Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • amaterka

    Neobično mi je ovo, ali po sastojcima mora da je dobro :) slažem se s tvojim preimenovanjem, prikladniji je naziv kuglice od pahuljica ;)

    avatar

    13.01.2012. (12:30)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Recepte shvaćam kao ideju, sve ostalo je na kuharu, tj. kuharici, a sa nazivima jela, iako su zapravo nebitni, često se i sam mučim ;)

    avatar

    13.01.2012. (14:17)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    amaterka;
    probaj, ako voliš takve kolače (sastojke) možda ti se svidi:)

    Kako sam izgubio 26 kg?
    slažem se da recept treba shvatiti kao smjernicu.
    Slažem se i da su nazivi jela nebitni i ja se ne obazirem na njih. Meni je potpuno nevažna (i nadasve suvišna) informacija da je npr. torta Pavlova dobila ime po nekakvoj balerini - niti me zanima balet, niti volim tu tortu (ne volim te pečene smjese od bjelanjaka).
    Zato me uvijek iznova fascinira kako ljudi vole prepričavati takve informacije - zašto su te informacije bitne???
    Ili famozna Sacherica: ako još jednom netko počne u mojoj blizini prepričavati kako je i po kome ta torta dobila ime, pa gdje se čuva recept ili sve slične potpuno nevažne informacije - dobit ću osip!!! Meni ta torta nije ukusna jer nema kreme: meni je to ko kakao-kruh s pekmezom (od kruha s pekmezom razlikuje se jedino po tome što je na pekmezu sloj čokolade).

    A tek recepti za "čokoladne slastice"! To je slučaj za sebe: ako u smjesu ide majušna žličica kakaa - odmah se u naziv kelji riječ čokoladni/čokoladna! To mi je također neopisivo famozno!

    avatar

    25.01.2012. (14:07)    -   -   -   -  

  • dorabogatstvofinancijskou

    Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire. Moje ime je gospoda Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljiva svjedocanstva o tome kako sam dobila zajam od 150,000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth da ona daje zajam s kamatnom stopom od 2% ona daje sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova,poslovni zajam i kratkorocni zajam itd. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, sigurno se možete obratiti njime izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp: (+16014560144)

    Hvala vam na vašem vremenu dok citate.

    avatar

    29.06.2020. (19:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...