Komentari

allaboutstarzskrable.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • dylanami.

    odlučila sam ne javljati novo dok ne pročitam vaše zaostatke. bilo bi mi previše neugodno. :(
    očekuj komentar uskoro !

    avatar

    31.01.2012. (00:03)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    jes, pročitala sam sve zaostatke, od 18. poglavlja na svako imaš komentar. :) naime, danas mi je bio zadnji ispit pa sam u duhu bezbrižnosti sjela za laptop i krenula s čitanjem i bogami nisam požalila. long story short, razvio si novi stil - nemoj me krivo shvatiti, i dalje imaš svog štiha, ali si krenuo novim načinom razmišljanja. kao što sam negdje komentirala (čini mi se da je to bilo 18. poglavlje), počeo si komunicirati sa sobom dok pišeš. veeliki plus, veliki plus. odmah se time šire vidici i imaš bolju sliku u glavi. atmosfera koja me pratila je mračna, hladna, emotivna i budi znatiželju. obožavam znatiželju u potpunom ne - kripi smislu. :D
    sad se samo pitam hoće li starzov plan uspjeti i tko tu koga.
    obavezno javljaj za novo i sretno ti na lidranu !

    i novo. :)

    avatar

    31.01.2012. (12:45)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Pročitala sam i shvatila da mi suze naviru na oči. U zadnje vrijeme, tko god plače, plačem i ja. To nije dobro, nikako, ali svejedno plačem. I prolazim kroz emocionalne krize uz sve problema i ludim. Pogodio si me postom, barem tim dijelom između Starza i Maxa.

    Usudila bih se reći da se Max ponio hladno i pomalo bezosjećajno i ne sviđa mi se. Nikada nije, da budem iskrena. Zbog načina ponašanja i svega toga. Ali opet, složnost između njega i Starza je ostala, da se primijetiti u zadnjem dijelu i zanima me taj nacrt Azkabana. Azkaban je divan, volim zatvore, vlažne i mračne.

    A Lidrano... Premišljala sam se i odustala, ne mogu pisati nasilu. A i profesor ništa ne spominje, pa mi je to još jedan razlog zašto ne ići. Ali, sretno tebi. :)

    avatar

    31.01.2012. (12:53)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Razgovor između Starza i Maxa je prepun jakih emocija; u jednom trenutku bilo mi je žao Starza jer našao se u nezgodnoj situaciji, pokušava se izboriti sam sa sobom, ali gotovo da ga uvijek nešto sputava, želi govoriti no osjeća odsustvo riječi ili ga jednostavan neka jača sila u tome spriječava. Možda je samo potrebno vrijeme i možda, zapravo, sve dođe na svoje mjesto. Pretpostavila sam da će ljutnja, očaj, razočaranje s Maxove strane biti trenutno, prolazno te da će se složnost i osjećaj povjerenja ponovo uspostaviti između njih dvojice.

    P.S. Ako mogu pitati, otkud više nisi Jack Daniels i što je s tom pričom?

    avatar

    31.01.2012. (17:34)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Nisam znala. Sjećam se da sam prije čitala tvoj blog. Nadam se da će ovaj opstati. I da, sretno na lidranu! :)

    avatar

    31.01.2012. (19:58)    -   -   -   -  

  • Laura

    Žao mi je Starza sada,a i Maxa. Znam kako je Maxu jer se i sama sada osjećam nekako tako i tužna sam i razočarana i lijepo si predočio sve te osjećaje,koliko god oni mogu biti lijepi. Jedina stvar koja me muči kod tebe je što uvijek prestaneš na najzanimljivijem dijelu. Taman kad se nadamo da će doći neki ultramegaužasnodugipost u kojem će starz proputovati pola svijeta, ti staneš.
    Enivjes, ostavljam pozdrave, fizika,kemija, engleski i još nešto..a da, zemljopis me čekaju sutra. Gledam prve komentare i zavidim curi. Oh well.

    avatar

    31.01.2012. (20:36)    -   -   -   -  

  • Amy.

    Hej. :) Hvala ti na komentaru, zaista se nadam da ćemo se čitati. Nekad sam znala svratiti ovamo, ali to je bilo u sasvim drugom životu.

    Nisam još u potpunosti sigurna koji je točno plot ove priče i oko čega se vrti glavna radnja (pokušat ću pročitati arhivu kad stignem, tho), ali se čini zanimljivo.
    Prijateljstvo između Maxa i Starza se čini jednim od onih iskrenih, čak i ako Starz mora nešto tajiti. Vidi se koliko mu je zaista stalo, i u niti malo krivom smislu.
    Provala u Azkaban? Ambiciozni planovi, tek me to tjera da pročitam starije postove pa da vidim. U svakom slučaju - javljaj mi za nove, potrudit ću se pohvatati.

