Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • šime

    Who are the Warriors?

    avatar

    05.04.2012. (23:40)    -   -   -   -  

  • pexa

    1. cin - silovanje od strane cuvara u turskim zatvorima je opstepoznata stvar, ali tesko se to moze recima docarati. npr, tip koji je nakratko zaglavio tamo jos 80ih pricao je kako je vezanih ruku za radijator, lezeci potrbuske svucenih gaca, cvrsto stisnuo dupe resen da pruza otpor makar ga zaklali,ali da mu uci nece. medjutim, iskusni cuvar u polusekndi brzopotezno ga je pljesnuo 2 puta gore-dole po guzici i uvalio macora :))...tako da prvi cin spada u psihijatriju i bolest, a ne u fajt. film je naravno odlican ;)

    2. cin - jedna pesnaljka u zube bas i nije nervni slom, ali simpa pricica, pobuna malog coveka protiv nepravde i bezobrazluka. uvek lepo cuti. :)

    3. cin - da su tzv. navijaci obicni vojnici kriminalaca takodje je javna tajna. a kriminalci su opet uvezani sa politikom. i ovde i tamo. i onda i sad. tako da cu deo sa maksimirom da zaobidjem kako se ne bi svadjali, al ne gledaj na stvari jednostrano, ima i kod vas gamadi koliko volis.

    4 cin - konacno pun pogodak zadate teme. voleo sam taj film, i predosetio sam da ces pisati o njemu. iz danasnje perspektive sibanje 1 na 1 je pluskvamperfekat, i to mozes samo jos sa ortacima da radis kad se napijete. u svakom drugom slucaju racunaj na ugaz od strane vise pari nogu. osetio na svojoj kozi jos '97, i od tada sam jebeno oprezan.

    ..jes da sam se malo vise raspisao, al red je da te ispostujem jer si pisao o temi za koju sam samo ja glasao :) fala lepo, post je vrlo dobar

    a prethodni je odlican. :D

    avatar

    06.04.2012. (00:18)    -   -   -   -  

  • Šima

    a kad će moja želja?

    avatar

    06.04.2012. (13:57)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Pexa rules!
    Jedina stvar oko koje bi se s ljudima poput tebe mogao posvađati je tko će popiti zadnju pivu preostalu u gajbi.

    Šima, mi te volimo!

    avatar

    07.04.2012. (18:08)    -   -   -   -  

  • pexa

    nema svadje. uvek popije brzi! :)

    btw, srecan uskrs tebi, luxonu i citaocima koji slave. sve najlepse! ;)

    avatar

    07.04.2012. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...