Komentari

jagoda-radojcic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • NF

    daj pretjera ga s vrijeđanjem ljevice, čuj, blair, socijaldemokrati, još si trebala linića nabrojati xD

    avatar

    31.05.2012. (10:23)    -   -   -   -  

  • mrcina

    Kad su desničari s juga prija par godina došli u talijanski parlament, dočekala ih je sjevernjačka ljevica s pokličima: "Mi smo bili pederi još dok ste vi živjeli na drveću!"

    avatar

    31.05.2012. (10:47)    -   -   -   -  

  • uzdanica

    nema šanske da bi jedna desničarska iskusnjara ko Jadroković hodal okolo u vunenim čarapama. to profinjeni, to nalickano, to sofisticirano. kad je imal prišt na bradici tri dana nije izlazil iz kuće da ga neko ne vidi pa čak ni na međunarodne konferencije nije išel jer kaj bu ljudi mislili o Hrvatskoj ak ga vide s prištom. to ja zovem ljubav za domovinu

    avatar

    31.05.2012. (11:28)    -   -   -   -  

  • Neverin

    meni su najdraži Jovanovićevi okviri od cvika, sigurno se ne radi o nekoj robi s buvljaka

    avatar

    31.05.2012. (14:30)    -   -   -   -  

  • blade777

    Malo ima u Lijepoj našoj poštenih profesionalnih političara, a ta rijetkost je istovjetna onoj rijetkosti koja vlada u svijetu prostiticije(malo ima profesionalnih poštenih prostitutki). Profesionalna politika je upravo zato najsličnija prostituciji i nije uludo napravljena usporedba između politike i kurvi, samo je bitna nepodudarnost, valjda iz neznanja uvezena: naime, kurve se jebu zabadave, a prostitutke za novac. Zato ja decidirano tvrdim da je profesionalna politika prostitutka, a sva druga politika (kurva,nevješta i nesigurna, nemoralna žena koja se nezna il' ne želi prodati).
    I ovi naši hrvatski jakobinci će se poćeti prostituirati, na ovakav il' na onakav način, a oni koji će to odbiti, morati će izići iz profesionalne politike il' pak ostat poput kurvi, podani bez trunke dobivene vrijednosti.
    Kome će se političari prodati il' zabadave dati? Pa valjda interesima Unije,
    i ma kakvi ti interesi bili, svi će im se bez pogovora podati.

    avatar

    01.06.2012. (08:28)    -   -   -   -  

  • Bernardov riff

    A Opačićku ne spomenu? Ima u politici i elegantnih cura.

    avatar

    01.06.2012. (12:04)    -   -   -   -  

  • bourbonexs

    Da...uglavnom još uvijek im u glavama, dimi slanina a kobasica se još suši u njihovim bedrenim glavicama, gdje vizionari, spomenute, tvrtke za kontrolu, bijesa, naštimavaju glasnike kako bi od tako velike tvrtke prodavali pametne pršute na lomači usoljene krmače a ja ih ipak poškakljem po haljetku i vidim, dušmane u novinama tijesnim i pronalazim, govance kako snima reportere putem spomenute govnarske politike, novinarskog društva za bolest posredstvom uška...ili njuška prepuna, profesionalnih koketnih trava za suzbijanje guštera i crvenih paprika...

    avatar

    29.08.2012. (10:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...