Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • babl

    Bez obzira kako nastao i tko ga je potpisao, ovo je suvisao prijedlog za usklađivanje Mehanizma s njegovim Smislom. Već samim tim što je objavljen ubuduće se neće moći reći da se nije znalo što bi bilo najbolje učiniti. Lijepo bi bilo da je prije objavljivanja protjeran kroz sito nekog spelingčekera, pa se ne bi provukle pojedinosti poput „instucionalna“, „audivozuelne“, „tjelo“, „Glazbne“ i „uredičke“, no to vjerojatno ukazuje i na sudbinu samog prijedloga. I najveće zamisli mogu krahirati na malim detaljima, poput onoga da je onaj tko bi trebao čuti gluh, a onaj tko bi trebao razumjeti nije dovoljno pametan.

    avatar

    22.01.2012. (12:31)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Prijatelju, dat ću ti lozinku, pa ti ispravi tipfelere. Nemamo mi vremena za daktilografsku sitničavost. Naravno da je vrag u detaljima, no, kažem, ako ti je do egzorcizma, pomozi! Imam previše posla da bih još i lektorirao, redigirao i provjeravao speling Denisa K.

    avatar

    22.01.2012. (19:04)    -   -   -   -  

  • babl

    Posljednji sam koji bi otpisao dobar prijedlog zbog neke gramatičke ili pravopisne pogreške. Ježim se od onih koji na besprijekornom jeziku sipaju budalaštine, ispraznosti i laži. Utoliko me uopće nije ni briga čiji je ovo prijedlog, tko ga je napisao, a tko potpisao - to je najsuvisliji prijedlog kako da se započne organizacija televizije kao javne službe u posljednjih dvadeset godina, kako da se započne proces pretvorbe prema tom cilju. U tom smislu fučka mi se za bilo koji tipfeler i slično. Zabrinjavaju me zbog nečega drugoga. Pokazuju da Onaj Koji Je Pisao nije pročitao tekst nakon što je otisnuo posljednju točku, da ga je proslijedio još u vrućici pisanja, da nije razmislio ni trena nakon toga kome ga uputiti i kako. Žao mi je kvalitetnog teksta, iskustva i kreativnosti u njega upletenih, da ne prođe bez odgovarajućeg odjeka. Uvijek je dobar savjet „Festina lente“. To se ne protivi tome da kirurg u pravom trenutku bez oklijevanja potegne pravi rez ili mačevalac u djeliću trenutka sune vrškom mača, ali njihovoj brzini prethodi potpuna svijest što se radi i kontrola svih elemenata koji utječu na akciju.

    avatar

    23.01.2012. (03:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...