Komentari

allaboutstarzskrable.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Avangarda

    Nelogično je ono što sam napisala ja ili? Oprosti možda nisam najbolje razumijela, ali nije ni važno. Otkada je krenula škola (plus pripreme za državnu maturu) imam manje vremena, no neću nikako odustati od ovoga. :)

    Nekako mi je bilo žao što je Damian reagirao na to dajući do znanja Starzu da nije dio obitelji, možda su trenutno tada bile takve tenzije popraćenje prevelikom osjetljivošću i nekakvom vrstom bijesa, ljutnje. Unatoč svemu tome sigurna sam da Penny ovo radi s dobrim namjerama, želi ih zaštiti i stoga bi joj trebali biti zahvalni (barem sam dobila takav dojam).

    avatar

    16.01.2012. (22:48)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Što se tiče one jedne rečenice tj. onog što si citirao u komentaru izbacila sam jedan mali dio... nekako mi se nije uklapalo, a znam i zašto :D.

    avatar

    16.01.2012. (23:21)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Neću se više ni truditi pogađati koja je to građevina, ionako nikad ne pogodim :( To je zapravo dobro, bilo bi užasno da je ičija priča tako predvidljiva pa da svi unaprijed pogode radnju.
    Zanima me djed. Podsjeća me malo na onog Heidinog. Znaš, živi na planini, odvojen je od ljudi. Valjda neće biti zadrt, Starzu je već život zakompliciran i bez toga. Iako bi bilo zanimljivo, ako ništa drugo.
    Damian se ponaša kao derište. Možda to nije namjera, ali ja imam takav dojam. Penny želi zaštititi svoju obitelj, što je u ovoj situaciji razumno, a on se buni jer želi ostati u svom ugodnom domu umjesto da ode u kolibicu (koja je zapravo daleko od kolibice) na planini u kojoj će cijela njegova obitelj biti sigurna.
    A sada da stanem s Captain Obvious stanjem i kažem nešto iz srca: tvoja priča je daleko najbolji HP fanfiction koji sam ikada pročitala. A pročitala sam ih i previše.

    avatar

    17.01.2012. (09:17)    -   -   -   -  

  • P. Dark

    eeej ^^ eto, našla sam vremena pročitat sve, iako je to bilo u 3 ujutro. Što reći, noćna sam ptica :) prvo ću ti komentirat post, a onda ostalo, jel može tako? E pa može xD

    Bernard....hm, ne znam zašto, nekako mi je sumnjiv. Možda baš zato što nije, tj. što je dobar djedica koji će primiti svoju obitelj k sebi Ili je upleten ili je bio, samo još nisam sigurna.

    Što se tiče Damianovog ponašanja, ne sležam se s Biancom da se ponaša k'o derište. Pa pobogu, svi doživljavaju svaki dan sve gore šokove - prvo Starzova tragedija, onda mu je ubijena prijateljica (Lizziena smrt mi je možda bila najneočekivanija stvar u cijeloj priči), pa svi sumnjaju da će to i njih zadesiti, a usto još i misle da mu je umro otac... Ne reagiraju svi isto - napokon, zauvijek napušta svoje uspomene, ono što ga podsjeća na sretno i mirno djetinjstvo. Mislim da bi većina njegovih godina reagirala identično, ali to je samo moje mišljenje...

    A sad...da ti bar ugrubo nadoknadim nekomentiranje u proteklih...hm... 5 mjeseci? xD

    priča se stvarno opako razvila otkad sam ja napustila blogosferu, i to tokom kojeg ja nisam u potpunosti očekivala. Sviđa mi se kako teče rat, kako si to opisao i preko dijaloga i preko samog proživljavanja tih situacija. i nisi previše dužio s opisima kako bi radnja bila što dramatičnija. samo mi stvarno nije jasno kako Starz još nije skužio tko je Anonimac. mislim, znam da si mi ti to rekao, ali ja bi već odavno skužila :P što se tiče Hogwartsa, ne znam sviđa li mi se zamisao da su to bezjaci bombardirali. Kako su probili štit? to su ipak samo bezjaci - imaju oružje snagu al nemaju mozak xD mislim da to nisi dovoljno objasnio, al to možda iz mene samo progovara nedostatak sna i činjenica da se još nisam domogla kave :)

