Komentari

putjednostavnosti.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Neverin

    pa da, zašto ne iskoristiti :) a i ti si radiš analizu :)

    avatar

    12.12.2011. (17:03)    -   -   -   -  

  • bastet

    Draga moja, toliko mi je drago da si se lijepo provela. I to sa svojim dragim. Mislim da su takvi izleti jako dobrodošli za brak. A što se tiče wellnessa, ne ne čudi me da si netko priušti vikend u wellnessu jer smatram da se čovjek nekada treba i pomaziti i ugoditi si. K vragu ako se sve u životu svede na rad, odricanje, štednju, kredite. Taman da si si i platila taj vikend (što moj dragi i ja prakticiramo dva puta godišnje) u tome ne vidim ništa loše, štoviše. Najvažnije je da ste se opustili, da ste na dva-tri dana zaboravili na svakodnevnicu (koja neće pobjeći), i da ste učinili nešto lijepo ne samo za svoj duh, nego i tijelo.
    E, pa baš se radujem zbog vas dvoje!!! I živio hedonizam, što sam zrelija, to ga smatram bitnijim u životu!

    avatar

    12.12.2011. (17:59)    -   -   -   -  

  • Padawana

    @ neverin: ma ja uvijek sve (previše) analiziram. nije da se ne znam opustiti, ali neki kotačići se uvijek vrte, često podsvjesno. i onda samo nešto bubnem, u posve neprimjerenom trenutku. ali eto, to sam ja.

    @ bastet: slažem se da nam svima treba hedonizma u životu, da se trebamo pomaziti i ugoditi se. iako je moj osobni pristup ekstremističko- hedonistički - znači dobro se fizički izmoriti (hodanjem, biciklom, kako god), po mogućnosti više dana tako da se očistim od civilizacije, a nakon toga hedonistički sloj - fina klopa, fino vino, more, ma može i wellness ali neka umjerenija varijanta, da se ne moram baš pola godine ili duže odricati svega da si to priuštim. rađe uživam svaki dan u malim stvarima. uostalom, ima hedonizma i bez novaca, to je više u glavi. zar nije hedonistički usred planinarenja npr. stati kraj grma kupina i tamaniti ih do zadnje, ili kad naletiš na dio pun šumskih jagoda i ostaneš dok se ne pretvoriš u veliku jagodu? neki će ubaciti jednu ili ni jednu u usta i juriti da osvoje vrh, ja ću stati i guštati, a vrh će biti tu i drugi put. a ima sličnih primjera u svakom segmentu života.

    avatar

    12.12.2011. (22:36)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Sviđa mi se poanta ovog posta. Da, razne skupe stvari mogu biti lijepe i zabavne i čovjek može uživati u njima. Ali, jako, jako je glupo ako si netko počne vrtiti život oko toga da dođe do tih stvari, jer one su ipak samo stvari i nisu same po sebi ni svrha ni ispunjenje. Ono što zaista vrijedi i što donosi najveće ispunjenje uvijek je ono što se novcem ne može kupiti. A luksuz tek može ponekad staviti neki začin u smjesu tih vrijednosti, ništa više od toga.

    avatar

    13.12.2011. (09:01)    -   -   -   -  

  • Simplica

    moj hedonizam će sutra biti odlazak u kino s mužem....nismo bili godinu dana, kada ja idem u kino s frendicom, on čuva dijete i slično....tako da ću za 70 kn vrlo uživati u glupom filmu, ali u našem izlasku bez male plave glave kraj nas koja će uživati s bakom i dedom :) :)

    avatar

    16.12.2011. (09:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...