Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • odmak

    Vrhunska analiza.

    avatar

    06.02.2012. (12:21)    -   -   -   -  

  • deni kamino

    Vjerujem da će se on snaći koliko se to već može u postojećem stanju stvari. U par navrata slušajući ga, imam dojam, a i vjeru, da taj čovjek odskače od prosjeka i ima u glavi ,malo više.

    avatar

    06.02.2012. (13:01)    -   -   -   -  

  • Neverin

    netko pametan je izjavio da su oni svi ista stranka, idolopoklonstvo status quoa. Samo dokle tako? Kad tada se privilegije neće moći više isplaćivati jer je društvo sve siromašnije. A to znači da će država pokazat sve više svoje ružno lice pred poreznim obveznicima. No ne možeš zaklat ovcu nakon što si ju zaklao, i što tad?

    avatar

    06.02.2012. (18:25)    -   -   -   -  

  • Akuzmata

    S obzirom na recentno premijerovo palamuđenje koje je Viktor Ivančić uredno proanalizirao u tekstu Društvo u oblacima, očito je da Milanović nema ni želju ni namjeru s bilo kime se uistinu "obračunavati".

    avatar

    07.02.2012. (12:07)    -   -   -   -  

  • AKKOALLI

    da parafraziram onaj bolanov vic...
    "ide čovjek šumom i sretne jedno 4 milijuna hrvata koji idu u suzama. zbunjeno ih gleda i misli si što će u toj šumi toliki narod. upita ih zašto plaču. jedan hrvat zastane i reče: jer smo sami i izgubljeni...."

    avatar

    07.02.2012. (16:13)    -   -   -   -  

  • Akuzmata

    Ako je vjerovati Rousseauu (a jest) kada veli da "Nikad nismo vidjeli da se već iskvaren narod vratio kreposti", onda valja zaključiti da živimo u nepovratno iskvarenom svijetu, pa je svaka vjera u društveno bolje sutra sasvim uzaludna. Tako, dakle, što se tiče društvenog života. Stoga nije naodmet ozbiljno uzeti u razmatranje ovu Sadeovu mudrost: "Sva se stvorenja rađaju u osami, bez ikakve potrebe za drugima: ostavite ljude u njihovom prirodnom stanju, ne pokušavajte ih civilizirati, i svatko će pronaći hranu, sredstva za preživljavanje, a da mu neće ustrebati pomoć bližnjega." (Juliette)
    Oba ova citata pronašao sam na istoj stranici (83., ako je kome do brojeva) brilijantne knjige "Iznenada gromada ponora, Sade" nenadmašne Annie Le Brun. Knjiga je to kojoj se već godinama stalno iznova vraćam.

    avatar

    12.02.2012. (12:38)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    The world is in chaos.
    The economic crisis continues as an oil crisis looms.
    War rages everywhere. It is a time of revolution, assassination and covert operations.
    It is year...
    of killer elite.

    elita ubojica planira u sobičku za čistim stolom, po potrebi pripuštaju s lanca svoje pse u krvoločni lov na Zecove, na stranu hollywoodski hepi endovi u mraku kino dvorane pomislih, hrvatske đukele bez sustezanja eliminiraju djevojčice krupnih očiju, stolna elitna ekipica nikad nije bila izrazom lakonskija nego u noći izbornog trijumfa kad je mumificirani Broj 1 hrvatskih TNTovaca, metuzalemski Manolić, u gunguli SDPova stožera profrfljao Došao sam ćestitati, gdje ću biti nego ovdje, ja sam uvijek uz pobjednike.

    avatar

    15.02.2012. (09:29)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    Poražavajuće je što ni ova gotovo jučerašnja konstatacija "Kroz dobrog Ivu Josipovića, koji je još jedino preostalo jamstvo da u hrvatskoj politici postoji ultima ratio", više apsolutno ne stoji. Gotovo da bih htio nevjerovati da je dr. Ivo stvarno skrojio kompletno ruho ZAMP-ovog parafiskalnog pogona koji se zatim pretače u ruke dobrog i iskrenog prijatelja našeg predsjednika. Mislim, možda to ne ruši pridjev "ultima ratio" ali ga definitino sada možemo promatrati u drugačijem kontekstu...

    avatar

    28.02.2012. (22:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...