    scena na groblju mi je najdraža, možda zato što je onako sablasna i nostalgična u isto vrijeme, a ja to jednostavno obožavam! i to je bio, po meni, šlag na torti koji spaja prošlost, sadašnjost i budućnost, i u potpunosti razotkriva Starzove osjećaje (dobro, bili su i više nego jasni i prije, ali sad ih on iznosi naglas) i gotovo sam sigurna da je zakukuljena sablasna prilika Anonimac

    eto, mislim da ti je to zasad od mene, možda još nešto nadodam ako se sjetim :D

    ciao

    avatar

    17.01.2012. (09:37)    -   -   -   -  

  • BellHoran

    AJME MENI MILA MAJKO, KOLIKO ĆU SE JA SAD MORATI NAČITATI DA BI PROKUŽILA SVE! NIJE ME BILO PREDUGO, ali eto, napisala sam novi post i samo ga još trebam objaviti. Uskoro ću to. Komentiram nešto pametnije kada pročitam zaostatke.

    XOXO

    avatar

    17.01.2012. (14:56)    -   -   -   -  

  • Laura

    Penny se brine i divna je majka, a Damian m ije u ovom poglavlju zaradio još koji minus. Ah. Žao mi ih je svih. Prekratko je,prekratkooo. :(
    I ne volim snijeg. I zanima me koja je to građevina sad.

    I da. Lijepa je. Znaš.

    :*

    avatar

    17.01.2012. (16:08)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Razumijem Penny i njezinu želju za odlaskom u planine, kod njezinog/Howardovog oca. Razumijem, ipak sve što se dogodilo ostavlja traga na nju, razumna je to odluka. Zbog toga ne razumijem Damijana i ja ću se složiti s Biancom i reći da je postupio kao najveće derište.

    Bernarda neću komentirati, tog lika još nigdje ne mogu smjestiti, ali zato me zanima građevina. Inače me zanimaju građevine.

    avatar

    17.01.2012. (21:45)    -   -   -   -  

  • BellHoran

    Znači, eto, postala sam, i sad se mogu baciti na čitanje zaostataka :D

    avatar

    19.01.2012. (14:48)    -   -   -   -  

  • BellHoran

    Zaostatci su nadoknađeni.

    Lizzie :(
    Bila mi je tako simpatična i bila sam sretna kada joj je Starz rekao sve za anonimca :(
    Ja sam prvo nekako mislila da Channel možda nije mrtva, da je ona taj anonimac, ali nisam sigurna koliko bi dobra u napitcima ona bila :/ i kako bi lažirala svoju smrt.
    Slažem se sa Penny i odlaskom u planine, žao mi je Starzove obitelji i jedino mi Bernard nije još jasan, ali čini mi se da će i on imati neku zanimljivu priču.
    Howard je najveći heroj.
    Pusa ^^

    avatar

    20.01.2012. (14:41)    -   -   -   -  

  • xo

    Wow. Ovo još živi. Pohvalno, u svakom slučaju. Lijepo je vidjeti da se barem još netko od "stare garde" drži pisanja hpff-a i ne odustaje. Skidam kapu, zbog toga.

    enjoy. ;)

    avatar

    22.01.2012. (02:56)    -   -   -   -  

  • Jade H.

    Hello :D
    Ako te zanima jedna nova priča, pomalo drukčija, check me out - ne troši ti puno vremena a možda ti se i svidi.

    Jade :)

    avatar

    22.01.2012. (19:16)    -   -   -   -  

  • Aiden

    @ xo - Starz nije "stara garda". :)

    avatar

    22.01.2012. (20:47)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Jebem vam sunce! Dosta s tom starom gardom!

    avatar

    23.01.2012. (16:26)    -   -   -   -  

  • Knjige_Emperatriz

    pročitala sam samo ovaj post jer sam kratka s vremenom (ko da je to nešto novo?!) i samo da znaš jako mi se sviđa i moram naći vremena da ga pročitam u cijelosti u bližoj budućnosti ako bog da :) imaš dobru ideju, i priču - upravo onakve kakve ja volim teen-avanturističko-paranormalni romani... kad budeš imala vremena svrati do mene i ja objavljujem svoju priču :D

    avatar

    23.01.2012. (20:58)    -   -   -   -  

  • Laura

    Novo novo novoo :)

    avatar

    27.01.2012. (18:25)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Novo napokon :D

    avatar

    27.01.2012. (21:23)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Novo.

    avatar

    28.01.2012. (13:06)    -   -   -   -  

  • Jade H.

