Komentari

the-freak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Aaren

    Nikada nisam voljela - i danas je tako - kada su profesori radili razlike između učenika. Tako je i s Nicolette. Sve što joj dopuštaju, odnosno sve što joj dozvole je velika razlika između nje i ostatka učenika. Ne volim takve ni profesore, ni učenike što si to uzmu zdravo za gotovo i samo se razbacuju time.

    Ali, reći ću ti da si me zainteresirala za iduće poglavlje. Zadnji upravni govor Starza, koliko god zvučao nastrano, ima nešto što čitatelja/e ostavi u položaju da im ne preostaje ništa drugo, no čekati novo. I jako mi se sviđa opis dvorišta u kojem se Starz nalazio, makar pijan k'o letva.

    Čekam novo, draga. :*

    P.S. Anamarija je, ako ne znaš ili se ne sjećaš nick-a. :)

    avatar

    16.02.2012. (02:11)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Sviđa mi se ovaj Starz. U velikoj je većini sličan meni i fascinira me to što ga svi živi živciraju i što nema povjerenja ni u koga. Dobro, osim toga što na kraju sve kaže Nic. Ili samo dio kaže. Eto, kratka analiza mog lika.

    Vidiš, za razliku od Anamarije, meni se sviđa to pravljenje razlika među učenicima. Profesori nikad ne misle ništa loše, a i u srednjoj školi, kad ti je cijeli razred bagra, a ti jedini čovjek s kojim taj profesor može nešto pametno popričat u 45 minuta sata, naravno da si mu ipak draži u očima. Nije to zbog profesor-učenik odnosa, rekao bih, barem ne u mom slučaju, nego profesori vole kad su shvaćeni od svojih učenika kao pravi ljudi, a ne kao dosadnjakovići koji su na teret državnog proračuna i koji su tu da bi te ocjenjivali.

    Imam i ja novo, Nic. Kad uhvatiš vremena... ;)

    avatar

    17.02.2012. (22:50)    -   -   -   -  

  • Jade H.

    Welcome back? Drago mi je što se svi vraćaju?

    Koga su ubili? A daaaj, ja sad ne znam ništaaaa (:

    Starz je na svakom drugom koraku, obožavam ga

    avatar

    19.02.2012. (18:09)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    novo.

    avatar

    02.03.2012. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...