Komentari

kayron.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Neris~

  Jedan od boljih postova koje sam u zadnje vrijeme pročitala, :-)

  avatar

  09.02.2012. (10:22)    -   -   -   -  

 • Fallen beauty dressed in dark

  Uh, znam kako je to: been there-done that...No kao kada mi je stvarno stalo da budem s nekim onda se trudim ''spontano'' i to krenuvši od ''slučajnih hvatanja pogleda'' preko komunikacija (uglavnom uz malu pomoć zajedničkih prijatelja), u početku među masom, a kasnije i nasamo...
  Sretno za buduće ljubavi

  avatar

  09.02.2012. (17:10)    -   -   -   -  

 • catwoman

  Prvi puta zaista jest najteže, nevjerojatno koji se pritisak okolnosti mora desiti da netko smogne hrabrosti ... Drugi puta je puno lakše, pritisak okolnosti treba biti puno, puno manji. Treći puta nije mi se desilo, ali - mislim da bih to sada mogla izvesti sasvim cool.
  A sve je to od neizravnog odgoja kako su osjećaji nešto ' glupo ', čega bismo se trebali ' stidjeti '. Stravična je ta, tko zna koliko stoljeća ili tisućljeća stara predrasuda, koja nas sve toliko sputava. Djecu treba poticati da izražavaju osjećaje, i da ih kontroliraju ukoliko nisu pozitivni, ali ne i potiskuju. Pretpostavljam da si mlada ( ja sam uskoro 47 ), ali vidim da u tom smislu nisi modernije odgojena od mene.
  Probaj se sama preodgojiti ( preprogramirati ) razmišljanjem o tom stavu, samoohrabrivanjem - jer je potpuno ispravno i mudro, evolutivno iskazivati osjećaje, posebice ako su još pozitivni.

  Izražavajući sebe, ti druge darivaš sobom, a to je najljepši dar, neiscrpne vrijednosti.

  avatar

  10.02.2012. (04:59)    -   -   -   -  

 • AnaUhiram

  ajme!!! Točno od riječi do riječi ja proživljavam zadnjih dana, a ono "osjećaj krivnje zbog umrtvljenih ruka koje nisu napisale poruku,
  zbog usana koje su se zacementirale da prozbore išta, zbog idiotskog srca koje nije imalo hrabrosti." potpunooo, potpuno shvaćam tj ne shvaćam koliko smo mi ljudi glupi i nesvjesni kako život leti i s njim prilike za sreću. :/

  Pozdrav

  avatar

  08.03.2012. (06:26)    -   -   -   -  

 • Norra Šahini

  Totalno te razumijem. Bila sam tamo gdje si i ti sad. Jako je teško. Ružno. Budi jaka, molim te. možeš li to?:)

  Imam novo. Navrati ako poželiš. Rado bi tvoje mišljenje tamo. :)

  avatar

  25.03.2012. (18:02)    -   -   -   -  

 • Mladen

  ... valjda treba biti dovoljno blesav i odbaciti to i krenuti koliko god blesavo izgledalo. Ta zar nije prava stvar kada se nađe dvoje tako blesavih... :)

  avatar

  05.04.2012. (16:36)    -   -   -   -  

 • Norra Šahini

  Imam novi post, navrati, zaista me zanima tvoje mišljenje!:)

  avatar

  22.04.2012. (17:47)    -   -   -   -  

 • Zaljubljena u knjige :)

  Proživjela sam to, nažalost, i suosjećam s tobom :/ Ružno je, jako bolno, i ne mogu ti reći da s vremenom prođe jer mene nije prošlo ni nakon godinu i pol dana... Teško je pustiti, znaš?

  Do čitanja :)

  avatar

  10.06.2012. (00:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...