Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Informatičar starog kova

    Apsolutno si pogodija bit. Cilo ovo naše društvo je jedna velika diskriminacija. Jedine riječi koja bi trebale biti spominjane su "dijete" i "trudnica". Pozdrav 'lega ;)

    avatar

    02.06.2012. (23:01)    -   -   -   -  

  • blade777

    Kada bi se radilo samo o toj diskriminaciji, ne bi bilo nekog velikog problema(barem ne bi bilo problema za sve one kojih se to ne tiče).
    Ja sam na strani mladosti, a i sam imam mladog "dlakavca" koji će najvjerojatnije morati volontirati u narednom razdoblju.
    1600 kuna je minimum minimuma na kojem čovjek danas može preživjeti, ali samo onda kada ima gdje živjeti a da troškove stanovanja ne mora plaćati. To je samo za prehranjivanje i ništa više, s time da to prehranjivanje nije ni slično onome kakvo je u zatvorskim sustavima, koje poreske obveznike košta puno više.
    Najveća diskriminacija u našem društvu je diskriminacija isprogramirana zbog abolicije kriminalaca(25 milijardi kuna oproštenog poreza).
    To je na rubu pameti, i tako se normalna Vlada ne bi smjela ponašati.
    Naša Vlada danas čini istu grešku poput greške koju je napravio Tuđman aboliravši zločince prikrivene pod nazivljem neprijateljska vojska.
    Svi zajedno pretvaraju Lijepu našu u deveti krug pakla, a da mnogi toga nisu ni svijesni.

    avatar

    03.06.2012. (10:10)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Ne postoji nikakva solidarnost, nigdje, osim između političara... i sve što itko kaže, ostaje samo na govorenju... nažalost

    avatar

    03.06.2012. (11:48)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ 'Lega, ma nek mi svi idu...znaš kuda! Merkelica je održala Njemačku jer nije dozvolila da "mali" propadaju. Svaki obrt, ili firma u svakoj njemačkoj vukojebini su joj bili predragocjeni. To joj je, cca 60 i nešto posto svih radnih mijesta, a ovi krenuli đonom na male. U susjedstvu mi je, sasvim korektan, dućan obiteljske firme. Već dva mjeseca im neprestano, svako malo, dolaze kojekakve inspekcije poput pravih drumskih razbojnika. U malo dalji Konzum, prića se, uopće ne smiju a tamo na policama rusvaj. Oš od isteklih rokova trajanja, pa do jedne cijene na polici a druge na blagajni...

    ...@ Blade, kod mene isto. Ne moraš mi ništa pričati, sve znam...

    ...@ ToxFox, ovi su se malo pogubili. Ne razumiju da je danas najveći problem u Hrvata, svaki četvrti blokirani tekući račun. Nema potrošnje, a ako se zbog 200Kn nekakvog duga iz prošlog stoljeća naplaćuje još i 700Kn odvjetničkih troškova, sasvim je jasno kome se pune džepovi. Da ne raspravljamo o tome što rade i čemu onda služe pravnici zaposleni u tim firmama koje potražuju lovu. I tako, svi tonemo u pm, a vlada se čudi, ko raca dreku, kak je proizvodnja pala za 10%...

    avatar

    03.06.2012. (16:23)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    to je nama naša borba dala....

    avatar

    03.06.2012. (17:41)    -   -   -   -  

  • blade777

    @ToxFox,
    Nije istina, postoji prisilna solidarnost iliti prisilna donacija u vidu famoznog naziva: fond međugeneracijske solidarnosti.
    Radi se, zapravo, o još jednom vidu nacionalizacije, najpodmuklije i najprljavije. Prisilno doniramo sredstva za naše mirovine, a da nas o mišljenju nitko ništa pitao nije. U mnogo slučaja ta donacija ide onima koji nisu ni približno radili koliko mi radimo, a realno imaju vlasništva toliko koliko mi nikad nećemo imati.
    Ustavni sud je odavno donio odluku da je uplata u mirovinske fondove imovinsko pravo svakoga građana koji uplaćuje sredstva, a onda je sasvim jasno da ova famozna međugeneracijska solidarnost nije ništa drugo do krađe ili nacionalizacija-država uzima koliko joj volja, a onda daje onima koji joj se svide.

