Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Neretvanin

    Jeli itko bija na promociji knjige "Preživio sam Vukovar i Ovčaru"? Ili ta priča nije ni zanimljiva?

    avatar

    15.02.2012. (10:36)    -   -   -   -  

  • GRGA

    da ja sam bio ,knjigu sam pročitao prije dva mjeseca sto se tice braniteljske populacije nije se odazvao nitko ispred udruga proizašlih iz domovinskog rata pa mi je drago da nisam član ni jedne udruge bez obzira što sam prošao više manje sva ratišta od Dubrovnika do Slavonije . Posto svake godine idem u Vukovar o svom trošku redovito vidim predstavnike udruga iz grada Metkovića koji putuju plaćenim prevozom i smještajem a jedini im je trošak kada trebaju platiti harmonikaša u nekoj lokalnoj birtiji.

    avatar

    15.02.2012. (16:23)    -   -   -   -  

  • kajin

    ovaj tip ubije čovika,i dobije 4 godine zatvora čestitan i njemu i državi.

    avatar

    15.02.2012. (17:11)    -   -   -   -  

  • GRGA

    pročitaj knjigu pa se ponovo javi

    avatar

    15.02.2012. (18:41)    -   -   -   -  

  • zeru

    Na koje udruge to misliš? Navedi ih

    avatar

    15.02.2012. (22:37)    -   -   -   -  

  • YEEE

    u nas hrvata je problem sto brzo zaboravljamo,A I DRUGOVI U ZAGREBU ,GLEDAJU SAMO SVOJ INTERES ,A NE ZAKON I HRVATSKO PRAVO ,,POGLEDAJMO HASKU GOSPODU I NJIHOVO SUDSTVO NASPRAM HRVATA ,PA SVE BACIMO NA VAGU ,

    avatar

    16.02.2012. (04:08)    -   -   -   -  

  • tuz

    samo nemoj o ratu opet ce se vratiti oni dosadnjakovico iz dijaspore,bas je lipo bez njih.

    avatar

    16.02.2012. (09:12)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Ti si YEEE u krivu kada tvrdiš da sve i brzo zaboravljamo. Vidis da nismo zaboravili ni onog pilota koji je dobio ozljede u Lori. Znači da nas ipak sjećanje u podpunosti ne napušta.

    avatar

    16.02.2012. (09:46)    -   -   -   -  

  • grga

    Hvidra naprimjer

    avatar

    16.02.2012. (17:28)    -   -   -   -  

  • zeru

    ... i onih nekoliko udruga "PTSP", kad su na državnoj sisi pa mogu što hoće, zar te udruge uopće i postoje? Nikad ništa korisno čuo za njih...

    avatar

    16.02.2012. (20:05)    -   -   -   -  

  • YEEE

    a sto je sa cetnicin koji su klali i silovali,a sad slobodno secu po hrvatskon,i kuce in opravili a sirotinja koja je branila hrvatsku gladuje i krpi kraj sa krajen ,ZA PRIMJER JOVE BOJBASE ,SIN MARKO DOBIJA DOMOVNICU U METKOVICU ,A KOLKO JE ZLA NAPRAVIJA ,PA KAKO UNDA PAMTITE ,,CETNICI PRISNIJI NEGO HRVATI ,JAO TI GA NAMA ,

    avatar

    17.02.2012. (05:06)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    YEEE zapamti, onaj pilot koji je dobija ozljede u Lori nosija nan je darove a mi ga srušili i na njemu napraqvili ozljede, bar se tako cini kako cilu stvar opisuje urednik bloga. Još u istom članku opisuje dogadđaje vezano za drugog pilota, koji je parašutirao i skriva se par dana dok je stigao u većinsko srbsko selo, koje je danas većinsko hrvatsko, a to znaci da smo napravili i etničko čišćenje.I to su sve hrvatski gijesi koje mi niti ne primjećujemo sve dok nam na njih netoko ne skrene pažnju. Zato urednik ovoga bloga zaslužuje pohvalu od svih koji prate njegovo pisanje.

    avatar

    17.02.2012. (07:52)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Neretvanine pišeš laži.
    Kad sam ja branio tog pilota? Navedi mi taj do teksta?
    Također za moj opis ovog drugog slučaja obaranja pilota pišeš laži. Ortiješ je opisan da se približe prilike TADA jer je TADA bio većinski srpsko selo,a danas je većinsko hrvatsko ne zbog nekakvog protjerivanja, već zato što je izgrađeno oko 100 novih hrvatskih kuća,
    Nađi se sa Savom Štrbcom pa se raspravljajte. Imate iste metode manipuliranja činjenicama.

