Komentari

sumi.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • sumi

    ZA NOVINARE:
    Sve što budem imao javno reći, bit će na blogu kad za to bude vrijeme.

    ZA KOMENTATORE:
    Svi koji žele meni osobno nešto poručiti, imaju moju e-mail adresu na blogu u kontaktima. Oni koji žele nešto poručiti čitalaštvu, neka otvore svoj blog i pišu.

    Pozdrav,

    Stjepan Šuman

    avatar

    13.01.2012. (12:06)    -   -   -   -  

  • lavica

    Prestrašno! Još strašnija je činjenica da se ovome ne vidi kraja, da čovijek ne zna kome se obratiti tko bi odreagirao i na koji način. Poništavanjem natječaja, u koji se svi kunu kad im spomenete uočene nepravilnosti. O bahatosti prepisivačice se nema što reći.....dno dna!

    avatar

    13.01.2012. (16:58)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    krenulo po portalima , čestitam, valjda će se toj gamadi po ministarstvima i ostalim državnim institucijama stati na kraj

    avatar

    14.01.2012. (10:59)    -   -   -   -  

  • valek

    Svaka čast Šumi! Sama sam se imala priliku susresti sa sličnim nepravilnostima na natječajima za posao u državnim institucijama. Naime, nedavno sam bila na testiranju za posao vježbenika u pravosudnim tjelima, gdje su osobe koje su bile u povjerenstvu nekim kandidatima govorile ili natucale točne odgovore, a samo jedan bod na ovom natječaju je značio mnogo. Što reći? Treba tome stati na kraj. Barem si pokrenu javnu raspravu o ovoj temi, koja je do sada bila "javna tajna".

    avatar

    14.01.2012. (14:28)    -   -   -   -  

  • Denny Crane

    A..baš me intereira kad će dotična dobiti posao,odmah iz prvog pokušaja ili će natječaj biti poništen i ponovljen dok ne nauči gradivo :-)

    avatar

    14.01.2012. (16:23)    -   -   -   -  

  • mocvara

    ... e da je vise ovakvih regiranja, sakacast

    avatar

    14.01.2012. (17:36)    -   -   -   -  

  • Komentar Dana

    Ima toga, ima...

    http://komentar-dana.net/2012/01/korupcija-a-la-sdp-ri/

    avatar

    14.01.2012. (18:09)    -   -   -   -  

  • ronniebonnie

    Stjepane, svaka čast! Samo bih još dodala da niti poziv na ispitni termin nije u skladu sa zakonom: u natječaju piše da će službeno objaviti poziv na testiranje najmanje 5 dana prije datuma testiranja. Ako se pogledaju "document properties" poziva na testiranje na službenom webu, dokument je kreiran 3.1., a piše da testiranje počinje 5.1.. Pozdrav!

    avatar

    14.01.2012. (20:43)    -   -   -   -  

  • funky business

    Sada treba tražiti podatke o tome tko je zaposlen, imena i prezimena tih 11 koje su zaposlili. Sigurno će ta koja je prepisivala biti jedna od njih. Zašto se nitko iz Fonda nije oglasio barem nekim šturim priopćenjem na ovakvo "testiranje"? Puno je pitanja koja u ovom nemoralnom i kriminalnom društvu neće dobiti svoje odgovore!!

    Svaka čast za učinjeni prvi korak u borbi protiv "veza" !

    avatar

    15.01.2012. (15:24)    -   -   -   -  

  • Jumpingthequeue

    Čini se da je ovako bezobrazna korupcija postala uobičajena.

    Danas sam bio u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj ulici u Zagrebu na kontroli. Čekao sam tri sata u čekaonici prepunoj pacijenata. Tada se pojavio gospodin O., izvadio je mobitel, nazvao i rekao:

    Prijatelju, evo i mene na kontroli. U čekaonici sam. Čekam pregled u Ambulanti 3.

    Još dok gospodin O. nije bio prekinuo vezu, iz gipsaone je izišao mladi djelatnik Klinike u bijeloj kuti, pozdravio se s gospodinom O. i otišao u ambulantu. Izišao je nakon nekoliko minuta i rekao gospodinu O. da će uskoro biti pozvan i nastavio s njime pričati još 10-ak minuta o tome kako je teško naći plaćen posao i plaćati kredite. Tada su iz ambulante pozvali gospodina O.

    Mladi djelatnik klinike vratio se tada u Ambulantu 1 a tijekom sljedećih 30-ak minuta vrata su se nekoliko puta otvorila i vidjelo se kako mladi djelatnik nasmijan čavrlja s kolegama o nečemu za što je teško povjerovati da ima veze s njegovim poslom. Dogodila se i pošalica kada društvo iz ambulante nije htjelo otvoriti vrata svojoj kolegici koja je željela ući, već su joj kroz zatvorena vrata dovikivali "Nećemo te pustiti unutra!".

    Sve to dok je možda i više od sto ozlijeđenih pacijenata pregled čekalo tri sata.

    Ipak, nakon što sam pročitao blog nekog problematičnog tipa, teško da mogu reći da sam bio šokiran onime što sam vidio u Klinici za traumatologiju.

    Eh, da, danas je radno vrijeme telefona na koje se može prijaviti korupcija već završilo. Sutra rade od 9.

    avatar

    02.02.2012. (17:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...