Komentari

sjenovitastranamoguma.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • crno bijeli san u boji

    Da možete birati između super-vida, i jednih slatkih,udobnih šmensi naočala i ispodprosječnog vida, što bi odabrali (odabrale)?
    Ja, da sam na tvom mjestu, odabrao bi naočale jer kad u Splitu puše Jugo, digne pjenu s mora i to ti je jedina zaštita za oči od soli u zraku...

    avatar

    02.03.2012. (13:08)    -   -   -   -  

  • Padawana

    hehe, skupiš lovu pa kao ja odeš pod laser i onda se više ne gnjaviš s naočalama. nije ni da sad imam superherojski vid, ali prema onom prije je turbo savršen :D a sve ostalo sam vremenom ako ne zavoljela, onda barem prihvatila i više me ne "žulja". imaš i ti vremena.
    a cinizam? ne vidim razlog zašto bi ga morala odbaciti. zapravo ga ni ne možeš odbaciti, kao niti bilo koji drugi dio sebe. vremenom se možda malo ublaži. meni dragi i dalje zna reći da sam strašno cinična... eh da zna kakva sam bila prije, sada sam mala beba ;)

    avatar

    02.03.2012. (13:28)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Super su mi one cvikse ko šajbe od FAP-a, možeš ih tražiti s brisačima.

    avatar

    02.03.2012. (15:14)    -   -   -   -  

  • Vesper

    @crnobijeliuboji-trudim se razmišljat logički,ali....mislio si kad si to rekao, na onaj štos, onu vrstu vica kao: ''zašto sniježi u Siriji ako Čunga-lunga košta 50lipa? Odgovor: U jogurtu nema kostiju.'' znaš taj vic?
    @Padawana. Primijetila sam da imaš nešto meni blisko...ah to je to,izgleda...taj cinizam. I ja isto nisam cinična ko što sam nekad bila...sada sam sasvim...ok. :)
    @Pacijent-uguglala sam da vidim šta je to, to su kamiondžije, ajme...rađe ću izabrat Gući ili Versejs..al hvala na savjetu..

    avatar

    02.03.2012. (16:19)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Heh, nije to bio savjet, već onako naletna konstantacija, savjet iak treba uključiti nešto više tipa gdje kupiti, cijena, uvjeti plaćanja, paleta boja itd.

    Današnja moda mi ionako liči, kaod da si gledaju 3D filmove dok šetaju ulicom, tako da ne bi baš mogao reći neki pametan savjet. Ma tako i onako svak nosi ono što mu se dopada i treba sebi biti lijep, a za druge ga bolit briga sviđa li im se ili ne.
    lp.

    avatar

    02.03.2012. (18:33)    -   -   -   -  

  • Assassin

    Definitivno bih odabrala super vid i nastojala ga očuvati usprkos svemu. Slatke, udobne i šmensi naočale te ispodprosječan vid? To je za budale koje ne gledaju ispred sebe već se prodaju da sami budu gledani, isto tako i primijećeni.

    Vidjeti je znati, gledati je razumjeti.

    avatar

    03.03.2012. (13:55)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Jednostavnije je prihvatiti sebe takvu kakva jesi, zar ne? A i šta ti fali?

    avatar

    04.03.2012. (17:43)    -   -   -   -  

  • golden age

    svi poželimo biti netko drugi,
    nekima je dosta samo vrijeme karnevala, nekima ne...

    avatar

    04.03.2012. (19:24)    -   -   -   -  

  • Vesper

    @Assasin-dobro, vidim da kužiš na što je bačen akcent u ovom postu.:)
    @Valcer-ne fali mi ništa, stvarno, samo sam htjela reći kako je mrvicu teže postojati sa 'oštrim vidom', nego onim otupjelim, ali zato, kad se prihvati ta činjenica i ne odbaci što vidiš (dakle ne odbaciš sebe), to na kraju donosi veće nagrade nego ...negiranje,ublažavanje,itd.
    Ovdje postavljam sama sebi pitanja koja me podsvjesno muče.
    @Golden age-Kad pričam o ovome, nije da ja zapravo želim biti 'netko drugi', da nisam zadovoljna sobom nego je prije riječ o tome da mi je teško prihvatit i apsorbirat neke stvari koje primjećujem, da bi voljela da su neke stvari -drukčije. Dakle, ja sam svojim vidom zadovoljna, al pogled nije uvijek ugodan.
    Al sve je to povezano-biti svoj i prihvatiti što uistinu vidiš...
    Znam,čini se pomalo nejasno, i ko da govorim u šiframa, ali ne želim sad iznosit konkretne primjere, blog mi je mrvicu prejavan za to...štajaznam.

    avatar

    04.03.2012. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...