Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • zadnji grijeh

    Posao me često povede do tvojeg Grada i jučer kad sam vidio plakat ništa mi nije bilo jasno a najmanje što je to na slici. Ne znam kako izgleda vojarna iznutra ali nekako mi se čini da to nisu ti objekti. Ili ima još neka u staroj jezgri?
    Sve u svemu, po meni, potpuni promašaj jer vojarna bi se vratila ionako bez obzira o kojoj je političkoj opciji riječ.

    avatar

    30.10.2011. (09:23)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    Na plakatu i nije trebala biti vojarna nego centar grada. A vojarna se ne bi vratila samo tako jer smo se za vojarnu morali boriti. Ivo Sanader se svojski trudio da marginalizira vraćanje vojarne. Vjerojatno jer je imao prećih birga oko INA-e i MOL-a i sličnih projekata. Ako ćemo istini u oči pogledati, Jadranka je pogurala taj projekt koji je za Samobor ipak od vitalne važnosti. Prije svega, tamo će se izmjestiti vatrogasci koji će u tom slučaju biti djelotvorniji i imati bolji komfor, policija ide tamo, postoje hangari koji se mogu prtvoriti u teretanu, stanicu za tehnički pregled. U konačnici, dobili smo prostor gdje se može izgraditi dvorana sa ledom za klizanje i eventualno treniranje hokeja što ne bi bilo loše jer se i tu da zaraditi. Veliki novci su tu u igri kao i veliki projekti. A kako može biti tragično kada politička opcija koja je na vlasti zakaže smo vidjeli u slučaju kolodvora i zemljišta u CENTRU grada koji je grad izgubio jer je gradonačelnik Filipec bio u tko zna kojem filmu. U svakom slučaju nesposoban. A time direktno nanio i štetu gradu u više milijunskim iznosima. Također je bitno za napomenuti da Samobor dobiva mrvice od Županije i sve kaj imamo (nije puno) smo sami stvorili i zaradili. Jest da se i nas guli, ali malo toga ili ništa dobijemo na dar. Tako da je zaključenje posla s vojarnom veliki dobitak za sve nas. Drugi je par cipela kaj se postojeća garnitura nije snašla i krivo to prezentirala :-D

    avatar

    30.10.2011. (13:10)    -   -   -   -  

  • edo

    Pa i Jadranka se hvali da svaki mjesec DAJE penzionerima plaću.

    avatar

    31.10.2011. (21:18)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    Nisam siguran u kom smjeru je upućen ovaj komentar. Činjenice su ovdje nepobitne. Kako sam rekao, druga je stvar koji je motiv bio da se to ubrza. Mene pak smeta kaj se informacija ne zna prenijeti i kako treba prezentirati, a netko za to prima plaću.

    avatar

    01.11.2011. (21:55)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    Si živ? :)

    avatar

    19.01.2012. (14:18)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    dolphinA... Jesam, živ sam. Jest da ide malo teže, ali nikad nije ni bilo lako :-D Drago mi je da me nisi zaboravila. Kao ni ova trkeljanja ovdje. Navratiti ću i ja malo do tebe. Dugo me nije bilo, ali se nadam da se konačno vraćam pisanju jer će se imati o čemu.

    avatar

    23.03.2012. (21:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...