Komentari

kuca-r.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • bonaca

    a sta je sa B.net...imaju oni satelitski internet?

    avatar

    24.04.2012. (15:46)    -   -   -   -  

  • geoterm

    Jesi li na Homebox postavio antenu , ne zezam se dobio si ju sa uređajem , odi u VIP i treži jaču ima za kupiti i u nekim specijaliziranim trgovinama , kada ju nabaviš malo se poigraj gdje je najbolja pozicija u kući , obično do prozora koji gleda na odašiljač , traži mrežu odašiljača od VIP-a to je kao i TV treba se malo poigrati , imao sam i ja sličnih problema na početku sa boxom ...

    avatar

    24.04.2012. (22:35)    -   -   -   -  

  • kuća R

    B.net ima satelitsku TV, ali internet nam nije dostupan. Ništa bez fiksnog priključka, a tko zna kad ćemo ga dočekati.
    Antena je na homeboxu, ali bez nekog efekta. Ni šetnja kućom nije pomogla. Jučer smo dobili zamjenski uređaj zbog sumnje da nije ispravan, a zaposlenicama VIP-a je trebalo posebno naglasiti da bi i zamjenski uređaj, drugačiji model, trebao odgovarajuću antenu. Uz to, dale su mi ga bez podataka o zaporkama i pin-u kojeg uređaj traži prilikom pokretanja. Ni tehnička podrška ga nije uspjela osposobiti prije nego mi je nestalo kuna na mobitelu (drugog operatera). Eto, 21. stoljeće u RH - bez telefona, bez interneta i bez mogućnosti za nadoplatu mobitela!
    Idem ih psovati poslije posla! Jaaaaaako!

    avatar

    25.04.2012. (08:26)    -   -   -   -  

  • kuća R

    zamjenski uređaj je proradio, no istom ''brzinom'' kao prethodni. dok se otvori neka stranica, stignem i do trgovine... mreže više nema, nego ima.

    avatar

    26.04.2012. (20:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...