Komentari

geoterma.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Šijanac

    Pa bilo je i vrijeme :D Lijepe brojke ;)

    No fali teksta. Može sada ponovo detalji. Kolika površina se grijala, koja temperatura je bila postavljena i da li je brojilo samo za toplinsku pumpu?

    avatar

    19.04.2012. (14:16)    -   -   -   -  

  • geoterm

    Ti meni prigovaraš , posljednji post u 2010.???? nije fer želimo novosti :)

    avatar

    20.04.2012. (09:01)    -   -   -   -  

  • Šijanac

    Fino, fino.

    Ja zapravo imam dojam da mi 'sanitarna voda' prilično struje guta. Bojler u jednom kupatilu (zapravo wc sa tuš kadom) radi stalno gdje se ja i žena tuširamo, a u drugom gdje kupamo kćerkicu. Da imam sam kuću sigurno bih nekako rješavao (npr. kao ti kolektori) tu situaciju, ovako razmišljam o nekakvom praćenju potrošnje bojlera i osmišljavanju najboljeg modela.

    Kako si rješio promjenu tarife na brojilu? Uklopni sat je preskupa igračka.

    Novosti kod nas na sve strane, no nekako sumnjam da ću ih ikada opisivati. I sam znaš da se pojave prioriteti. Evo npr. nabavili smo hidrofor i vodu za wc školjku koristimo iz šterne.

    avatar

    20.04.2012. (11:00)    -   -   -   -  

  • toni

    Kako citam blogove imam utisak da prvotno ocaranje tp opada a da ne spominjem kamin na drva. Po meni uzruk je tp koja po tvojim racunicama guta struju. Prvo se smanji temperatura na 22 pa ptv na 41 pa se ptv ugasi mislim da to govori kako su troskovi grijanja previsoki. Nije stvar izolacije i ostalog nego je stvar snage koja fali 12 kw na 160 m/2 je premalo.

    avatar

    18.01.2015. (21:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...