Komentari

hrvitez.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ

    RECITE „DA“ ŠTIT“ NEKA TO BUDE PORUKA U 2012. GODINI !!!

    Ova kriza u Hrvatskoj smišljeno nam je nametnuta

    Pridružite nam se u akciji „ŠTIT“ da Hrvatsku postavimo na zdrave noge, jer naprotiv nema budućnosti nama i našoj djeci. Samo zajedničkim snagama možemo učiniti stvarnu promjenu. Tko hoće iz „začaranog“ kruga van, neka stane – rame uz rame nama. Politika nema ulogu, Crkva nema nema ulogu, čarobnjaštvo, astrologija, magija i vradžbine,.., onda tko ima ulogu? ŠTIT !

    Svi ovi lažni proroci smutitelji i vračari su promašeni slučaj. Oni su se dosjetili napraviti biznis od ljudskog praznovjerja. Hrvati žive u strahu (zbunjeni i prestrašeni) i zato oni su na svoje lice - zbog toga postavili lecimjernu masku. Licemjerstvo je od panti-vjeka bolest psihe.

    Vladari beskrajno lažu i obećavaju, a narod luduje…Što je više ljudi propalo u Hrvatskoj, njima je bilo lakše zavađati ljude. Ta smutnja nema kraja. Svi običaji koji su nam nametnuti – oni jesu samo farsa. Sramotan je takav Bog. I glavni mediji u tome svemu pomažu da narod masovno izvršava „samoubojstvo“ ili bolje rečeno „Hara-kiri“. Loša propaganda ima vrlo destruktivni utjecaj i moć.

    Priča je krenula od Tuđmana, Manolića, Mesića, Račana, Sanadera, Kosorke,.., pa sve do Milanovića i Čačića, Itd. Od tih sotonskih "krljupina" došlo nam je ovo sve. Pitam se – što su oni Hrvatskom narodu uopće dobro donijeli? Sve su to prodane „hulje i izdajnici“, koji glume, varaju i obećavaju… Oni trguju sa tuđom krvlju. Ti ratni profiteri, zločinci, kriminalci, izrodi i nemani… Tako hodamo mrakom tražeći put kući. Kršćani su zalutali u pogansku zemlju, u dolinu gubavaca, tražeći tu svoj spas.

    Svetkovine i blagdani su samo izrugivanje „dostojanstva čovjeka“, jer i one zdrave ljude - oni žele vratiti u „sodomu i gomoru“ u veliku tu paklenu klaonicu…
    Oni nagovaraju i huškaju ljude da se odreknu sami sebe, kako bi lakše njihov naum ostvario.

    ŠTIT je granica između dobra i zla. Između puta odricanja i grozote bluda.

    Živimo u kaotičnoj sadašnjosti u kojoj su gotovo posve izgubljena vrijednosna mjerila, mnogi su toga svjesni ali ne ustaju protiv toga, jer nemaju više snage – za pravi i dostojanstveni život. Tko hoće u „obećanu zemlju“ neka dođe i stane iza ŠTIT-a, u svakom slučaju će spasiti dušu.

    U Bjelovaru, 1.1.2012. godine
    Vođa pokreta „Štit“
    i Nezavisni kandidat
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    01.01.2012. (16:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...