Komentari

allaboutstarzskrable.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Damian S.

    vidim ja koja je razlika između nas dvojice. mene primi jednom u mjesec dana i ja izbacim glavoboljnu količinu teksta jednom mjesečno.a ti svaki tjedan po dvije tri strane :) možda je čak tvoja tehnika bolja,al to traži malo strpljenja i više posjećivanja blog.hr-a od čega ja oboje ne prakticiram :)

    ako nikome ne kaže,mislim da će starz napraviti još veću štetu.možda ako bi svi bili upozoreni bi bilo teže ubojici.šta može onda?baciti jebenu bombu na sve njih?

    e sad,postavlja se pitanje tko najbolje radi napitke u njihovoj grupaciji.
    chad. mali chad. sto posto. ali za koji kurac bi on išao klati sve uokolo?
    imam osjećaj da bi se,ako sam u pravu, iduće okomio na maxa...ali to su samo moja nagađanja.vrag će znati koliko sam u pravu,ti voliš iznenaditi i šokirati.ja tu samo mislim da sam našao logiku,možda me namjerno navodiš da mislim tako. da te bolje poznajem osobno ili tvoj stil pisanja sad bi već znao kraj. crap. al gdje bi tu bila zabava.

    sretan ti rimski blagdan nepobjedivog sunca nad zimskom obratnicom ^^ i rođendan sir isaaca newtona. eto ga, kladim se da je ovo najhipsterskija čestitka koju si dobio ove godine :D

    sincerely

    avatar

    26.12.2011. (11:25)    -   -   -   -  

  • Laura

    Sretan Božić i sve najbolje u nadolazećoj ti godini.Tebi i obitelji i svima koje poznaješ.

    Onda, ja ne gazim svoju riječ. Šteta što se ne poznajemo uživo,ali tako je.

    I onda, ah. Može malo duže? Žao mi je Lizzie i Penny. U sljedećem poglavlju očekujem nešto akcije i zato ga jedva čekam. Snape? Ajde,neka ga posjeti. Mali,kratki razgovor u kojem će mu Snape dati neke upute koje će Starz krivo protumačiti i tim krivudavim putem doći do rješenja?
    Ups. tvoja priča.

    :*

    avatar

    26.12.2011. (17:32)    -   -   -   -  

  • Seven

    Odmah da kažem (lako je moguće da ću zaboraviti) - hvala na komentaru. Slično razmišljamo.

    E sad, otrovana Lizzie i psihopat(ica, možebiti). Očarana sam tim izvitoperenim Anonimcem (već sam rekla, ali moram opet). Pruža mi se nova ideja o identitetu Tog Nekog - nadam se da nisam u pravu, ali to je tako nevažno, znam da ćeš me iznenaditi.

    Ovako: emocionalni naboj stoji. Osjeti se tuga, osjeti se krivnja, osjeti se gubitak, osjeti se ludilo rata. Uspomena na Lizziein zagrljaj, slatka poruka ubojice, sprovod kojeg Starz smatra nedovoljnim za svoju prijateljicu, čarobnjaci koji radije putuju javnim prijevozom nego aparacijom - potpuni raspad sistema, vrlo osjetno i precizno prikazano. To je plus, ako nisam dovoljno jasna. Kombinacija spomenutog rata, Starzova nemoć i zbunjenost doista ne pružaju materijal za to da čitatelj makar pretpostavi što bi se dalje moglo dogoditi - jedina je svijetla točka ideja o nadarenosti za pripravljanje napitaka kao načinu identifikacije i mogući tragovi koji bi se dali izvući iz Snapea (to je me nasmijalo, vizualizirala sam si ga u Azkabanu kako sjedi i bulji u neku točku, i onda Starz koji mu dolazi da malo ćaskaju o govnu zbog kojeg su ga zatvorili u ćuzu) - opet nas držiš u nestrpljivom iščekivanju nastavka. Kapa dolje inspiraciji.

    Minus? Proširi, lijepo molim. Sad bih ti tu mogla napisati redove i redove objašnjenja zbog čega te to tražim, ali mislim da je dovoljno da sugeriram kako će produbljivanje posta bitno pridonijeti kvaliteti poglavlja, barem po mojem mišljenju.

    Sretan Božić sa zakašnjenjem. :)

    avatar

    26.12.2011. (21:42)    -   -   -   -  

  • P. Dark

    novo ^^

    avatar

    27.12.2011. (19:45)    -   -   -   -  

  • Tilapončica

    Sve najbolje ti želim :)

    avatar

    29.12.2011. (14:23)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    Najdraži moj Starzu, hvala ti na lijepim čestitkama. :D Želim tebi i tvojima također sve najbolje, uživaj mi i javim ti se čim prije kada sve propuštene posteve. Hvala ti što misliš na mene, nisam te zaboravila, bez brige. :*

    avatar

    29.12.2011. (15:04)    -   -   -   -  

  • London

    Mladi gospodine, samo javljam svoj velebni povratak.

