Komentari

allaboutstarzskrable.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Amy.

    Fuck. Moram ti priznati da i mene malo brine 'Svi su pali' u kontekstu umiranja. Vjerujem da sam se počela previše uživljavati u ovu priču, ali nije to toliko loše. Usput - odlično si napisao ovaj dio - divim se svakome tko borbu zna prikazati dobro.

    No, iako sam potpuno bijesna na Petru koja je pobila Starzove prijatelje, svejedno u meni postoji tračak znatiželje što će mu ona to sve pojasniti. Tako da - željno iščekujem sljedeći post.

    Uživaj! (:

    avatar

    24.02.2012. (23:20)    -   -   -   -  

  • Amy.

    novi post :)

    avatar

    25.02.2012. (16:02)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    a u kurac. starz, ti jebena pisača mašino, uvijek me šokiraš koliko si naštampao u kratkim periodima mog odsustva. odmah me bude sram što ništa ne pišem. :/ mother of god, kao da sam stvarno počeo putovati kroz vrijeme ali u budućnost pa ispadne da me nema toliko dugo da mi više ni ne javljaš za postove. that's fucked up. ima da sad sve nadokndim.
    (još da sam bar radio nešto korisno.kurac.ništa.al evo,bar sam tu jel?)
    3 posta sam u zaostatku. 3! zašto sam uvijek kad dođem ovdje 3 posta u zaostatku? vidim tu neki uzorak...nego, bolje da se primim čitanja.

    25.Reakcije
    Na tren sam pomislio na nacrte na krevetu. Lagano sam ih prekrio pokrivačem kako ih nitko ne bi pronašao. hahah, bilo bi smiješno da nečija guzica neplanirano sleti na te nacrte :D malo tko je imao priliku pričati o tome kako je slučajno sjeo na tajnu Azkabana xD

    - Volio bih nešto podijeliti s vama.- izabrao sam to kao sredstvo privlačenja pažnje jer, iskreno, nisam htio zakuckati nožem prekrivenim pekmezom o šalicu. Bio je to glavni holivudski klišej. owww c'mon,očekivao sam to! :D

    Malo me ubolo u srce to što sam imao osjećaj da Damian misli da je mogao imati iole slične osjećaje prema Chanell kao što sam ih ja imao, ali nisam ništa rekao bitch please, nisi ti jedina osoba na planetu koja je u stanju voljeti. iako bi mi bilo nastrano zamisliti se u toj poziciji. ne znam. moja skala prioriteta je čudna.

    usput,mislim da je čudno što max ima sad ispade nepovjerenja, uzevši u obzir da su si on i starz...pa neću reći kao prst i nokat, ali ja u životu nisam imao tako bliskog prijatelja.vjerojatno ni neću. i uz sve što su prošli skupa nema povjerenja u starza,šta je stvarno takav krele da misli da bi starz namjerno naudio lizz? nizak udarac s njegove strane.

    čuj,prebacit ću se u novi komentar, ne bih htio da blog.hr postane duhovit i izbriše mi kom. kao što inače voli činiti kad sam inspiriran kao danas.

    avatar

    25.02.2012. (20:20)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    26. Grbavac (Grbavac? sve se bojim šta da očekujem od posta...)

    znam da je flashback u principu trebao biti lijep,ali zgadila mi se chanell iskreno.ne znam kako svima ostalima već nije.( must have been pretty damn hot. yep. ja sam ipak još uvijek budala koja nasjedne na takve stvari.)

    - Stari moj, mislim da si ti sebi zamislio da ste proveli prekrasno jutro zajedno. Tu večer mi je prišla u društvenoj prostoriji i rekla mi da već dugo vremena želi mene i da... da si joj ti samo zamjena za mene. Nije te varala sa mnom, ne bih to nikada dopustio, ali ti moraš razumjeti... ona te nikada nije ni voljela. auč. baš onako auč. šamar preko cijelog starzovog ega. ja ovo ne bi mogao tako lako prehodati. čisto od sramote i obrambenog mehanizma. skidam kapu,starz.

    Ali, prijatelju, dobre stvari nikada ne dođu tako kao poklon. ako mene pitaš, chanell je od glave do pete bila prokletstvo. (prokleto zgodna,prokleto zajebana,prokletstvo i nakon vlastite smti koje je obuhvatilo sve koje je poznavala,ako me kužiš...)

    lol, snapeova kosa je i inače toliko masna da jedva da je itko primjetio razliku u stajlingu odkad je u azkabanu xD kao da se čitav život pripremao za ulogu zapuštenog zatvorenika! :D oh jolly old snape...

    Snape je prepoznao u glasu moju namjeru pa je kimnuo glavom.
    da znaš da mi je ta stara zmija sumnjivo kooperativna.

    opa miki. lava sam za patronusa dobio. ^^ baš sam ponosan. ipak to vuče na neku hrabrost,čast i ponos, što ja baš i nisam ali težim u tom smjeru. a starz zmija. heh. snape mora da je ljubomoran preko svake mjere. makar znaš što...ja ne bih starzu dodijelio zmiju. možda radije, ne znam. psa? odan,pametan, većinu vremena good kid, ali ako mu staneš na rep itekako reži i grize.(reče osoba čiji lik pobere batine na vrhu hogwartsa zbog istog) al ok to je moje mišljenje.baš me zanima kojom logikom si se kretao u određivanju patronusa.

