Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    PODRŽAVAM DANAS (09.02.2012.) SELJAČKE PROSVJEDE U CIJELOJ HRVTSKOJ, ALI SUMNJAM DA SELJCI NEŠTO BUDU SA PROSVJEDOM RIJEŠILI - UKOLIKO U SVOJE RUKE NE UZMU MOTIKE I VILE, JER SAMO TAKO PRVDA MOŽE PRORADITI.

    Hrvatska vlast je izgubljena kao guske u magli!

    S pravom su seljaci nezadovoljni, za poljoprivrednike i stočare i druge selsko-gospodarske grane smanjen je poljoprivredni proračun za više od milijardu kuna. No, zaostaju isplate za poticaj koje su tri milijarde kuna, zbog toga su seljaci se odlučili ići u prosvjede.

    Pokret ŠTIT podržava okupljanje seljaka i njihovu borbu za svoja prava. Selo i seljaci su dovedeni u težak položaj. Sve više uvozimo hranu i druge proizvode, koje naša sela i seljaci mogu proizvesti. Činjenica je da u Agronomiji i svim srodnim granama nešto ne štima.

    Samo u slavoniji u ovih zadnjih nekoliko godina uništeno je 100 tisuća selskih gospodarstva na kojima više se ništa ne proizvodi. Nitko nema pravo tako postupati sa seljacima. Niti preko njihovih leđa uzimati novac. Seljčka stranka (HSS) izdala je interese seljaka,.., stoga seljaci se moraju sami organizirati i izboriti za sebe...

    U Bjelovru, 09. Veljače 2012. Godine

    Hrvatski pokret „ŠTIT“
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    095/814-82-90
    brankostojkovic152@ya hoo.com
    C r o a t i a

    avatar

    09.02.2012. (14:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...