Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • plutonica

    Draga premudra.. koliko god ne želiš čuti stvari koje ti se ne sviđaju, ja ipak mislim da tvoj suprug voli samo sebe..

    avatar

    07.11.2011. (11:07)    -   -   -   -  

  • premudra

    nisam tad kad sam govorila o priznavanju mislila na sebe, ja se (što dalje to više, sve bolje i bolje) sa svime, a posebno sa istinom, mogu nositi, lakše i draže nego sa laži i prijetvorom, tako da me ne smeta to što kažeš.
    drago mi je čuti mišljenje nekoga sa strane, neutralnog, emotivno neupletenog.
    da, i meni se čini da je tako...

    avatar

    07.11.2011. (20:34)    -   -   -   -  

  • fulvus

    a ljudi moji, nema me kratko vrijeme, a ti se slomiš. iskreno, po meni je to bilo samo pitanje vremena. previše si u điru, takav tempo je teško pratiti. možda se nekom sa strane čini interesantnim, aktivnim životom, ali tijelo traži odmor, a duša ljubav i razumijevanje. ja toga ne vidim u odnosu sa tvojim suprugom, s time da imam informacije koje ti daješ. posao nam treba da preživimo, a ne da živimo da radimo. u životu moramo imati i druge interese, ispunjavati ga druženjima, hobbyjima, razgovorom, toplinom i razumijevanjem. iako ni sama trenutno nisam u nekoj blistavoj fazi i ne osjećam se najbolje u vlastitoj koži, svejedno te pitam: pobogu, misliš li ti uopće na sebe?

    avatar

    09.11.2011. (15:12)    -   -   -   -  

  • madeleine

    ja mislim da si ti jedna pametna žena koja se puno trudi, ponekad uspije više a ponekad manje (kao i svi uostalom), i koja se pita prava pitanja. možda ti je to s nogom zaista došlo da bukvalno sjedneš i razmisliš kamo ideš?
    nažalost, ne može ti nitko dati odgovore umjesto tebe. ali ako ti to što znači, ja mislim da ne tražiš previše.

    avatar

    16.11.2011. (13:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...