Komentari

serafina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • hemicar

  interesantan odabir naslova posta..sad kad ti kazem da si antisemit opet nece valjat..sto si ocekivala da ti pljeskaju dok se kreveljis?..mozda ti ON nesto porucuje..

  avatar

  15.12.2011. (08:14)    -   -   -   -  

 • serafina

  @hemicar-Previdio si da sam napisala "Da se odmah razumjemo, za mene postoji samo jedan Bog-Isus Krist.
  Ali nemam apsolutno ništa protiv svih onih koji tako ne misle, volim ih i molim se za njih."
  Dakle, svatko ima svoju istinu i to poštujem ,ali me iznenadilo da u tako svetoj zemlji netko ima potrebu vrijeđati nekog drugog samo zato što on moli krunicu a ne nešto drugo.
  I još nešto, dok su me vrijeđali ja sam ih u sebi blagoslivljala. Nisam se naljutila ili suprotstavila, samo razočarala i to sam na ovom blogu i napisala. Doista se ne smatram antisemitom. I ne znam kako si zaključio da sam se kreveljila? Kako god, ovo je samo moja priča, gledana mojim očima. Ako sam nekoga povridila žao mi je.

  avatar

  15.12.2011. (08:26)    -   -   -   -  

 • hemicar

  pitam se kako bi reagirali u medjugorju da im dojdu propovjedati neki hare krsina..za postovanje je potrebno sutjeti i slusati starije.. a to je ono sto katolicizmu fali

  avatar

  15.12.2011. (08:29)    -   -   -   -  

 • serafina

  @hemicar-meni se sad čini da ti sudiš,a nekako sumnjam da si bio u Međugorju? Ali pošto je za poštovanje potrebno šutjeti i slušati ja se neću više upušati u rasprave već ću prihvatiti i one koji o mojoj vjeri ne misle kao i ja nego je osuđuju.

  avatar

  15.12.2011. (08:54)    -   -   -   -  

 • serafina

  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-16346002

  avatar

  15.01.2012. (02:42)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...