    Zaboravila sam ti reči da sam inače i Bellhoran, sad sam dobila još jednu osobu koja će sa mnom pisati tu priču (:

    Hvala ti na komentarima na oba bloga, pogotovo na Jade, koju osobno smatram svojim boljim djelom.

    A nije ju dobila zbog Rogue, samo mi se nije dalo opisivati tu moć previše, u trećem poglavlju će se najviše pričati o tome, mala Jade i njen djed itd. (:

    Oh, Ima veze, Loki kod mene nije nordijski bog već demon.

    Usto, ako te zanima, otvorio se novi hpff rpg forum, onako okupljamo ljude.

    [a href=http://hogwartsmarauders.forumcroatian.com/ target=_blank]Hogwarts Marauders[/a]

    avatar

    28.01.2012. (21:26)    -   -   -   -  

  • Seven

    Haha, opet lamentiranja oko stare garde. Tkogod da je toliko isfrustriran oko te terminologije, pridružujem se Starzovoj izjavi. Već ste svima dopizdili time.

    Dakle, dugo čekaš komentar, pa se ispričavam. Samo ću reći da je razlog faks i tu stajem, stvarno mi se ne da ulaziti u objašnjenja.

    Iznenadio si me ovakvim razvojem radnje, prema ima smisla. (Koliko sam ti puta već dosad ostavila takav komentar? Nemam vremena za prebrojavanje.) Nekako sam se nadala napretku u otkrivanju Anonimca, ali ti ne zaboravljaš dati do znanja kako si ti taj koji je gazda ove adrese, pa uvodiš još jednog lika, koji mi već ovako u startu ostavlja dojam nekoga tko bi se mogao pokazati iznimno važnim za nastavak radnje.
    Dajem plus činjenici što se i dalje spretno nosiš s emocionalnim aspektom događaja; iskazuješ ih kroz komentare o težini, Pennyjinom slučajnom referiranju o Starzovim ubijenim roditeljima, te Damianovim ispadom kad im majka iznese ideju odlaska. Dobila sam puni dojam situacije, iako stvarno otežeš s enigmama koje su već dugo prisutne u priči. Ne mogu baš reći da mi smeta, ovaj tvoj način produbljuje čitavu priču i pruža joj kvalitetnije slojeve, što smatram napretkom u tvojem pisanju.
    Što se slike građevine tiče, nekako nagađam da se radi o Hogwartsu, iako je vrlo izvjesno da sam u krivu.

    Voljela bih da je poglavlje duže, no ja sam posljednja koja ti to ima pravo reći. Osjeti se da ulažeš trud u kvalitetnom zadržavanju u blogosferi, što se za neke baš i ne može reći (mene, primjerice).
    Isprike na otezanju s ovim nekvalitetnim i šturim komentarom; htjedoh ti dati do znanja da sam itekako pročitala i da mi se sviđa to što sam pročitala.
    Pozdravljam.

    avatar

    29.01.2012. (17:43)    -   -   -   -  

  • Laura

    Čitam Sevenin komentar, i ako se to može nazvati nekvalitetnim i šturim,onda stvarno..
    inače, nije baš ona vezana za mjesto ali nema veze. Saznat ćete sve, i onako imam superkratka poglavlja,bio bi red za nešto duže.

    avatar

    29.01.2012. (18:06)    -   -   -   -  

  • Faith

    pomalo,

    avatar

    30.01.2012. (01:19)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    koja je fora sa 'starom gardom' ?

    prestat ću s pohvalama, već se glupo osjećam, ali ovo ide jako fino. cijeli razvoj likova, ne kompliciraš i nemaš pojma koliko mi je to drago vidjeti.
    povlačim sve što sam rekla o damianu - užasno sam se razočarala njegovom reakcijom. dokaz da je i dalje derište i da bi mogao par stvari naučiti od starza.
    uveo si novog lika i zaintrigirao si me njegovom ulogom i koliko će doprinjeti situaciji.
    idem dalje :).

    i pazi ovu seven ludu, ako su njeni komentari nekvalitetni i šturi, onda se svi možemo pokopati bez problema.

    avatar

    31.01.2012. (12:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...