Komentari

allaboutstarzskrable.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Laura

    Vragolasto? Zar ga ne bi trebalo biti sram? :O
    u svakom slučaju. Puno opisa nije moj stl. Barem nije bio. Ali sviđa mi se kako ti na početku svakog poglavalja opisuješ, a onda paf! natrag u realnost.
    S ubojstva djevojka na rat između goblina i vilenjaka? Ljudi? Dumledore mrtav? Mattano?
    Hjoooj.

    Zanimljiv zaplet, sve u svemu,moram priznati. Damian mi je svakim postom sve više i više sexy.
    Koliko godina ima Chad(ako uzmemo u obzir da je mini Dami)? *cerek*

    U svakom slučaju,ostavlja pozrave. Večeras možda pretipkam novo poglavlje, a možda i ne. Idi pa vidi. :*

    avatar

    07.10.2011. (22:35)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    ^ well,prva stvar prije nego što uopće počnem čitati...
    Draga Dina,tvoj komentar je vrlo bahat,nepošten i bode za oči.nisam dugo vidio ovako arogantan i odbojan komentar.nadam se da si samo u PMS-u,a ne plitka osoba kakvom si se pokazala kroz tako mali fragment tvog razmišljanja.Nisam nikakav Starzov opsjednuti fan-boy,ali stvarno sam se osjećao obavezanim da to kažem.
    ~ Damian

    avatar

    08.10.2011. (14:14)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    koji kurac je s ovim blog hr.om,kad god nešto želim staviti u italic pobriše mi cijeli komentar?

    nema veze.ajmo opet.
    uglavnom,kako kasnim dobra 4 poglavlja,htio sam reći da potpuno razumijem gobline,i razumio sam ih i dok sam čitao HP jer su potpuno bezrazložno prezirani od čarobnjaka a razumna su stvorenja druge rase. vidim zašto su popizdili...
    usput,da je ovo stvarni svijet lady gaga bi se počela oblačiti u goblina i promovirati goblinska prava,siguran sam,kao što sada radi s homićima,bio bi to novi trend i magnet za popularnost.
    100000 mrtvih vilenjaka vs 10tak mrtvih goblina - pa nije ni čudo,bilo je glupo od vilenjaka što su se upetljali.teoretski čime bi oni mogli ratovati kad nikad nisu radili ničime osim kuhačama i peruškama....bilo bi logičnije da su se skupa udružili protiv čarobnjaka,ovako su samo silly.
    a što se tiče Snapea,ah...Prepametan je on za to da istrune u Azkabanu,izvući će se nekako.Da ne kažem da Snape+ zločin iz strasti...A Snape hladan kao šprica.Strast bi trebalo iscijediti iz njega ako ima toga uopće unutra.Možda bi eventualno izašlo malo masti i to iz kose. :S Ne da ga ne volim,zakon mi je on,ali mogu zamisliti kako su ostali bili wtf kad su čuli tako apsurdnu osudu.

    13. a vidim prebacio si se u 3. lice. Nije loše,iako se moram malo naviknuti. U biti mi paše i jedno i drugo,izgleda,samo bi se morao priviknuti. ovaj dio di petra priča san u kojem su ona,channel i starz je...jajks. opet je dobila onu neugodnu tugaljivu notu koju ne volim u njenom karakteru.al fkt stavlja starza u neugodne situacije s tim svojim plakanjem i emocijama svako malo.ma dobro,malo sam strog jer nisam baš neki ljubitelj preemocionalnih ljudi.ili emocija uopće.možda je petra normalna a ja sam samo seronja :D
    idem sad objaviti komentar da mi ga blog.hr ne pojede,pa dalje....just in case.

    avatar

    08.10.2011. (14:38)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    14. ahahaha,tko bi rekao, Starz Badnjakofil ^^ fora
    i neda da mu itko priča o ratovima i pizdarijama na njegov blagan xD hahaha
    majku im gryffindorsku,uvijek dobiju u metloboju -.-' should've seen that coming.petrin kapetan je ubio boga u njima za ništa.pff. nije kul,nadao sam se da će pomesti snijeg s njima.

