Komentari

anathinsisley.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Nico - Skinny Figure

    Bravo za kile, i nemaš pojma kolko mi je drago što je bar netko ovdje pozitivin, ili bar prisutan

    avatar

    06.03.2012. (22:39)    -   -   -   -  

  • Gospodična P.

    jooj takva je i moja mama stalno sprema nešto fino,al je meni drukčije: lako njoj kad je mršava xD ah..i samo hrabroo naprijed!

    i da znam kako su orašasti plodovi kalorični,ali ja to samo 2-3 put na tjedan po par komada,pazim paziim (: baš me razveselio tvoj novi post nadam se da češ sad češče pisat ^^

    avatar

    06.03.2012. (23:34)    -   -   -   -  

  • Gospodična P.

    i evo,stavila sam novi post i svaki dan ću ga apdejtati i pisati što sam jela ^^ što misliš o tome? meni se čini baš kao dobra ideja,nekako kad idem pojest nešto što ne želim imam grižnju savijesti jer ću morati to tu napisat.. hihihi

    avatar

    07.03.2012. (15:22)    -   -   -   -  

  • miia

    e tocno me podsjecas na jednu curu s faxa.. i onda stalno psuje i tak govori, bas ko ti. :D xD
    ugl. drago mi je da si hepii. tak treba stalno. i ja se drzim toga, nekako. :)
    bas sam se nasmijala dok sam citala ove tvoje psovke.. ;))
    i naravno, cestitam za mrsavljenje. ;))

    avatar

    07.03.2012. (19:55)    -   -   -   -  

  • Helada

    I meni taj he-he izgleda nekako čudno na papiru, a i čudno zvuči u govoru, kao da... ne znam, kao da tkogod ne zna kako bi rekao to što ima pa se nervozno smije u nadi da neće biti pogrešno shvaćen. Doduše, nije da ja nikad to ne napišem.
    Hm, zanimljivo mi je ovo što si napisala da ti je poremećaj prehrane omogućio da iskusiš pozitivan dašak života. Mislim, sad sam se malo zamislila o tome kako su ponekad u životu suprotnosti najčvršće povezane. Što ti misliš, zašto čovjek ponekad ,,mora" umirati da bi znao da živi?
    Usput, danas sam slučajno vidjela na kutiji sojinih medaljona tablicu preporučenog dnevnog unosa hranjivih tvari i piše da se preporuča 2000 kalorija, a ne 1000 pa sam se sjetila tvoje teorije da bi ljudi komotno mogli živjeti i da jedu pola preporučenog unosa, samo da bi bili manje debeli ili kako si već rekla. Koliko vidim, ti nisi to prepolovila nego u najboljem slučaju raščetvorila, zar ne?
    Kako napreduju pripreme za fakultet?
    Pozdrav! :)

    avatar

    09.03.2012. (21:46)    -   -   -   -  

  • Helada

    Meni se čini da si ti jedna divna djevojka koja se itekako zaslužuje voljeti, samo se bojim da se zrak ne može voljeti jer ako posve nestaneš, ako iščezneš, kako možeš uživati? Ako te nema, nema ni uživanja, zar ne?
    Čini mi se da si jednom bila rekla kod Keire da je u Hrvatskoj preloš program za borbu protiv poremećaja u prehrani, znači li to da si potražila pomoć? Smijem li pitati kako je to išlo, što je tako loše?
    Jako mi je drago što pripreme idu dobro. I ja sam pisala nižu razinu matematike. :D Nikad nisam voljela matematiku, tepam si da je to zato što sam neuračunljiva. :D
    Uvjerena sam da će ti engleski jezik ići jer sam vidjela na blogu da se njime dobro služiš, a što se tiče hrvatskog, kad sam ja bila pisala ispit, veći je naglasak bio na književnosti, samo se posljednji zadatak odnosio na pravopis.
    Usput, bio mi je veoma zanimljiv onaj tvoj tekst u kojemu pišeš da svima glumiš kako si odlično i da si uvijek sva vesela i nasmijana, a iznutra te boli. Mislim da je dobro da neke stvari ponekad izađu iz čovjeka, tako da se um i srce malo rasterete, bi li se ti složila? Zar zaista nemaš ni s kime u ,,stvarnom životu" razgovarati? :(
    Hvala ti na pitanju, dobro sam. Dala sam sve ispite u zimskom semestru i upravo je završio prvi tjedan ljetnog u kojemu prevodim svoga voljenog Homera.

    avatar

    10.03.2012. (22:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...