Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • borivoj

    Etsujin napisa:



    PADAJU

    ALI MIRNOG SRCA –

    MAKOVI.



    Cvjetovi opadaju mirnog srca. Oni se čak i ne osvrću da pogledaju drvo na kojem su cvjetali, drvo koje je dugo bilo njihov dom, drvo koje ih je dugo hranilo. Sada se vraćaju zemlji odakle su došli.

    Padaju ali sa mirnim srcem... Nema žalosti. Oni su uživali na suncu, oni su uživali na mjesecu, oni su uživali pod zvijezdama. Oni su plesali na vjetrovima, oni su plesali na rijeci, oni su plesali, slavili.

    Što još čovjek treba? Došlo je vrijeme da se ide na vječni odmor. Zbog toga su njihova srca mirna, nema napetosti, nema patnje. Oni su živjeli potpuno, oni sada umiru sa plesom. Oni se veoma spokojno vraćaju zemlji u koju će ponovo nestati. Oni su došli iz zemlje, krug se zatvara, oni se vraćaju zemlji.

    Upravo kao što cvjetovi rastu iz zemlje i vraćaju se zemlji na vječni počinak, vi dolazite iz egzistencije i vraćate se egzistenciji ukoliko imate smireno srce. Tako se više nećete ponovo vratiti u zatočeništvo vašeg tijela. Vi ćete se jednostavno vratiti nazad ka izvoru iz kog ste potekli, ka vječnom počinku. OSHO



    Copyright © Osho International Foundation.
    www.osho-yu.me

    avatar

    21.11.2011. (08:33)    -   -   -   -  

  • borivoj

    3. Humanitarni koncert studenata medicine

    Dragi kolege i prijatelji!

    Pozivamo vas na 3. Humanitarni koncert hrvatskih studenata medicine koji će se održati u petak, 25.11.2011. u 19:30 u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja (Guvernerova palača). U programu sudjeluju studenti medicine, te gosti - Studentski pjevački zbor "Lege Artis". Ulaz je besplatan, a svi zainteresirani mogu darovati humanitarni prilog za članove Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom "Klub Srce Rijeka", koji će također nazočiti ovom događaju.

    Uz garantiranu kvalitetnu glazbu, želimo da nam se pridružite i svojim dolaskom uveličate ovaj prvoklasni akademski događaj, jedini takve vrste organiziran u Republici Hrvatskoj.

    Na kraju, molimo da proslijedite ovaj poziv svima potencijalno zainteresiranima, a formalnu pozivnicu dostavljamo vam u prilogu.

    Radujemo se vašem dolasku!
    Studentska inicijativa "Asklepiju i Orfeju u čast"

    --
    HRVATSKO ZNANSTVENO DRUŠTVO ZA
    POVIJEST ZDRAVSTVENE KULTURE
    Braće Branchetta 20
    HR - 51000 Rijeka
    Fax. +385-51-651-219
    E-mail: pov.medri@gmail.com

    avatar

    21.11.2011. (11:33)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Spoštovani,

    z radostjo vam sporočam, da sem v samozaložbi izdal svojo deseto knjigo »Varuhi Vrbovega loga«. Po svoji zvrsti je roman, ki bi ga lahko opisal kot magični eko-triler.

    Ekološka komponenta romana prinaša duhovno sporočilo poti iz globalnega kaotičnega sveta. V napeti sodobni zgodbi, ki je postavljena v morfologijo pravljice, se nenehno prepletajo: magična pokrajina z realno, sanje z resničnostjo, preteklost s prihodnostjo, nasilje in ljubezen.

    V veliko veselje mi je, da vas lahko povabim na javno predstavitev knjige, ki bo:

    - v četrtek, 24.11.2011, ob 11. uri, na Knjižnem sejmu v Cankarjevem domu;

    ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­------------------------------------------------ ------------------------------------------

    V kolikor vam obveznosti tega ne omogočajo, vas pričakujem na moji stojnici med malimi založniki. Tudi mali lahko prinašamo velika sporočila v čas velikih preizkušenj človeka.



    Anton Komat

    pisatelj in scenarist

    avatar

    21.11.2011. (11:52)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    ocu tu knjigu

    avatar

    21.11.2011. (13:16)    -   -   -   -  

  • borivoj

    imaš ju u knjižarama!

    avatar

    21.11.2011. (17:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...