    avatar

    03.06.2012. (19:02)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Vidio sam u nedjelju super natpis na majci kratkih rukava. Pisalo je - Sloboda se rađa sa smrću države.

    avatar

    05.06.2012. (09:30)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Dobro Blade777 :) slažem se.
    ne postoji solidarnost-Osim prisilne solidarnosti, što je čisti oximoron

    avatar

    05.06.2012. (12:10)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Je sagitaurus klasični... to s pravnicima u firmi, koji 'slučaj' predaju javnom bilježniku, a da nisu sami vidjeli da li slučaja ima i da li ima osnovu... to sam isto rekla za ono sranje sa HZZO-om...

    avatar

    05.06.2012. (12:12)    -   -   -   -  

  • fanny

    Nisam se ničemu ni nadala, pa se ne mogu ni previše razočarati...
    Btw, kad sam prije dvije godine počela raditi na javnim radovima na 6 mjeseci, bilo je nekih koji su odbijali posao. Meni se isplatilo za 2.500 kn (od toga su 300 troškovi putovanja), ići svaki dan 8 km biciklom do posla i 8 km nazat. Ovisi kako tko shvaća rad. Nije da sam bila prezadovoljna, ali na pamet mi nije palo da odbijem... A od onih 16 žena koje su prihvatile, nekoliko ih je radilo samo sat-dva dnevno, ofrlje...

    Si videl majstora jučer? :-)

    avatar

    11.06.2012. (10:55)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Manga, anarhisto!...:)))))))
    ...@ ToxFox, upravo sam saznao da T-com traži od mene nekakvih desetak kuna od prije dvije godine!? Sad ćemo se dopisivat...:)
    ...@ Fanny, danas (ponedjeljak) sam došao sa mora. Otišao sam se par dana malo odmoriti ( naravno, bez žene, djece, pesa, mačke), tak da nisam ništa gledao osim nogometa...:)))))))

    avatar

    11.06.2012. (17:56)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    huh bemti...a zakaj ti ovo kao cirkularno pismo malo ne pošalješ na sve žive moguće stranačke osobne i ine adrese? pa i novine, portale i bla?

    avatar

    13.06.2012. (00:54)    -   -   -   -  

  • twirl-dječak sa šibicama

    čuj, tak ti je sa svakom mjerom selektivnog poticanja zapošljavanja
    moj poslodavac je u konačnici ubrao stotinjak i nešto tisuća kuna u džep, jer je moja guzica bila na ratištu. moja, ne njegova. novac je otišao njemu ne meni.
    zgodno , zar ne :)

    avatar

    24.06.2012. (17:42)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kako sam znala da ćeš se danas javiti. Prošli put kad mi se potamnjeli popeo na prvo mjesto, ti si kao bio na odmoru. Priznaj :-)

    Kak ne bi bil nervozan, Pajo mi je pi*dil sve do maloprije :-)
    Malo se smirio, pa je došao kolega na kavu i započeo priču o formuli. A ovom mom odmah tlak na 500 :-)
    Inače, ja sam gledala start i nakon nekoliko krugova - zaspala. A što se PMS-a tiće, pa znaš da ja nisam uobičajeno žensko :-)

    avatar

    24.06.2012. (20:47)    -   -   -   -  

  • Neverin

    kada bi ekipica na ustavnom sudu bila tamo iz stručnosti a ne podobnosti onda bi Olgica Spevec pokrenula postupak o proispitivanju ustavnosti toga zakona. Ali pošto ustavni suci dolaze iz istog kriminalnog miljea interesne skupine hdz/sdp ne trebamo se nadati čudima. Ipak je Olgica priznala coup d'etat kad je jednostavno priznala Kosoricu za predsjednicu vlade. Ajde baš mi je drago da nisu ama baš svi "šuti i trpi". Uzimam tvoj post kao nadopunu moga.

    ps. znaš što je tužno? da oni koji su najviše pogođeni ovim režimom će ga braniti životom. Tu je pouku Morpheus dao Neu među prvima.

    avatar

    28.06.2012. (10:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...