Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Cakana

    Mislila san da nećeš naglasit kako to nekad može bit creepy pa san tila ispričat kako je zadnji lik koji me je pokuša taknit proša sa "Jesi ti normalan?! Ne diraj me!!!" -.- (ne općenito muško čeljade, nego random lik kojeg san vidila prvi put u životu i koji me je odma krenio barit).
    Mislin, lik je to pokuša nakon šta mi je prethodno uru vrimena dosađiva, a ja san mu cilo vrime pristojno pokušavala dat do znanja da me uopće ne zanima (da san mogla uteć, bižala bi kolko me noge nose, al nažalost, situacija se odvijala negdi u sri Like tijekom putovanja busom pa nisan imala izlaza).
    Sve je bilo još 300 puta gore zbog toga šta me iša dotaknit s obe ruke!!!
    Dakle, ako cura nije zainteresirana (udaljava se, okreće se, izbjegava kontakt očima, kratko odgovara na pitanja, ne postavlja pitanja, i sve ono iz čega je sasvim jasno da se stvari ne razvijaju dobro), dodirom moš dobit samo sudsku tužbu i zabranu prilaska.
    U ostalim situacijama - palac gori za dodire ;), ali samo jednom rukom za početak :))

    avatar

    25.05.2012. (21:15)    -   -   -   -  

  • Leo

    Igniss, odlični postovi! I ovo s dodirom je odlična poanta!
    Kao osobu koja se zbog lošeg iskustva i drugih stvari povukla sa "seksualnog tržišta", baš si me zainteresirao pa sam si sad nabavio i Bang i polako učim :-)
    Istina je da je dodir na početku malo neprirodan, posebno ako ti negativno iskustvo i intuicija govori suprotno, ali takav suptilni dodir je odličan!

    avatar

    25.05.2012. (21:57)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Cakana: slažem se, to je baš onako udžbenički primjer krivog i dodira i zavođenja... mislim, sat vremena? I da sve te signale ne uzme kao neki znak? A stvarno :D Meni je jedna prijateljica baš nedavno pričala o tipu koji je u busu sjeo kraj nje i počeo je uvjeravati da je on super muž za nju, s nekim pustim vikendicama u Makarskoj i onda je, pazi ovo, uhvatio za ruku i počeo je drugom rukom masirati. LOL.

    No da, priče poput tvoje (koje stvarno jesu creepy) su ono što mnogi muškarci moraju razumjeti da oni sa svojim stidljivim zavođenjem i dodirom) nisu niti blizu toga da ispadnu takvi. Ili kako je jedan istraživač rekao, "ako se brinete da ste psihopat, gotovo je sigurno da niste".

    @Leo: bravo, bravo, baš mi je drago da sam uspio nekoga inspirirati. Nadam se da ćeš imati pozitivne rezultate. I ja isto radim na knjizi (prilagođenoj hrvatskom seksualnom tržištu), ali neću je nazvati "Prasak" :D

    avatar

    25.05.2012. (22:05)    -   -   -   -  

  • ema

    Igniss koliko imaš godina?

    avatar

    25.05.2012. (22:55)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Žalim ema, to ne mogu reći ;-) Nije bitan broj sam po sebi, ali onda bi ljudi analizirali to što kažem sa stajališta da sam prestar/premlad/preiskusan/neiskusan etc. umjesto zbog onoga što stvarno kažem. Ovako je najzdravije.

    avatar

    26.05.2012. (09:24)    -   -   -   -  

  • Cakana

    Muči muči, još se nisan oporavila :-/. A valjda san bila previše pristojna :-/, damn it ...

    avatar

    27.05.2012. (00:42)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Interludij: o ekonomskoj krizi

    avatar

    28.05.2012. (14:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...