    Uživaj, i sretno na Lidranu! ;)

    avatar

    31.01.2012. (20:43)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Uvijek sam htjela ići na lidrano, uvijek, ali naravno da uvijek dobijem profesore koji ne šalju učenika na to.

    Sve što mogu reći u vezi ovog poglavlje je da je, kao i inače, odlično, i da jedva čekam nastavak :D

    avatar

    31.01.2012. (21:20)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Zahvaljujem na komentaru. :) I znam za ovo s Josipom Lisac, isto mišljenje dijelimo. U Osijeku je zapravo magla, u prijašnjih mjesec dana, bila svaka dva-tri dana. I gromovi uz maglu su nešto najljepše. Vidjela sam više puta i stvarno ti mogu reći da je divno.

    Barem si prošao nešto, time se tješi. Bolje išta, nego ništa.

    avatar

    31.01.2012. (21:47)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    nono, san je prošli post. kod alixe piše objašnjenje ako te zanima.
    ovaj post... pa ne znam, i to sam kod alixe objasnila, ne očekujem da vam bude razumljiv što nikako nije do vas nego apsolutno do mene. moje komuniciranje nije još na razini, još uvijek je dosta zatvoreno i takoreći nepristupačno što, nažalost, ne mogu promijeniti. još. :)
    odgovara mi tako zasad.
    i najljepša ti hvala na komentaru / komplimentu !

    avatar

    01.02.2012. (21:41)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    *komuniciranje u smislu pisanja.

    avatar

    01.02.2012. (21:41)    -   -   -   -  

  • Jade H.

    Dragi moj škrabotinče od zvijezda, usudila bih se reči da je ovo tvoj stilski, gramatički, tehnički i inspirativno, najbolje napisani post, like, ever! Odličan je i stvarno se vidi da si se pripremao za Lidrano dok si to pisao.

    Naslućujem li ja to možda pokušaj izbavljivanja Snapea iz Azkabana? Hoćemo li napokon više saznatio tom misterioznom ubojici svih Starzu bitnih žena?
    BTW. Teta Penny mi se jako sviđa i da se nisi usudio nauditi joj jer ćeš na sebe navuči moj vječni gnjev! (:

    Ne znam, meni se Max na primjer sve više i više sviđa :O

    avatar

    02.02.2012. (21:24)    -   -   -   -  

  • Brooke

    Daj mi još malo vremena da pročitam postove, čitala sam blog od početka, budući da si prije godinu dana počeo pisati novo, tako da mi je priča potpuno nepoznata. Pri kraju sam.
    Rado bih ova dva zadnja posta ostavila za kraj, kada pročitam ono prije njih, može?
    Kod mene bi novo trebalo večeras, napokon!

    avatar

    04.02.2012. (18:51)    -   -   -   -  

  • Faith

    :)

    avatar

    05.02.2012. (01:01)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    jebote koliko ja kasnim. čak sam malo razočaran,stari,očekivao sam onako 6 postova da me dočeka.valjda si zaposlen ovih dana :)
    gdje je onaj stari starz-tiskarska-mašina?

    first things first.
    22. Bernard
    Zar želite završiti spaljeni kao... auč. penny.to reći pred starzom. zbilja auč na desetku.

    Damian pizdi iz razloga koji meni promiču. Šta s tom planinom nije u redu? Možda neki pedo-djed?

    Bernardova okolina me podsjeća na Heidi ^^

    imam osjećaj da nas pokušavaš navesti da je Damian nervozan ili zato što je on anonimni pošiljatelj pisama ili zato što nešto znaš,međutim ja ne kopčam koje je od toga dvoje,poruka se negdje izgubila ili sam ja naprosto spor :D

    23.Iskušenje
    well scena između maxa i starza je toliko osjećajna da je moj kržljavi stroj za nadgledanje emotivnog dijela ostao zgranut. al ok. normalnoj osobi bi to vjerojatno bila topla prijateljska scena. ovo sam samo ja. :)
    (al samo čekaj da dođe komentirati nightwishqueen,ovo bi pokrenulo njene najprljavije yaoi maštarije xD)

    mother of god...to je dosta plakanja. ja uopće...ovaj...hm...joj.

    što se tiče azkabana predpostavljam da idu po snapea? ili? mislim ako nije to nemam pojma što će tamo,osim proslaviti se upadom u najčuvaniji čarobnjački zatvor na svijetu.
    al bilo bi zanimljivo da je bernard zaštitio svoje nacrte nekom čarolijom čireva na guzici ili tako nešto xD

    p.s. post
    sincerelly

    avatar

    05.02.2012. (09:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...