    15. Starz koji pospano pada po stepenicama xD ovo postaje sve bolje i bolje.
    Chad? Bro? A jel? Baš me zanima kakav je mali. :D
    fuck,kud baš da su se sranja dogodila usred odmatanja poklona. i NARAVNO da u trenutku kad prvi put mora dobro reagirati damian se ne može dezaparatirati.to je upravo ono što bi se meni dogodilo.
    a straz se raspolutio.gadno.uopće se ne sjećam da li se to može popraviti i u čarobnjačkom svijetu.ipak je riječ o nozi. :/ izranjavani na minus 20 u pidžamama najednom izgleda gore čak i od druženja s bijesnim goblinima. koji,kad smo već kod toga,zašto bi itko napao hogwarts? od svih mjesta? uz dumbledorea živog i zdravog.najebali ste goblini...
    16. pazi starza,izgubi nogu,u božjoj materi je smješten i još uvijek dio njega je u cijelom tom Mr.Christmas duhu. na neki čudan način to je vrijedno divljenja :) mislim ja bi već bio na iglama odavno i odustao misleći da je božić propao. ali ne i Mr. Christmas :)
    naslage bijelog smeća - ha,ne znam zašto ali me zabavlja što se netko izražava isto kao i ja x)
    ček,starzu je spasilo život to što mali štreberski brat ni u trenutku kad je dvorac pod opsadom nije ispustio svoj božićni poklon x) high five,bro! A travarstvo mi zvuči kao najdosadiji predmet ikad izmišljen uz Povijest magije.
    Goblini su...ŠTA?! Zaboravi da sam ikad išta lijepo komentirao o njima,fkt su prešli svaku granicu kad su uništili stoljećima stvaranu ravnotežu između bezjaka i čarobnjaka. ne mogu jebeno vjerovati! platit će za to.i za lošu hranu u hogwartsu također.
    Dumby je mrtav...? Tako lako? Bombom? Ma nemoguće...
    "A i Chad nikad ne bi dopustio da te ostavimo..." - drugim riječima, ja bi te drage volje ostavio pod hrpicom krvavog snijega,al eto,znaš kako je to s malom štreberskom braćom xD

    iskreno me zanima kuda će se dalje kretati rat.i hoće li se opet aparatirati i sastavljati starza kao da je partija tetrisa.fuck,vidim da je post objavljen prije 4 dana.morat ću se načekati za novi.a možda i ne,ti si kao jebena tiskara,štampaš sve u 16...čujemo se uskoro

    sincerely

    avatar

    08.10.2011. (15:10)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    @Draga Dina,
    Nema problema. Ja sam iznio mišljenje o tvom mišljenju i također ponosno stojim iza svakog napisanog slova. Nije problem u sadržaju tvog komentara,svi mi na blogu volimo kritike, ali ti pokušavam objasniti da je tvoja kritika načinom iznošenja neprihvatljiva ili jednostavno - nepristojna. Kužiš? Znam da je blog javno mjesto ali zbilja te ne bi ubilo da pričitaš ono što komentiraš umjesto da kažeš nešto tipa "em,ovo je totalno predvidljivo,pa nisam ni čitala.i kako je dumbledore mogao umrijeti,šta je ovo?" ako ćeš već glumiti kritičarku daj čovjeku konkretne prijedloge šta da popravi a ne da trošiš prostor neosnovanim kritiziranjem teksta koji si preletjela umjesto čitala.

