Komentari

allaboutstarzskrable.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Damian S.

    ...do kraja života.
    znaš što stari. pa postoje gadnije stvari od bivanja oženjen za ludu žensku ubojicu, pogotovo ako cijeniš brak tako malo kao ja. mogu nabrojati popriličnu hrpicu stvari strašnije od vjenčanja ali bit ću tako slobodan da odaberem giljotinu s tupom oštricom. ili odrubljivanje glave s pijanim krvnikom. čuo sam da to potraje. još ako si ateist - le puf, nema te, a ako si vjernik slobodnog uma vjerojatno pržiš u paklu. not cool. tako da vjenčanje? podnošljivo.

    neprekršiva zakletva. puhleeze. kao da ga to može natjerati da poštuje brak. samo će biti prisiljen biti u braku s njom, ne biti savršen muž. ili?
    + moć. velika moć. ako bi naučio manipulirati petrom mogao bi uništiti i nju i njenu obitelj. ali neće, jer bi to bilo vrlo nestrazovski i loše i neetično. ali primamljivo iz moje perspektive.

    eh malo je gadljivo kad ga tako ljubi i grli dok istovremeno biva tako okrutna prema njemu. u krevetu bi moglo biti još zanimljivije. no opet, sumnjam, nestarzovski. :) makar, makar si spomenuo da je petra komad. nemoj me kriviti što mi misli lutaju trenutno provodim patetičan ljubavni život. subota navečer na blogu. što da ti kažem. postajem baba s mačkama. ali bez mačaka. samo cimeri koji vježbaju tai chi sranja u drugoj sobi iako znaju da me to nervira.

    - To je to.- pomislio sam.- Oženit ću ubojicu oh you drama-man, gori si od mene, a to ti govori čovjek koji se pretvara u starca s mačkama koje vježbaju tai-chi. -.-

    nadam se da ova glupača nije ništa napravila penny. shit just got real. penny mi je draga. ako ju je itko taknuo, treba ga raščetvoriti sa 8 konja.

    vidim damian i max se deru. mogli su konkretno i baciti cipelu kao onaj novinar na busha :D bilo bi korisnije. taj prizor da je spikea pogodila cipela u tu ružnu njušku....kamo sreće.

    oho.to je to. oženjen je. pa moram priznati da sam očekivao da će ih nešto prekinuti. šta sad? ne može petri ništa? ne znam kakva su ograničenja neprekršive zakletve u braku. (vjerojatno mi se neće svidjeti,tipa prevariš ju otpade qrc ili tako nešto) ali vidjet ćemo.nema druge nego čekati.
    o za boga hoće li netko napokon se pokrenuti na neku akciju. odmah se iznerviram kad su svi tako pasivni na mjestu. :/

    sincerely

    avatar

    17.03.2012. (23:44)    -   -   -   -  

  • Amy.

    E pa Starz je nahebao, da se poslužim kolokvijalizmom. No, je li zaista imao nekog izbora? Da, mogao je pustiti da luđakinja (za koju je sad oženjen :$) pobije njegove prijatelje i prisilno ga oženi, a ovako barem oni neće nastradati. A i Starz će se već nekako izvući.

    Zaista me zanima Petrina vizija sretnog braka i novog svjetskog poretka. I'll keep in tune. ;)

    Uživaj!

    ps. novi post.

    avatar

    19.03.2012. (20:02)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Nisam očekivala da će se tako brzo vjenčati i da će Starz zapravo pristati na to. Znam da ćeš ti još svašta smisliti, no iznenadilo me ovo. Naravno, on je to napravio radi svojih prijatelja, no ja osobno ne bih pristala na tako nešto. No, vidjet ćemo što će biti dalje.

    avatar

    21.03.2012. (20:21)    -   -   -   -  

  • Alienor

    Znaš da je ovo užasno teško sve uskladiti, život učenje i sve ostalo, i jedva sam na kompu, a kad i jesam, to pričam s nekim o školi. >.< Zato se ispričavam jer ne stignem stvarno sve.
    Znači ovo mi je savršeno, znam da sam zakasnila na dosta posteva, potruditi ću se nadoknaditi. Znači sviđa mi se Starzova privrženost prijateljima, ali mislila sam da će nekako uspjeti izbjeći brak. I oni zavjeti, neobično mi je kako je zapravo uključen dio o prijateljima, mislila sam da će vjerovatno udati se za Starza i poubijati sve njegove prijatelje, što joj nije prvi put ako sam dobro skužila. U svakom slučaju jako maštovito.
    Uživaj na novinarstvu, i vrati nam se brzo! :)

    avatar

    24.03.2012. (20:39)    -   -   -   -  

  • Damaris.

    Pročitala sam sve propušteno.

    Ovo je definitivno bio splet događaja koji NISAM očekivala i kao kruna na sve to, došla je ženidba Petrom Dark.

    No, to i treba biti jedan od specifičnih darova talentiranog pisca - da nadmudri umove čitatelja koji razmišljaju što će biti te da ih iznenadi.

    Koliko sam neprijatno iznenađena što se Starz našao u ogromnom škripcu iz kojeg će bekstvo biti izuzetno teško, prijatno sam iznenađena zbog tog dara koji si upotrebio u zadnjih par postova. :)

    Slažem se sa nekim komentarom iznad koji sam malopre pročitala - izuzetno će Starz lako moći da manipuliše Petrom, no, po koju cenu?
    Neraskidiva zakletva je poprilično gadna i oboje mogu umrijeti na kraju.

    Jedva čekam šta će biti dalje.
    Oprosti na odsustvu. Škola, you know. Maturska godina.
    Pozdravljam te. *:

    avatar

    29.03.2012. (01:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...