    Petra Dark? Ona odgovorna za sve to? Ah crap,nisam ni blizu bio u gađanju. Ja sam se nadao da je Chad,navuklo me ono da je mali rasturao u napicima.Jbg. Iznenadilo me ovo.

    Sjećaš li se onog puta kad smo bili na groblju i kada smo vidjeli onog pogrbljenog zakukuljenog čudaka? Izgledao je baš kao da mu je greda pala na leđa. kaj? ja to ne mogu ni zamisliti. kako to zaključiš na temelju nečije grbe,nemam pojma.

    stari ja pozdravljam tvoje duge postove da znaš ^^ i jako mi se sviđa smjer u kojem se priča kreće. sad trenutno su ušli ravno u mišolovku.

    27.Pali borci
    nisam stigao ni zastati sve sam pročitao odjednom. uglavnom...jebote. petra kao da se pretvorila u vješticu iz dječjih priča. odakle tako nagla promjena,ne mogu uopće pogađati. ne vjerujem da su svi mrtvi...iako...pali borci...pretpostavljam da ću morati čekati post.

    požuri,pisaća mašino.
    sincerely

    avatar

    25.02.2012. (20:47)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Očekivala sam više opisa cijelokupne borbe i svega ostalog, ali nisam očekivala da će svi umrijeti, u najmanju ruku ostati bez svjesti i slično. No, vjerojatno je to zbog ugođaja i svega, ne znam. Umorna sam i ne znam što reći.

    Zanima me što će biti dalje, eto.

    avatar

    26.02.2012. (11:55)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Oprosti molim te što ti opet nisam komentirala postove, bila sam u kazni.

    Prošli post mi se stvarno svidio, svo to razotkrivanje misterija i slično. Iako nisam očekivala da će se tako brzo otkriti tko je anonimac, mislim, da će se otkriti samo na temelju toga da je dobar u napitcima.

    Da komentiram sve ovo sa Channell: bolno. Tako bešćutna ni ja ne bih mogla biti prema svojim likovima. Skidam kapu. Zgadila mi se da budem iskrena, zbog iskorištavanja. Zašto, dovraga, ženska prvo ne prekine s Starzom, a onda prohoda s Damianom? I dalje bi bilo bolno, ali barem manje. A ni Damian mi nije više toliko simpatičan. Je li Channell stvarno bila toliko posebna da je vrijedilo izdati prijatelja za nju?

    Svi su pali me zabrinjava, nisu valjda stvarno svi mrtvi?
    Izgleda da ću morat čekat idući post. Uzdajem se u tvoju brzinu pisanja :D

    avatar

    26.02.2012. (15:29)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    na činjenicu da je snejp poslušno odstupio zinula sam do poda. ne čini mi se to moguće, najveći ljubitelj mračnih vještina pa odabire poslušnost ? nije mi to snejp, bio on izmučen u tom azkabanu i bez štapića, našao bi on već načina. oprosti, nekako sam zagrizla na oriđiđi severusa pa se malo borim s tvojom i rowlingičinom verzijom. :(
    petra, čini se, ima neke osjećaje prema starzu (još uvijek ili nove) pa me zanima sad daljnji razvoj njihovog odnosa i radnje općenito. svi su pali ? hell no.

    avatar

    26.02.2012. (17:56)    -   -   -   -  

  • Lizzie.

    Zastranila sam u čudne vode. Ali nisam zaboravila. Tu sam. Ne stalno, ali nikad nisam ni bila.

    avatar

    28.02.2012. (19:40)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    novo evanđelje,ludi dječače.

    sincerely

    avatar

    29.02.2012. (22:43)    -   -   -   -  

  • B :)

    Pokušat ću ne biti uvrijeđena što mi nije javljeno za novo.
    I POGODILA SAAAAAAAAAAM!
    *naklon sama sebi*
    Oh god,I'm...I'm..AAAAAAAAA POGODILA LALALAL.
    Kuja mala ljubomorna.

    Ovo me malo podsjeća na ono kad su Harry,Hermy i Ron bili kod Malfoyefih. Iako će to valjda tek doći.
    I nadajmo se da nisu mrtvi,pa ne možeš ubit sve likove. možda su im izbrisali pamćenje ili neš?
    u svakom slučaju,jako dobro.
    počni pisat krimiće.
    I JAVLJAJ!

    avatar

    01.03.2012. (12:46)    -   -   -   -  

  • B :)

    i da,novi blog,nemoj da te zbuni

    avatar

    01.03.2012. (12:47)    -   -   -   -  

  • Laura

    Ma imala sam legendarnu ideju jutros dok sam se tuširala al sam je zaboravila u međuvremenu xD
    i da,imam novo koje je pomalo i staro ,i sram me to reći jer ne znam koji je ovo već komentar s tim istim.

    avatar

    01.03.2012. (20:54)    -   -   -   -  

  • Laura

    Ma imala sam legendarnu ideju jutros dok sam se tuširala al sam je zaboravila u međuvremenu xD
    i da,imam novo koje je pomalo i staro ,i sram me to reći jer ne znam koji je ovo već komentar s tim istim.

    avatar

    01.03.2012. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...