Komentari

samoanestezija.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Simplica

    Mislim da treba željeti, sanjariti i da nas to tjera naprijed...
    Ali treba i razlučiti šta je važno, a šta nije i onda zagristi ko pit bul za ono što jest....

    Ja imam želja koje su moja BIT...moj CILJ i moja SVRHA...i to ću ostvariti...Kako god i kad tad :)

    Ono ostalo su sanjarenja pa ako se ostvare ok, ako ne, nikom ništa...

    avatar

    12.03.2012. (12:25)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    još malo pa si tamo. a čuda, događaju se stalno.

    avatar

    13.03.2012. (06:31)    -   -   -   -  

  • BoMarK

    Ne znam koliko si stara, ali ću ti reći dijete moje jer sam Ja dovoljno star da ti se tako mogu obratiti. Reći ću ti ovo – BOG postoji i On ti ostvaruje doslovno SVE želje, ma koliko velike i neostvarive ti sada izgledale. Moj savjet je da pročitaš najvrjedniju knjigu koja postoji i koja će ti pokazati kako da stupiš u kontakt sa Njim - MOĆ PODSVIJESTI, Joseph Murphy. Sve što vidiš oko sebe, BOG je stvorio.., jedan dio i kroz čovjeka, odnosno kroz ljude koji su vjerovali i vjeruju u Njega, ali na pravi način. Religija nema mnogo veze sa Njim.., u stvari, ima samo toliko da odvuče čovjeka od Njega i da od istog tog čovjeka izvuče kakvu korist. BOG nije u građevinama nego u tebi. Stoga, pročitaj knjigu koju sam ti naveo i sve ono što si ikada željela znati o Njemu i o Životu, samo će ti se kazati. Kroz čuda koja su opisana u ovoj knjizi, spoznaćeš i čuda koja su se dešavala i tebi, ali ih nisi raspoznavala na pravi način i, ako pročeprkaš po internetu shvatićeš da su svi veliki ljudi, koji su svojim djelima zadužili čovječanstvo, bili u kontaktu sa Njim.
    Srdačan pozdrav

    avatar

    13.03.2012. (20:50)    -   -   -   -  

  • krajnosti

    Ponekad naizgled imati manje može baš biti imati više.Ono što ne možeš promijeniti moraš prihvatiti.I ne samo to nego moraš pokušati i zavoljeti.Lijepo je shvatiti da imamo dovoljno iako nemamo sve.Lijepo je shvatiti da možemo stvoriti još i više.

    avatar

    17.03.2012. (08:52)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Ja itekako vjerujem u čuda, mada ih ne volim zvati "čudima". :) Lijepo je još Coelho pisao i napisao - kad nešto stvarno želiš, cijeli će se svemir potruditi da ti se to i ostvari. A kad nešto stvarno stvarno stvarno želiš, a nikako nikako nikako da ti se ostvari... e u tom slučaju vrijedi ona - nije svako zlo za zlo... a o tome sam ti već nešto napisala malo prije. E da, i nema ništa loše u sanjarenjima... ja volim budne sanjalice, i ja sam jedna od njih! :)

    avatar

    20.03.2012. (15:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...