Komentari

negledajmetako.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Nyma

    Asistenti recimo vole pitati "A kako znate kolegice da je integer velik 4 bajta ?". Yeah, nije mi poslje bio jako drag. I zapravo, znala sam prati samo šiške. Jer se one grozno masno zamaste i nakon dva dana izgledam ko ... neko s masnim šiškama. Zato ih ne nosim više.
    Mora da su droge. Ako ništa drugo, čine razgovore s asistentima jako zanimljivima. I njima i nama :)

    avatar

    21.03.2012. (21:05)    -   -   -   -  

  • Trakon Gasve

    Napisala sam super komentar koji se nije poslao ili ga ja samo ne vidim. Ovaj kretenski komentar će 100% biti vidljiv. -.-"

    avatar

    28.03.2012. (23:51)    -   -   -   -  

  • Trakon Gasve

    Mislim da sam htjela komentirati nešto u vezi ovih šiški. Uglavnom, dok sam ih imala, redovito bih radila tu foru, pogotovo kad bih išla ujutro u školu i zaboravila se probuditi da operem kosu. Uostalom, kome se još danas da prati, sušiti i krotiti te grive od 7 metara? Zato sam ju i odrezala što sam više mogla :D Sada tosve skupa traje u vr' glave 20 minuta.

    Za fejsbuk nisam ni ja karakter. Pokušala sam jednom, trajalo je 16 dana, a 16. dan sam već bila na samrti. Jednostavno je prezarazno, fejs je novi stvarni svijet, ja bih rekla.

    (Promijenio se iz nepoznatih razloga, rekla bih da je to zbog mijenjanja okoline i ljudi oko sebe, Nisam ni sama sigurna, a i uvijek ode u *urac kad se nanovo spetlja s bivšom, samo se inače znao vratiti u normalu. ; Citat o vremenu je rekao onaj iz prošlog posta, pametan dečko, nije li?)

    avatar

    30.03.2012. (19:13)    -   -   -   -  

  • Maureen.

    ahahahahahah, šiške!
    sad ih više nemam pa sam prisiljena na odugačke rituale šamponiranja i sušenja.

    6,2 s. za boljih dana.

    avatar

    31.03.2012. (13:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...