Komentari

radostipatnja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Beautiful Nightmare

    Jebes razmisljanje, koncentriraj se na tu jednu stvar, drugu zapisi i ostavi za kasnije. Valjda znas onu pricu o lovcu koji trci sa dva zeca i na kraju ne ulovi nista... Moram ti rec da sam ja dooobar period zivota provela razmisljajuci i propitujuci sebe, svoj zivot, proslost, ideje i uzrocno-posljedicnu vezu... Vraga se ista pametno dogodilo (osim izgubljenog vrimena a to se ne racuna). Jebes to razmisljanje, just do it!!!

    avatar

    10.02.2012. (01:36)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    P.S.: Znam da još nisam ostavila komentar na post koji sam obecala, papak sam, znam xd.

    avatar

    10.02.2012. (01:40)    -   -   -   -  

  • The World As I See It

    Pesimist... optimist... to je sve isto... budi samo optimist da će bit bolje... ili ne ... ma koje gluposti pišem, ovako ... treba živjet ... i gotovo ... da nebi bilo loše za tebe da posložiš prioritete, ali i ja nisam baš neki u tome tako da ti nemogu dat neki savjet, možda ti možeš meni :D .... a ovo spavanje i razmišljanje, pa to je super , zar ne ?! ja uživam u tome... da možda je loše , ali koga briga XD ...zz

    avatar

    14.02.2012. (01:40)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    Novo kod mene =)

    avatar

    16.02.2012. (05:07)    -   -   -   -  

  • Andrea

    Trebao bi prestati sve analizirati. Valjda u tebi jos ima dovoljno zivota da bi mogao uraditi nesto sto zelis, i samo zato sto zelis a ne jer si nakon par sati razmisljanja odlucio da je tako najbolje.
    Nemoj ocekivati nemoguce od sebe, i koncentriraj se na jednu stvar, razumljivo je sto zelis uraditi puno stvari odjednom, ali kao sto si rekao, ne uspijeva i moras posloziti prioritete.
    Btw. ne mozes u potpunosti biti optimist ili pesimist. Pada li ti na pamet ista dobro sto se desilo ovih dana? Znam, kod tebe ne vrijedi ona utjesna recenica "uvijek moze gore", znaci ima neceg optimisticnog u tebi.

    avatar

    16.02.2012. (22:29)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    Hahaha, imam 19 godina =)
    Iskreno, osjetila sam olaksanje jer sam znala da nece bit neugodnih tišina ni cudnih pogleda kada ga susretnem u gradu... Zapravo sam htjela s njim ostat na pozdravu a sada za neko konkretno prijateljstvo će trebati dosta toga. Ni ne zamaram se time. Samo sam htjela tu unutarnju snagu pokazati izvana, sto sam i postigla.
    I imas pravo, kod mene se može nac svega, od 'odraslijih' misljenja od onih djecjih.

    avatar

    18.02.2012. (12:28)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    Opet novi post xD

    avatar

    21.02.2012. (12:05)    -   -   -   -  

  • Samantha

    Ako pišeš roman i u jednom trenutku izgubiš inspiraciju-uzmi predah. Sljedeči dan pročitaj ono što si zadnje napisao i možda ti jednostavno na pamet dođe neka idea,a ako ne iskoristi neki događaj iz svog sna ili tako nešto. Samo polako - ne odustaj tako brzo!

    Što se pesimista,optimista i realista tiče- smatram da je najbolje biti realističan optimist. :D

    Pozz!!
    P.S. Novo kod mene!

    avatar

    22.02.2012. (19:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...