Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    MI STALNO ŽIVIMO NA NEKIM TRULIM SIJEČNJIMA KOJE NAM JE DRUGI NAMETNUO

    HRVATSKI NAROD JE 1991. GODINE POGREŠNO SHVATIO DEMOKRACIJU - STALNO NAM STVARAJU NEKI LAŽNI KULT LIČNOSTI.

    Dok normalni svijet ide naprijed, odnosno gradi suvremene građevine - koje su ugodne za život, jer imaju puno svjetla i toplu izolaciju, mi se okrećemo stalno na neke tobože kulturne stare kuće ili građevine. Koje su pune vlage i smrada. Pitam se: Zašto smo mi tako zaostao narod?

    Kada ćemo mi izaći iz tih ograničenih Balkanskih okvira? Mislim da za tu paklenu zaostalost su krivi partizani i komunisti od druga Tita. Ta partija i avangarda samo je sebi stvorila dobar život.. Zbog potpuno krive socijalističke politike, danas hrvatski narod živi u velikim mukama: bez posla i drugih izvora za život.

    Radnička poduzeća opet su preuzele, tj. pokrale preobučene "komunjare" koje nikada nisu odgovarali za pljačke i laži.. Rat je bio da samo zavaraju narod.. Hrvati umjesto da udare u Domovinskom ratu po partizanima i komunistima, oni su ih zavadili sa Srbima.

    Ovaj truli sistem što sad imamo to je njihova kreacija. Bijeda je nagrada narodu što su se dali opet prevariti od strane UDB-e, OZN-e i KOS-a. Dok se ne riješimo tog "cijelog šljama" Hrvatski narod nikuda ne može doći... Kamoli graditi kuće i zgrade za bolji i ugodniji život...

    U Bjelovaru, 11.02.2012. godine

    Hrvatski pokret ŠTIT
    BRNKO STOJKOVIĆ
    095/814-82-90
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yh oo.com

    avatar

    11.02.2012. (19:00)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ

    Napravio nam je rat, uništio i opljačkao gospodarstvo

    KADA ĆEMO MI SUDITI BIVŠEM PREDSJEDNIKU (KOJI JE VODIO DVIJE RAZLIČITE DRŽAVE) STJEPANU MESIĆU?

    Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak (84) osuđen je na doživotni zatvor zbog ubojstava prosvjednika u 18-dnevnom ustanku nakon kojeg je svrgnut s vlasti. Bivši ministar unutarnjih poslova Habib al-Adli dobio je istu kaznu, dok su njegovi sinovi Gamal i Alaa oslobođeni optužbe za korupciju. Sudac je u obrazloženju rekao kako je Egipat 30 godina pod Mubarakovim režimom bio u mraku.

    Nakon presude u sudnici su izbili nemiri, a ispred je oko 5000 policajaca čuvalo ulaz od stotina prosvjednika i rodbine ubijenih. Okupljeni su mahali zastavama i uzvikivali parole protiv bivšeg diktatora, a neki su njegovu sliku gazili na cesti. Mnogi su negodovali jer nije dobio smrtnu kaznu. Osim njega sudilo se i bivšem ministru unutarnjih poslova i još šestorici visokih dužnosnika policije.

    Stjepan Mesić je kum mafije u Hrvatskoj! Stjepan Mesić ni u mirovini ne mir-uje. Novcem koji je hrvatska dijaspora u Australiji početkom devedesetih godina slala za Hrvatski nacionalni fond u Vilah u Austriju, gdje su se slili milioni dolara skupljenih za rat, manipulisao je bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić...

    Vođa pokreta ŠTIT
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    00 385 (0) 95 814 82 90
    CROATIA / BJELOVAR
    brankostojkovic152@yahoo.com
    --------------------------------------------

    avatar

    04.06.2012. (02:15)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - BJELOV

    DOLJE BANDA PARTIZANSKA I KOMUNISTIČKA KOJU SU STVORILI BRITANSKI I AMERIČKI MASONI - PLJAČKAŠI NARODA...

    avatar

    20.07.2012. (12:35)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    23.01.2013., srijeda
    TREĆA EKSPLOZIJA U CENTRU ZAGREBA

    GLAVNI GRAD POSTAO JE NESIGURAN U KOJEM JE PRORADIO TERORIZAM

    Na Trgu bana Jelačića odjeknula je nova eksplozija oko 2.30 sati ujutro. Lakše je oštećen spomenik bana Jelačića, policija je obavlja očevid te priopćila da šteta nije velika. Građani su zabrinuti zbog svoje sigurnosti.

    Zagreb su u siječnju 2013., potresle dvije snažne eksplozije, u srijedu 9. siječnja u Podsusedu, te 11. siječnja na autobusnoj stanici na Aleji Bologne. U drugoj eksploziji ozlijeđen je Vojislav Blažević kojeg policija sumnjiči da je naprave i postavio.

    Želi se u javnosti umanjiti događaj pa između ostaloga govori se da snažna detonacija je zvučala kao topovski udar. Teroristi koriste plastični eksploziv a očito u tom trenu nije bio dobro postavljen. Zaboravlja se da veliki broj branitelja ima razno oružje, bombe i druga eksplozivna sredstva kod kuće. Politička situacija u zemlji je vrlo loša.

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8

    avatar

    23.01.2013. (11:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...