Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • ustaša

    šta te to tako smeta sto se zove pozla gora,pa neće bogati matijevići.

    avatar

    29.05.2012. (16:00)    -   -   -   -  

  • srza

    iz priložene karte je lijepo vidljivo da je oko 1 km dužine interregionalnog čvora metković na području općine pojezerje, odnosno pozle gore, odnosno senata-jakića. pozdrav.

    avatar

    29.05.2012. (23:03)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Ali ni jedan metar graničnog prelaza nije na području Pozle Gore.
    Inače "ustašo" nije stvar samog imena, nego problema koji su proizašli iz krivog imena

    avatar

    29.05.2012. (23:56)    -   -   -   -  

  • NORIN

    Imaš ti pravo Ante nešto se tu kuha sa teritorijalnom nadležnosti,čak se šuškalo da se sve odnosno granični prijelaz pripoji nadleštvu grada Metkovića i još se uvijek lobira i upire u tom smjeru.U prilog tome govori i činjenica da za općinu Kula Norinska nije uopće niti planirana katastarska izmjera koja je do sada obavljena u velikom dijelu okolnih općina ili je pak u tijeku ili u planu u bližoj budućnosti.Sve to govori u prilog čunjenici da se radi o atraktivnom prostoru i projektu i da bi se razni igrači htjeli omrsiti od njega.Mislim da općina K.Norinska sa svojim vodstvom i zelenim kadrovima nije dorasla borbi koja joj predstoji oko tog jer su na drugoj strani stari vukovi koji imaju logistiku i lobiste.Mislim da je vrijeme da se u općini k.Norinska zabave sa ovom temom zasuču rukave.

    avatar

    30.05.2012. (00:01)    -   -   -   -  

  • YEEE

    ko voli ranpe i prilaze ,dabo da mu na kucnin vratin osvanili ,

    avatar

    30.05.2012. (03:18)    -   -   -   -  

  • barba luka

    dok bude poduzetnicka zona gotova ukinit ce se opcina.

    avatar

    31.05.2012. (16:05)    -   -   -   -  

  • dub

    vidi ,vidi sada se i opcina javila za nova sela a sta je opcina do sada uradila za nova sela, nista osim sta predstavniku mjesnog odbora da koju kunu da dize ruku kako pase nacelniku i ekipi malo ste se zajebali pitat ce se i mistani novih sela

    avatar

    03.06.2012. (16:25)    -   -   -   -  

  • NORIN

    je pitat će te za zdravlje

    avatar

    03.06.2012. (18:35)    -   -   -   -  

  • matkovac

    ionako će se općina ukinuti i opet će biti grad Metković pa je svejedno.

    avatar

    07.06.2012. (22:22)    -   -   -   -  

  • smrič

    Jedina planirana alternativa i spas za kriminalce iz općine Kula norinska je ta zona,jer su trenutno u bankrotu i ostalim muljavinama ,kojima ne mogu začepiti rupe!

    avatar

    12.06.2012. (22:23)    -   -   -   -  

  • X

    sad će opet svi kamioni prolaziti ovom uskom i jadnom cestom . mirišem opet blokade prometa .

    avatar

    14.06.2012. (21:52)    -   -   -   -  

  • Tokmak

    Kako je lipo znati da ima dovljno onih koji nam vode racuna o granicama Opcina. Naj bolji dokaz za to je ovaj slucaj na podrucju Novih sela, Pozle gore, a neki smjestaju taj prostor i u Metkovic. Neznam zasto se na lice mjesta ne pozove Geodeta da tocno utvrdi sto i kome pripada taj prostor.. Kako bi bilo lipo da imamo tako agilne ljude u Ministarstvu vanjskih poslova, onda nam nebi Slovenci otimali stotine cetvornih kilometara nasega mora a isto tako bi davno napustili sv. geru. Srbi nam jos drze Vukovarsku Adu itd itd a da ministarstvo koje vodi vrlo popularna Ministrica Vesna Pusic ni da bekne. Dobro, Pusicka je bila zauzeta vaznjim poslom, jer je zeljela znati i vidjeti da parada ponosa prodje u naj boljem redu. Ali mozda je jedina srica u tome sto za takovu izdaju imamo dezurne krivce u koje spada Pavelic i Tudjaman. Pavelic ce biti odgovoran za prodaju Savurdije i Sv. gere a Tudjman za Prevlaku i Vukovarsku adu i problem rijesen. Idemo dalje, kako bi nekada rekao "popularni i karizmaticni Ivo Sanader"

    avatar

    17.06.2012. (10:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...