    avatar

    17.02.2012. (11:00)    -   -   -   -  

  • grga

    kad sam se ukljućio na ovaj blog povod je bio odlazak na promociju knjige vukovarskog branitelja a mene je osobno zasmetalo nedolazak predstavnika ni jedne udruge proizašle iz domovinskog rata a evo završili smo kod oborenih aviona BOŽE SAČUVAJ

    avatar

    17.02.2012. (15:46)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Moram ti Matijevići čestitati na takovoj odrešitosti u zaključcima. Ipak ti je naj bolje ono da se nađem sa Savom Strbcom, jer prema tvome zaključku imamo iste metode u manipuliranja činjenicama. Da nisi ti slučajno svoju ulogu podvalio meni? Ono što radi Štrbac otvoreno ti radiš iza kulisa. Vas dvojica ste srodni po zanimanju, ideologiji i karakteru. Dokaz za to je i slučaj rušenja jugoslavenskih zrakoplova koje si ti onao slikovito prikazao. Pobijaš svjedočanstva svjedoka a svoju tvrdnju zasnivaš na "izveštajima jugoslavenskog vazduhoplovstva". Nije li ti i Salo skrenuo pozornost da ostaviš Loru? On nezna da ti je to i bio glavni cilj, jer je tamo stradao pilot po nacijonalnosti Mađar a po uvjerenju Jugoslaven. On je po mome misljenju došao u Hrvatsku sijati smrt i nije vrijedan spomena, a još manje sažaljenja. Jeli misliš da bi ovako nešto napisao Savo Štrbac Matijevici?

    avatar

    19.02.2012. (12:04)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Ortiješ je bilo potrebno spomenuti kao srpsko selo tada jer pilot nije htio doći ni blizu nečeg hrvatskog. Danas svi znaju kao da je Ortiješ hrvatsko selo i zato je to spomenuto da ljudi ne brkaju stvari.
    Glede Lore namjerno je spomenuta jer su kružile kojekave priče da je ubijen, rakomadan i slične budalaštine. Pilot je ozljede imao, završio je u Lori gdje je dobio još pokoju i razmijenjen je za 7 vukovgaraca osuđenih na smrt. Dakle to je cijela priča..Ako tebi smeta koji (istiniti) dio priče samo ti reci. Vidim da ti je moral na visokom mjestu u životu. Srećom takvi kao ti nisu vodili rat nego neki s malo više pameti jer su oni znali koliko jedan pilot vrijedi i da se za njega može dobiti na razmjeni dosta toga. Da si ti vodio rat malo koji Vukovarac bi bio razmijenjen. Sve bi ih smaknuli u Stajićevu. Misli malo glavom.

    avatar

    19.02.2012. (14:32)    -   -   -   -  

  • sms

    karaj te se karajte tako samo tako još da se i onaj debilni yeee uključi to bi bilo plafon.

    avatar

    19.02.2012. (18:46)    -   -   -   -  

  • Pilot

    Nije ni ovaj neretvanin puno bolji , čini mi se . Piše gluposti i neistine . Istina je da sam ja donosio neke poklone za rodbinu koju imam u Glušcima . Tamo mi stanuje brat od tetke . I tako mene ni kriva ni dužna oborile neke barabe .

    avatar

    20.02.2012. (14:45)    -   -   -   -  

  • Neretva

    "hej pilote slomit ću ti krila...."

    avatar

    20.02.2012. (20:28)    -   -   -   -  

  • IPG-4

    Matijevići samo naprijed, ovi što "laju" pričaju o sebi. Imao sam priliku upoznati takve kad se pucalo bili su kao bubice a sad se razbacuju velikim domoljubljem dok pošten narod radi za njih da im priušte pristojne mirovine. Neka pročitaju knjigu koju su najavio, možda tada u njihovim šupljim mozgovima dođe do popune i nakon toga počmu razborito razmišljati. Žalosna je činjenica što sa druge strane nemaš prve sugovornike koji neće ili nisu u stanju razumjeti što si im htio predočiti. Knjiga je pravo svjedočanstvo čovjeka koji je vidio sva zvjerstva nad zarobljenim i nedužnim ljudima, prošao sam rat, vidio krv , osjetio miris granata i baruta ali dok čitaš ovu knjigu krv ti se ledi u žilama i tada postavljaš sam sebi pitanje zar je moguće da čovjek čovjeku tako nešto može napravit.
    Imao sam priliku bit u akciji kada je zarobljen neprijateljski vojnik, nitko ga nije krivo ni pogledao. Ponosan sam što sam tada bio sa takvim ljudima - pravim hrvatskim vojnicima. Oni spominju onog pilota, ma oni nemaju pojma kolika je bila vrijednost te osobe kod razmjene za naše ljude osuđene na smrt u Srbiji.
    Još jednom pročitajte knjigu ako već niste bili na promociji, uvjeren sam da Vaš pogled o ratu i stradanjima sigurno više neće bit isti.

    avatar

    20.02.2012. (21:29)    -   -   -   -  

  • YEEE

    sms ja ti moran odgovorit da te debil oblaci svako jutro

    avatar

    21.02.2012. (02:51)    -   -   -   -  

  • Modni mačak

    YEEE i ja sam čuo da ga ti oblačiš

    avatar

    21.02.2012. (08:30)    -   -   -   -  

  • YEEE

    samo bolesne ja obucen ,ako je potreba ,a nek debil sam sebe oblaci ,a i ti mu ruke daj ,,,Modni macak ,pa uzivajte ,

    avatar

    22.02.2012. (21:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...