Komentari

wingedunicorn.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Starz Skrable

    Hjaoo, Aleks! Hvala ti puno na posveti. Imam osjećaj da ljudi više prate moje kretanje po blogu sad kad sam završio priču nego dok sam je pisao. :)

    Post sam pročitao, sviđa mi se i nije uopće tako dug kako si najavila gore. :P I da, i ja sam strastven pušač također. Uvijek se treba razmišljati o cigaretama! :D

    I totalno romantičan kraj, moram primijetiti. Onako, sve se počinje dešavati, a njih dvoje u zagrljaju. Ovaj prasak me malo podsjetio na Novu godinu, pogotovo jer su ga ovi dočekali tako bliski. :P

    Pratim te i dalje. :)

    avatar

    09.04.2012. (17:58)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Nije ovo dugo, a i ne trebaš se ispričavati zbog dužine posta, draga. Ja se ne ispričavam zbog kratkoče, na kraju krajeva. :D

    Uglavnom, zanimljivo je sve to između Toma i Damaris. Po njoj se vidi da je zaljubljena u njega i da brine, a on opet ne pokazuje osjećaje prema njoj, makar ću se složiti sa Starzom i reći da je romantično ovo na kraju. Tom je pokazao svoju nježnu stranu i pristaje mu. S obzirom da je Ian Somerhalder njegova vizualizacija, a svi Iana znamo kao hladnokrvnog Damona pa povezujemo likove s njim, ovo Tomu pristaje.

    I na kraju ću reći da čekam iduće, ovo postaje sve zanimljivije. :*

    avatar

    09.04.2012. (23:42)    -   -   -   -  

  • Amy.

    Oh, sviđa mi se. Već se lagano počinje nazirati prava akcija, ali složit ću se s Damaris - uopće to nisi opisala kao kaos, ali pretpostavljam da se s njihove strane to i ne doima tako. Sve je marljivo i u detalje isplanirano, zaista dobar plan.

    Iznenadilo me to što Tom uzima jednorogovu krv. Ali genijalnost je u jednu ruku i ludost, da pokušam to usporediti s ovom situacijom, i mogu shvatiti kako ga tolika količina moći koju posjeduje iznutra izluđuje i ubija.

    Zadnja scena je veoma romantična. Usred svega toga, prije bitke koja im predstoji - njih dvoje iznova pronalaze oslonac jedno u drugome. Cherry on top, definitivno.

    Uživaj! :*

    avatar

    11.04.2012. (17:27)    -   -   -   -  

  • A.

    Aaren je, i ovdje sam.

    avatar

    15.04.2012. (20:35)    -   -   -   -  

  • Amy.

    post :)

    avatar

    17.04.2012. (22:47)    -   -   -   -  

  • Inna

    Iskreno, nemam pojma jesam ti se već javila ili nisam :P U svakom slučaju, neću reć da te čitam jer nikako da uhvatim vremena da sve pročitam ko čovjek (kao što sam Starza pročitala u jednom popodnevu :P), ali budem, jednom. Nadam se da se čitamo ;)

    avatar

    25.04.2012. (22:43)    -   -   -   -  

  • B :)

    Moram se ispričati to ti nisam odgovorila. Možemo li se dogovoriti da ja ovo ljeto pročitam tvoju priču,kao što sam Damiana i Starza bila uhvatila na ~10tim poglavljima? Jer nemam pojma o čemu se radi pa mi je,ono, problem komentirati i ovaj post.
    Inače, vratila sam se i zovem se Blanka.
    :*

    avatar

    14.05.2012. (11:09)    -   -   -   -  

  • B :)

    Hih,a imam novo:)

    avatar

    16.05.2012. (14:55)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Novo. :)

    avatar

    12.07.2012. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...