Komentari

wingedunicorn.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Aaren

    Drago mi je što se Damaris vratila svom starom društvu, no nekako mi se to sve čini malo ubrzano. Kao da im je svejedno što je ona samo tako otišla od njih i vratila se par mjeseci kasnije. Nije fer prema Nickolasu, on je - koliko god bio naporan i sve što ide uz to - bio uz nju kada se oni nisu ni potrudili. Ne, nije mi drag, no svejedno nije fer prema njemu.

    Također, da budem iskrena, očekivala sam ovakvu reakciju od Toma na saznanje da joj nije rekao za Eleazara. I ja bih bila ljuta na najboljeg/u prijatelja/icu da mi ne kaže nešto što je meni važno, a tiče se njega. Ohlade se te tenzije, naravno, no nije se imalo smisla izvlačiti. No, barem im je rekla sada i sve je dobro.

    Nasmijala si me na nekim dijelovima, draga moja, i očekujem novo ubrzo. :*

    P.S. Alixu, u boxu sa strane, možeš maknuti iz linkova, jer taj sam blog odavno zatvorila. :)

    avatar

    21.02.2012. (14:44)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Lijepo je čitati ovako živahne postove u kojima ima likova s pravom svrhom, likova s emocijama, s mišljenjima i likovima s posebnim karakteristima. U društvu je uvijek ljepše pa i ja volim postove s više likova, ali samo ako je dobro upakirano kao ovdje. :D Samo naprijed.

    Vidim da si totalno povezala Princa miješane krvi s ovom svojom pričom i mora da si jako sretna jer si si uspjela tako to sve pokopčat. :D U prvi mah mi je palo na pamet da Tom radi nešto kao što je Malfoy popravljao onaj stari ormar, ali budući da sam sad shvatio da ovdje Malfoy ima i dalje tu svrhu, stvarno ne znam što Tom radi. Mora da je zanimljivo.

    avatar

    21.02.2012. (17:52)    -   -   -   -  

  • Amy.

    Da, Amy i Dorian su najbolji prijatelji i to će definitivno tako i ostati. Ne znam što se svi kače na nekakvu zaljubljenost ili slično. XD Mislim, da, to je klišej svih filmova, serija i knjiga - ali zaista ne planiram da njih dvoje budu zajedno ili da imaju osjećaje veće od prijateljskih, barem ne u skorije vrijeme.

    I, komentar ti je odličan - ne brini. ;)

    **

    Čini se da Damaris zaista uživa u društvu svojih prijatelja. Zaista mi je drago da su se Tom i ona pomirili - čine se kao skladno društvo, a i zafrkancije su im odlične, to se mora priznati.

    Grozno je prešućivati stvari prijateljima, ali ponekad je neizbježno. Samo se nadam da će i Damaris i njezini prijatelji ostati na sigurnom i proći živi i zdravi kad sve to eskalira. Usput, zaista jedva čekam tu bitku i ubojstvo Dumbledorea - ne sumnjam da ćeš to vrhunski napisati.

    Uživaj! :*

    avatar

    22.02.2012. (19:48)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    dinamika je solidna

    avatar

    22.02.2012. (20:18)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    novo.

    avatar

    24.02.2012. (19:53)    -   -   -   -  

  • Amy.

    novi post :)

    avatar

    25.02.2012. (16:03)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    novo.

    avatar

    02.03.2012. (21:15)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Imam novo. :)

    avatar

    03.03.2012. (23:20)    -   -   -   -  

  • Alienor

    Kad sam pročitala dug post slomilo se nešto u meni jer i onako ne stigneš ništa čitati, al mi je drago da je dug. :) Znači kidala sam se na dio sa Nic i Ianom hahah. Zapravo, nikada ne bih zamislila Nic kao takvu. A ono gore u početku, znači kako je sve isto a Nicholas zapravo odbija to prihvatiti. Pa možda i on gaji osjećaje prema Damaris, pa nekako ispucava tu energiju na ljubomoru i navodnu zaljubljenost Toma. Damaris je cura sa čvrstim karakterom koja zna što želi i sviđa mi se to, osobno nisam takva pa se i divim takvim osobinama. Sviđa mi se kako se radnja sve više zapliće. I upravo kao šta je rekla, ekipa se zaista razdvaja jer svi imaju tajne koje ne mogu kazati.
    javljaj za posteve. :)

    avatar

    27.03.2012. (00:01)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Znaš da se slažem s tobom i da je to istina, stoga ti samo želim zahvaliti na lijepim riječima i reći ti da volim i ja tebe! :*

    avatar

    29.03.2012. (11:02)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    novo.

    avatar

    30.03.2012. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...