Komentari

anathinsisley.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • BabyAna.

    U skokovima xD Znam taj video hahah

    Nego, ovak.Decki nisu glupi, samo su ono jednostavni brijem.Mi smo te koje zabrijavamo previse..Ono izlazimo, nakon 3 puta se pitamo jel to vodi nekud, pa bi htjele cut i sta oni misle o tome a to njih sjebe ono jer oni ne misle xD Kod njih je politika pusti da ide svojim tokom..Bar brijem da je tak..Zato se ja vise ne zamaram time - izlazim s nekim ide,ide.Super, ne ide-boli me briga. :D Nista ozbiljno shvacat na pocetku nekom, stara moja, samo druzenje ono, chillanje.Kuzis kaj hocu rec.Opusteno. :)

    A kaj se tice frendice - ja mislim da ti to i nije neka frendica :) I ja sam imala takvu - super je dok se njene "potrebe" ispune ali kad bi ja nesto pricala/isla negdje, nebitno e to je malo teze.Nemoze, ima rucak, baba umire, macka je u depresiji i takva sranja.

    Opcije - ili ju napenalit ili to okrenut u svoju korist.Znac ok danas negdje moram izac da ne jedem i odes s njom na cugu da ti popuni vrijeme da ne jedes, ono relaksacija mozga..A za savjete i razgovor, jebiga, nac nekog drugog.Ja sam na pocetku solirala i jbg sta ces kad se nikom nemozes povjerit i tak ce bit neko vrijeme dok ne upoznas nekog tko te moze saslušat..

    avatar

    15.01.2012. (12:31)    -   -   -   -  

  • Keira

    slažem se s tobom,u onom sa dečkima..
    isto sam imala tipa,u kojeg sam se počela zaljubljivati,ali sam ga ostavila,i prozvao me je ku****,ali znam da sam tako spasila sebe,
    jer bih inače potonula do dna. Rekao mi je da me voli,ali nakon mjesec dana sam ga ostavila,I AM crazy..jer bi me inače previše povrijedio, ovako je samo malo. Drži se i ne daj se..
    btw..kaj češ polagati na maturi??

    avatar

    15.01.2012. (19:47)    -   -   -   -  

  • Sophie.

    Za decka neznam ša da kazem, sjebano je kaj je mlađi, al ono nemoj se zaletavat, razmisli dobro, daj si vremena.
    Ja glumim da sam sretna godinama, pogotovo me fascinira kako sam cijelu srednju školu glumila :O
    No jebiga, tako je kako je, ne mogu sama sebi ppomoc, a kamali da bi drugima.
    Drzi mi se! :*****

    avatar

    16.01.2012. (14:56)    -   -   -   -  

  • Nico - Skinny Figure

    Svi bar jednom pabnemo na krenetena, ja se ipak nadam da neću, a možda i već jesam.

    avatar

    23.01.2012. (10:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...