Komentari

anathinsisley.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Nico - Skinny Figure

    Imaš jako lijepo tijelo, zbilja

    avatar

    23.01.2012. (23:33)    -   -   -   -  

  • e2

    eto, kilogrami koji razdvajaju ...
    nađi si dečka kojem nije do sex-a i imati ćeš10 kg manje (vjeruj mi!)

    avatar

    24.01.2012. (11:14)    -   -   -   -  

  • Magdalena je loša

    Divno tijelo, ali uistinu divno tijelo.
    Nemoj mu lagati, pričaj s njim.

    avatar

    24.01.2012. (21:35)    -   -   -   -  

  • stolna maslina

    Hej, ja sam audrey, bila si prije na mom blogu ali sam ga izbrisala pa moram komentirati ovako (p.s. imas me na fejsu i na forumu)

    To je tvoj problem i ako se on ne moze nositi s time ne zasluzuje te, nepotrebno se mucis. Bas kao sto je Dandy rekla: razgovaraj s njime, objasni mu svoje probleme i ako je pravi razumjet ce.

    Sretno draga! :*

    avatar

    25.01.2012. (16:07)    -   -   -   -  

  • BabyAna.

    Ako mene pitas - ne treba znati nista o ED-u. Prosla sam to, iako sam ja nekoliko godina hodala sa deckom, ali definitivno sad da se vratim nazad - nebih mu rekla za poremecaj prehrane.Ljudi to jednostavno ne razumiju i nema smisla da ih opterecujem a time i samu sebe jer ce sigurno doc do nesuglasica zbog njihovog nerazumijevanja.

    I da, imas **beno tijelo.Samo odrzavat ovakvu tezinu :)

    avatar

    26.01.2012. (00:40)    -   -   -   -  

  • bea

    imas tijelo pre, pre. mozda da poslusas svog decka '

    avatar

    26.01.2012. (12:34)    -   -   -   -  

  • Keira

    ja sam imala takvo tijelo...sada je popunjeno salom..

    ali barem imaš dečka,ja jednog očajnički želim,

    avatar

    26.01.2012. (13:58)    -   -   -   -  

  • BabyAna.

    Razumijem te potpuno, ali iskreno s moje strane - ja mu nebi rekla.Jednostavno sam toliko toga dozivjela u svom iskustvu od decka (nije bilo zlonamjerno, nego iz nerazumjevanja) da sam shvatila da je bolje da nezna. Utjeha,ok. Ako budem lose zbog toga, ali mu necu rec razlog nego, eto, razalostila sam se boze moj i trebam tvoj zagrljaj :)

    Jer ti on nemoze pomoc, jer ne razumije. Kao recimo neke od nas da nam se javis kad ti nije dobro, pa ti savjet dam, kako je meni bilo kad sam to prolazila i sto sam napravila i sl. :)
    Bit ce, bit novi post.Trebam inspiraciju. :)

    avatar

    26.01.2012. (20:48)    -   -   -   -  

  • 58kg

    Meni imaš odlično tijelo *.* ali znam kako je kad to ne vidiš u ogledalu... Mislim da ga trebaš slušati. To JA mislim. Ali ti slušaj sebe!

    avatar

    27.01.2012. (11:07)    -   -   -   -  

  • My little disease

    Opet sam otvorila blog, komentirala sam ovaj post pod nickom stolna maslina tako da se necu ponavljati. Ali sto god da odlucis zelim ti srecu!

    avatar

    29.01.2012. (12:36)    -   -   -   -  

  • 58kg

    hej, evo sad funkcionira link mog bloga :D

    avatar

    29.01.2012. (23:32)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Naletjela sam negdje na tvoj komentar u vezi starijih dečkiju :). Nisam toliko često na blogu, ali nisam mogla a da ne reagiram :). I znam da je glupo nekome ići soliti pamet i govoriti mu neke stvari, jer određene osobe (kao ti, npr) jednostavno ne shvaćaju neke stvari ili su premlade da bi ih shvatile. Ako ljubav gledaš kroz brojke - nikada je nećeš naći. Napadati djevojku kojoj se sviđa stariji muškarac je jednostavno... Nemam riječi :). Ali stvarno, svaki put kad netko kaže nešto toliko glupo i malumno - ostanem bez riječi. Ta cura sa tim muškarcem NIJE u vezi. Taj muškarac NIJE oženjen i ima pravo biti sa kim god hoće, pa tako i ona. Stvarno ne znam u čemu je problem? To što si ti naletjela na kretena - ne znači da će svaka cura naletjeti na takvog. Najbolje da kažeš da nitko nikada nema dečka, jer si imala lošeg iskustva sa jednim. Nije li tvoj komentar malo pretjeran i smiješan? Mislim da je. U redu je ne slagati se sa nekim i ne prihvatiti njihove postupke, ali napadati tu osobu bez da poznaješ nju ili drugu stranu - to je jednostavno malograđanski. Ne tiće te se što će ta cura u svom životu napraviti. Ne tiće te se ništa što nije usko vezano uz tebe i nadam se da ćeš to jednoga dana shvatiti. Sigurna sam da ćeš upravo ti završiti sa nekim puno starijim od sebe i shvatiti neke stvari. Od ljubavi se ne bježi, ma kakva ona bila i sa kim god ona bila. Ako to do sada nisi shvatila - iskreno se nadam da uskoro hoćeš :). Želim ti sve najbolje na tvom putu ka "savršenom tijelu". Makar, po mom mišljenju, to radiš na skroz krivi način, baš kao i velika većina djevojaka ovdje. Ali to je vjerojatno razlog zašto sam se maknula odavdje i od ovakvog bolesnog razmišljanja :). I mogu ti reći - odlično mi je. Nikada u životu mi nije bilo bolje :). Uf, komentar se odužio bespotrebno, jer je besmisleno objašnjavati nekome tko ima prevelika ograničenja u glavi neke stvari :). Ali takva sam - nepravdu i krivo percipiranje stvari ne podnosim ;).

    avatar

    01.02.2012. (03:24)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    "a stavio me pred zid sa svojom izjavom "ostavit cu te ako smrsavis ijednu kilu jos", iako znam kakav je, prca me i nece me ostavit, ali ce mu jako smetat ako zaista smrsavim i to primjeti. jako ce mu smetat. jako jako jako. srat ce mi. ubit ce me." - I rest my case :). Da, definitivno je bolje biti sa ovakvom osobom, nego starijim frajerom ;). Bolje je biti sa osobom koja od tebe pokušava napraviti nešto što ti nisi, nego sa osobom koja će te prihvatiti sa svim tvojim manama i vrlinama. Definitivno :). Uf, ovome nisam mogla odoljeti :D. Kao što rekoh; I rest my case :).

    avatar

    01.02.2012. (03:28)    -   -   -   -  

  • Hunger artist

    tvoje tijelo je moj thinspo hahaha

    ultimatumi mi se nikad ne cine kao dobra stvar,pa makar i u zajebanciji, al opet ne znam dovoljno tvoju situaciju da bi ista vise napisala...

    nadam se da pazis na sebe, javi kak si!

    avatar

    03.02.2012. (12:17)    -   -   -   -  

  • My little disease

    Oj!
    Kako ide????

    avatar

    04.02.2012. (13:46)    -   -   -   -  

  • Nico - Skinny Figure

    kako si ?
    xoxo

    avatar

    05.02.2012. (11:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...