Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Ex-skolioza

    totalno mi se cudno nesto dogadja s kicmom ove zime. imam osjecaj da mi se tijelo bori samo protiv sebe - jedan dio se zeli grbiti, a drugi zeli biti uspravan. i ja stojim i promatram to sve. ima trenutaka gdje tocno mogu osjetiti cijelu desnu stranu - od desnog kuka, kroz ledja preko ramena kroz ruku sve do desnog kaziprsta i palca. i kad si to osvijestim onda se cijela ta strana krene ispraljvati, i kao rezultat toga dobijem da mi se desni kuk i desno rame, ali i ono poducje ispod desnog ramena "odmota". nemam druge rijeci za to. to bude jako lijep osjecaj, ali i cudan, bas me nekako zatekne. i onda se valjda vratim na staro.

    jako mi je tesko ove zime, ramena su mi koma, koma. stalno nesto teglim i sjedim za kompjuterom. neke su komplikacije s bazenom pa ne mogu ni plivati. jedino me joga spasava, ali po zimi je to sve drugacije, treba dosta vremena da se zagrijes, da uopce mozes poceti istezati misice. pa se trudim da ne izgubim fleksibilnost. vaznija mi je fleksibilnost od toga hocu li imati misice, sta imam od toga ako si nabildam ruke, pa cak i trbuh ako zanemarim istezanje svih ostalih misica.

    btw, skuzila sam jutros dok sam vjezbala kako joga cini ljude ovisnima. dodje ti da zelis taj savrseni dah, odnosno udah, koji te cini sretnom i laksom. imam par poza koje mi nekad emotivno ful tesko padaju, pa onda to pokusavam rjesavati dahom. ali poslije toga se tako dobro osjecas! zato kuzim zasto se ljudi uvijek vracaju jogi. bas je kao neka ovisnost.

    avatar

    18.12.2011. (12:34)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    aaaa! kako ne volim ovu zimu i ovo moje rame desno koje se stalno savija i uvija. grrrr!!!

    avatar

    19.12.2011. (22:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...