Komentari

smisao-zivota.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    Odličnim postom završavaš ovu virtualnu sezonu "2011". I dok catering-žene po cijeloj Hrvatskoj i ostatku regije završavaju svoje raznorazne francuske salate, nareske, prasetinu i kolače, a škemba-muškarci se upravo počinju opijati presretni što im žene ove večeri valjda konačno jednom neće prigovarati zbog alkohola (samo jedanput godišnje, ah, kad bi bar moglo biti češće!), ja se pridružujem tvojim novogodišnjim čestitkama, s nadom da ću možda ipak u 2012oj pronaći u sebi ono kaj tražim celog života, mali štamperl Slobode. Stalno si govorim: još samo ovaj štamperl, još samo ovaj, još samo ovaj.... A ta Sloboda nikak da dojde. Morti moram hrabro preć na krigle, kajne. U kriglama je tajna. Pa živjela nam ta famozna 2012a (ko bi reko da bumo je doživeli, ta čekamo je od početka devedesetih)! Btw, mnijem, kad nestane osjećaja "ja" i "moje", nestaju i svi problemi pa i misli o otuđenu ili neotuđenu radu, eksploataciji i osobnome pravu, zasluživanju i kompeticiji. U tom smjeru valja nama preko Romanije... ;-)

    avatar

    31.12.2011. (16:45)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    vrjeme je čudotvorno, a novac ono kaj ga krasi, pa makar ga samo u mašti imali. ma ko šljivi lovu, neka mi iskoristimo vrijeme na drage nam i voljene osobe koje su uz nas. dragi moj blogeru upotpunio si moj smisao života i hvala ti na tome...:-) svima vama u Novoj 2012. ponajprije želim zdralja, ljubavi i tolerancije, a onda će bit i svega drugog.

    avatar

    31.12.2011. (18:40)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Nadahnuto i oštroumno, vrhunsko zapažanje, in medias res.

    Pa da nastavim na latinskom : " Qui habet tempus, habet vitam. " Gubeći vrijeme kroz otuđeni rad, umiremo na kvadrat.
    Valjda bumo jemput i uskrsnuli u tom smislu. :-)

    Trebalo bi ovakve postove dilati direktno šljakerima svih profila. Malo šakom u čelo s vremena na vrijeme nije na odmet.

    avatar

    02.01.2012. (02:47)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    gledao film, odlična sf alegorija na stvarnost

    avatar

    28.04.2021. (18:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...