Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Tiana

    @ cat u pravu si.
    Sva ta umjetna "parfumerija" je protiv života.Ljudi bi trebali ponovo pribjeći prirodnim pripravcima po pitanju higijene i još ponečega.Na žalost u gradu je puno teže nego na selu.

    avatar

    23.02.2012. (12:36)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Plicak ... imaš li možda kakve recepte za domaću izradu sredstava za čišćenje, čula sam za neke kombinacije limuna i sode bikarbone, pa čak i za izradu detergenata od običnih glicerinskih sapuna i još ponekog dodatka ?

    avatar

    23.02.2012. (20:35)    -   -   -   -  

  • sdrugestrane

    malo pomalo izbaciti ono što, kad bolje razmislimo, nema baš smisla upotrebljavati, ali bili smo tako sugestivno uvjeravani da bez toga ne možemo, pa smo se dali navući. napr: omekšivač (uoće mi ne nedostaje), odstranjivač kamenca (ocat obični je super), jeftini dm - ovi
    alverde proizvodi su sasvim dobri za tuširanje i mackanje tijela. izbacujem sad i ono za pranje stakla - krpice od mikrofibre i voda su sasvim dovoljne. za miris prostorija, tu je friški zrak ili eterična ulja - čisto malo.

    pozz

    avatar

    23.02.2012. (21:13)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    vjerujem da si u pravu, a stvar je da se nekao previše pouzdamo u stručnjake i reklame a ne u sebe i ono što vidimo i osjećamo. i nije to samo sa hranom i kozmetikom i u društvenim odnosima nam isto svašta prodaju pod dobro i poželjno iako nam to škodi. sebičnost, gledanje samo vlastitog interesa, trka za novcem, sve nam se to prodaje kao nešto dobro iako možemo na sebi osjetiti da škodi i našem tijelu i našoj duši.

    avatar

    24.02.2012. (07:52)    -   -   -   -  

  • sdrugestrane

    :) pročitah tvoj kom, thnx, pozz

    avatar

    24.02.2012. (10:16)    -   -   -   -  

  • drava

    @cat, Viktor Schauberger je rekao da voda koja nije „zrela“ (zrela = prirodnim putem izašla na površinu zemlje (izvor) gdje po putu skuplja minerale) tada troši minerale iz organizma izvlačeći ih iz tkiva.
    Usporedi to s mlijekom.
    Kalcij je i kamenac, protiv kojeg se bori marketing kao protiv kakvog nametnika, a s druge strane nam prodaju mlijeko i tablete kalcija. Čak i vodu bogatom kalcijem. Koji apsurd.
    S druge strane, ako voliš ocat u salatama i sl., onda znaj da on troši jako puno kalcija iz kostiju.
    Veliki dio aktivnih tvari se u mlijeku ubije konzerviranjem i načinom na koji se obrađuje, a obrađuje se zato što se pokušava podignuti sigurnost hrane, i druga stvar pokušava se produljiti trajnost mlijeka.
    Isplati se piti domaće mlijeko ako možeš do njega i ako ti odgovara okus (kad se sjetim bake i friško podojenog, toplog mlijeka mmmm), jer ono što se iz mlijeka izgubi pasterizacijom, nadoknađuješ proteinima iz domaćeg mlijeka.
    S tim da mlijeko za odrasle osobe nije jako zdrava namirnica i mora biti samo kao potpora u hrani, a nikako kao glavna hrana.
    A dabome da nas truju…
    Samo kroz antibiotike, a gdje su i ostali spojevi za koje naši laboratoriji nemaju instrumente…

    avatar

    25.02.2012. (09:08)    -   -   -   -  

  • chablis

    Ja sam sigurna da" Plavi radion" ne truje ;)

    avatar

    05.03.2012. (21:09)    -   -   -   -  

  • chablis

    A mlijeko nikakvo ne pijem, pa sam onda barem tu sigurna. Ni ostalo mliječno..., super mi je ovako. bez šale.

    avatar

    05.03.2012. (21:11)    -   -   -   -  

  • blade777

    Lako za to trovanje koje smo u mogućnosti izbjeći, pogotovo u danima krize, kada si i ne možemo priuštiti dobar dio tih proizvoda.

    Ali, kako izbjeći ono trovanje koje nikako nismo u mogućnosti izbjeći(tretiranje atmosfere srebrnim jodidom, H.A.A..R.P. program itd...)?

    Još malo pa bumo svi zapomagali, anak' kak' je zapomagal Turopoljac kad su ga suci pitali, ima li posljednju želju.
    Stalno je šutil, a kada su počeli sa vješanjem, stavili mu omču oko vrata i podmaknuli stolac, konačno je sav uznemiren počeo mahati rukama.
    Kad je to vidil sudac, zaustavio je izvšenje kazne i pitao osuđenog; hoćete li napokon kazati nešto.
    Jadnik je onak zbunjen i na smrt prestrašen izjavio; ljudi, kaj vam je?
    Pa ja dihati nemrem.

    Nemoj se plašiti, draga Cat., onak' bu kak bu priroda to odredila.
    Oni kaj se najviše prkose prirodi, najviše budu i dobili po nosu.

    Pozdrav!

    avatar

    25.03.2012. (14:49)    -   -   -   -  

  • Padawana

    da, sve je jasnije da se trebamo što više vratiti izvornim i jednostavnim stvarima - domaćoj hrani, kućnim sredstvima za čišćenje... samo je problem što nas je većina pod utjecajem medijskog bombardiranja pa smo prihvatili misli da nam stvarno trebaju sve te kerefeke tipa domestosa i osvježivača zraka i jagoda u veljači i sl. i dok god mislimo da nam to treba, trovati će nas na sve strane. :( ništa bez promjene svijesti.

    avatar

    27.03.2012. (09:13)    -   -   -   -  

  • Padawana

    hvala ti na posjeti :) na kraju sam se i sama odlučila za istok-zapad, jednostavno mi se tako učinilo ispravno. možda mi je intuicija prišapnula, ne znam.

    avatar

    05.04.2012. (13:53)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    ......SRETAN USKRS.....

    avatar

    08.04.2012. (12:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...