Komentari

real-scars-and-fake-smiles.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Ella

    Baš sam neki dan imala raspravu sa prijateljem na kavi, rekao je : " najbolje je biti single" na što sam mu ja rekla da uopće nije. Pitao je zašto, a ja sam sa takvom lakoćom odgovorila : najljepši je osjećaj imati nekoga uz sebe, imati svu nježnost, pažnju, ljubav, sreću, smijeh, veselje, ne imati probleme i ako ih imaš, barem ih zaboraviš ili ih taj netko pokušava olakšati. Na kraju je ipak promjenio svoje mišljenje, i rekao da sam u pravu.

    Sve što treba je malo obostrane volje i kompromisa, i puno ljubavi pa ljubavi mogu trajati čak i kad nisu sve stvari na svojem mjestu ili nisu su na svojem mjestu, ali ne onakve kakve bi mi željeli.

    Kratko i jasno! :*

    avatar

    06.11.2011. (01:22)    -   -   -   -  

  • Fallen beauty dressed in dark

    Eiii...Konačno uhvatih vremena da ti se javim...(postove uključim na automatsko objavljivanje -.-) Znam kako je to kada gradiš zidove..Ja ih gradim iz nepovjerenja prema drugima...Što se tiče soliranja, ne bih rekla da je to tako ''in''...Ljudi su u vezi često samo zato da se može o tome pričati, a brakove ne shvaćaju ozbiljno...Kao ni seksualne odnose...I onda sve ''čari'' postaju navika, ispraznost...Mnogi čak soliraju jer traže ''onu pravu osobu'', a neki samo dlaku u jajetu...-.- Osobno, i ja soliram jako puno, ali kod mene je riječ o iskrenoj ''patološkoj'' potrebi za samoćom i mojom čudnom naravi koja se ''kosi'' s današnjim društvenim (nepisanim) normama...I još moji zidovi...Ali, za razliku od nekih ''očajnika'', ja sam sretna gdje jesam...Ne volim ''brijanje'' niti imam taj običaj, a kompromise itekako mogu donositi (cijeli ih život donosim, što s mamom, a sad i s cimericom) jer nisam svadljiva karaktera...
    Nadam se da ćete vas dvije biti uredu, iako danas ne možeš očekivati da će išta trajati vječno...Ali, treba se brinuti za sadašnjost i ne opterećivati previše oko budućnosti...=)

    avatar

    20.11.2011. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...