Komentari

wingedunicorn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Aaren

    Moram priznati da je Damarisinia teorija interesantna u svakom pogledu, makar sam se izgubila u nekim dijelovima, ali pohvatala sam sve. Vjerujem da će to i biti ostvarivo, ali neću ništa nagađati sada, možda nas iznenadiš pa ispadne drugačije. :)

    I ne znam jesam li rekla u komentaru na prošli post, ali Eleazar mi se čini simpatičnim likom. Zamišljala sam ga kao plemenita i stroga čovjeka, ali ispada drugačije. Ugodno si me iznenadila njegovim opisom, my dear.

    Grlim

    avatar

    05.02.2012. (15:40)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Trebao bih se prisjetiti prijašnje radnje jer malo se znam pogubiti nekad u radnji, ali, znaš, ovaj post je uvelike pomogao u objašnjenju većini mojih nedoumica. :)

    Eleazar je vjerojatno jako zadivljen svojom kćerkom. Mora da je jako ponosan budući da se ona dosjetila nečeg čega se nije dosjetio ni on, a niti jedan njegov suradnik.

    Ne razumijem baš kako planirate ubiti Bellatrix. Zar se neće onda vidjeti što se smjera, ako je Nickolas ubije pred svima? Vjerojatno sam nešto propustio.

    avatar

    05.02.2012. (18:12)    -   -   -   -  

  • Damaris

    Naslov mi je potpuno zakon :O
    I ima nečega creepy u njezinom obraćanju prema ocu s Vi. Muahahah-
    Sviđa mi se što ona i dalje pazi na Toma, premda se boji razgovarati s njim. To je nekako ranjivo s njezine strane. Volim Nicholosa, oh god, premda ne znam zašto :O

    Anyhow, moj post je dugačak, zar ne? Uzmi vremena da ga pročitaš, a nisam ti javila... pih, mislila sam da si otišla iz blogosfere :(

    avatar

    05.02.2012. (18:19)    -   -   -   -  

  • Amy.

    Hej. (: Drago mi je da si se javila i komentirala, uvijek mi je drago pročitati hpff.
    Ja sam.. pa, recimo da sam bila na pauzi, a sad započinjem s novom pričom. (:

    Tvoja, s druge strane, je krajnje zanimljiva. Arhiepiskopija, Svećenici i standardna HP zbivanja. Svakako si stvorila nešto interesantno i potrudit ću se što prije pročitati arhivu kako bih još bolje razumjela. Ali ovo što vidim na prvi pogled me zaista zaintrigiralo - odnos Damaris i oca, Tom (s kojim je Damaris, pretpostavljam, u ljubavnoj vezi?), i općenito te nove stvari koje uvodiš u priču.

    I svakako, javljat ću ti za postove - ali moraš i ti meni. Uživaj! (:

    avatar

    07.02.2012. (10:26)    -   -   -   -  

  • Alienor

    Sad mi ej malo žao što nisam još jučer komentirala dok mi je sve bilo svježe, ali da krenem na posao.

    Prvo moram kazati hvala, jer nisam bila sigurno što i kako napraviti, al razgovor s vama mi je pomogao odlučiti! :)

    Znači koliko sam shvatila, Damaris igra dva lica, čarobnjak je i trebala bi biti smrtonoša, a zapravo to ne želi i protiv njih je? Nickolas mi se sviđa ovako kao lik, vrckast, ali odan dok Eleazar nekako igra sve na sigurno. Definitivno mi se sviđa kako si uključila Svećenike, Arhiepiskopiju uz nekakvu standardnu harry potter priču. Totalno originalno i nije izlizano kao većina priča.^^ Primijetila sam da ti zapravo ne pišeš mnogo opisa, već nekako sve kroz dijaloge objašnjavaš i to mi se jako dopada. Jer da ti pravo kažem mene to baš i nikada niti nije išlo. Jedva čekam novi post da vidim tko će ubiti Dummbya!
    I da, primijetila sam ljubavni pričicu u svemu ovome sa Tomom, nekako Damaris je vrlo vrlo tvrdoglava i drži se svog ponosa, ali kad dođu u pitanje ljubav lako sruši taj ego.

    Definitivno mi se svidio post i kako vi kažete, do čitanja! :*

    avatar

    07.02.2012. (20:59)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Novo.

    avatar

    10.02.2012. (17:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...