    Moram sjesti i uzeti si vremena i sve pročitati, a onda ću ti se javiti sa smislenijim komentarom.

    Dotad, sretan Božić. :D

    avatar

    29.12.2011. (22:21)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Novo imam.

    avatar

    01.01.2012. (19:20)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Nisam te zaboravila! Samo imam puno i previše stvari za radit preko praznika, nisam nikome čitala novo ni komentirala ni ništa. Sad sam samo došla na kompjuter čestitati vam svima Novu. Brzo ću ti sve pročitati, obećajem :)

    avatar

    01.01.2012. (20:53)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Znaš da kod mene barem možeš napisati što god želiš reći, ali tvoji komentari-tvoja stvar.

    avatar

    05.01.2012. (22:14)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Ispričat ću ti se na početku što nisam komentirala ranije, ali vjerujem da objašnjenja ne trebam navoditi. Isprika je dovoljna.

    Vjerujem da je taj skromni sprovod kojeg je Lizzie dobila najviše što su Starz i ostali mogli joj priuštiti, s obzirom na situaciju. Vidi se da su bili bržini i odali joj posljenju počast, a kao primjer ću dati Howarda koji je ostao na pokopu, makar se spremao u Rat.

    Snape nikad nije bio kriv, niti će ikada biti kriv za išta. Možda za nanošenje psihičkih boli zbog preopterečenosti učenjem, ali ništa više. Zato te molim da ga u budućim poglavljima oslobodiš.

    avatar

    06.01.2012. (20:15)    -   -   -   -  

  • Laura

    I još mi nisi rekao zašto ja?

    novo!

    avatar

    06.01.2012. (22:06)    -   -   -   -  

  • Laura

    AHAHAHAH crkoh.
    i još sam dodala Vivian da netko ne pomisli da se radi o njemu samome,ali ne..
    Zašto si mene pitao za savjet? I ne mislim pritom nište loše,dapače :)

    avatar

    07.01.2012. (11:57)    -   -   -   -  

  • Bianca

    *GASP*
    Tvoja priča me sa svakim nastavkom ostavi bez daha u nekoj novoj dimenziji. *slowmotionpljesak*
    Žao mi je Lizzy. Pogađala bih tko je Anonimac ali mislim da je to nepotrebno, ionako ćeš me iznenaditi na kraju. Ali skoro sam sigurna da je netko blizak njemu. Bilo kako bilo, oooooprosti što sam te zanemarila, potrudit ću se da više ne čitam sve tvoje postove sa zostatkom što mi je, čini mi se, postala neka vrst tradicije.
    Čekam novo

    avatar

    07.01.2012. (22:37)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Kod tebe sam već komentirala kao Bonnie (ali više nemam taj blog jer ne stignem); stoga ako želiš čitati možeš me naći ovdje jer ovu priču pišem malo duže vrijeme. Toliko od mene.

    Pozdrav. :)

    avatar

    14.01.2012. (11:33)    -   -   -   -  

  • Brooke

    Uzet ću si vremena i pročitati nešto više od ovog posta, poprilično sam zaostala sa praćenjem tvog bloga.
    Naime, čitali smo se prije, prije godinu ili dvije, tko će znati, u oba je slučaja prošlo predugo da se sjetim o čemu smo pisali. :D
    Ali sjećam se da si odlično pisao, što je svakako uočljivo, pa bilo to na samo jednom postu. Raspust još uvijek traje, imam vremena pročitati sve do dijela na kojem sam prestala..
    Pišeš li još uvijek redovno? Ovome zadnjem ima već pola mjeseca, nadam se da ne staješ ovdje, baš sad kad sam se natjerala opet početi s pisanjem.
    Ovako, ako budeš imao volje, navrati i pročitaj, u međuvremenu ću se potruditi uhvatiti tvoju priču da te mogu nastaviti pratiti. Drago mi je što još uvijek ima starih blogera, pogotovo na temu hpff-a.
    Nadam se da se čujemo, uživaj :)

    avatar

    15.01.2012. (21:42)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    prvo, sretan ti božić i odmah i nova godina s OGROMNIM zaostatkom. nadam se da si lijepo proveo praznike i da si odmorio vijuge. svima to treba.
    drugo, drago mi je da je lizzie dobila sprovod i dostojan ispraćaj. s obzirom na situaciju, jako lijepo da su to napravili. ne znam što više misliti o anonimcu, malo sam švrljala po arhivi da vidim tko se to tako dobro snalazi s napitcima i imam ideja. par.
    vidjet ćemo:D.

    avatar

    31.01.2012. (12:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...