    Što se bahatosti tiče,provjeri rječnik. Čisto da budeš sigurna što govoriš.I taj dio nemoj samo preletjeti,nego baš pročitaj šta piše. :) ne bih htio da ti opet promaknu bitni dijelovi.To što si rekla o meni stoji,uopće nije u pitanju,no međutim nije se baš nikada dogodilo da su te moje osobine nekoga uvrijedile ili zasmetale (grammar naziji me upozore tu i tu ti je greška,pa ja to lektoriram i svi zadovoljni) iako sam ih u prvom poslu pristojno upozorio na to (kao što možeš vidjeti na mom blogu u prologu ^^)

    Pozz ^^

    avatar

    08.10.2011. (23:24)    -   -   -   -  

  • Mazzy.

    Opet mi mnogo upitnika visi nad glavom.

    Za početak, nije mi jasno odakle šator jer se sjećam da su se svi iznenada aparatirali i nisu imali vremena pokupiti nikakve dragocjenosti.
    Zatim mi je pomalo nelogično da su bezjaci poslušali gobline; mala ružna stvorenja s kojima se nikad u životu nisu susreli ostavili su veći efekt na njih, nego njima fizički i psihički jednaki ljudi koji su samo obdareni magijom. I što su se tako brzo izorganizirali i složno odlučili oduprijeti čarobnjacima, a nisu u stanju dogovoriti se oko mira među sobom.
    Onda Dumbledoreaova smrt. Ne želim ni započeti koliko sam tek zbunjena time. I cijelim ratom općenito. No dobro, ne želi sad komentar fokusirati na tome, valjda će proniknuti objašnjenja u daljnjim postovima.

    Moram primijetiti jednu drastičnu promjenu u Damianu. Za početak mi je trebalo vremena da se prisjetim tko je Damian i što se dogodilo među njima, a onda sam očekivala da će napraviti scenu i ubiti boga u Starzu. No moram reći da sam zadovoljna njegovim ponašanjem, pa čak i onim 'vragolastim' cerenjem - jer ipak mora na nekakav način pokazati svoje nezadovoljstvo što je zaglavio sa Starzom, i ja bih tako reagirala na njegovom mjestu.
    Zatim moram uputiti pohvale Chadu. Priželjkivala sam da ne bude nekakva djetinjasta budala i eto, nije. Pokazao se vrsnim poznavateljem biljaka.
    Ono što mi je istinski privuklo pozornost je što si konačno težinu radnje prebacio sa Starza na ostale likove, mogu reći da po prvi puta zbiljski herojstvo odnose neki drugi likovi, poput Chada i Damiana, i Starz ovdje djeluje mlako. S mog gledišta je to jedan veliki i pozitivni pomak.

    I vidim da tu raste nekakva prepirka, što li već. Mislim da je malo neumjesno drugim govoriti kakve komentare bi trebali ostavljati, svatko ima pravo na svoj izbor riječi, a time neka se bavi vlasnik bloga, a ne netko drugi.

    avatar

    08.10.2011. (23:58)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    @Draga Dina
    Moguće da je riječ o velikoj razlici u karakterima pa se ne razumijemo jer vidim da si ti krivo shvatila što sam ti napisao i da smatraš da ja tebe krivo shvaćam. Starz zna da me može ušutkati u bilo kojem trenutku i da ću poslušati jer je ovo njegov teritorij,a ipak to nije učinio. Ako se već razgovara o njegovom blogu mislim da je u redu da on ima uvid u raspravu čak i ako nije dio nje.
    Uglavnom,ako se slažeš,možemo završiti ovo i ostaviti sve kako jest.Sve smo rekli.No damage done.

    avatar

    09.10.2011. (11:17)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Evo, u prvi mah se nisam htio miješat u razmjenu mišljenja na mom blogu, al ne bi to bio ja kad ne bih rekao što mislim o ovoj raspravi.

    I sam Bog zna da sam i sam davao drugima komentare s kritikama i da sam puno takvih komentara primio, ali nikad se nisam uvrijedio na komentar, pa isto tako nisam ni sad. No, da sam lako na dušu primio ovaj Dinin komentar kao i sve ostale, nisam. Moje mišljenje je da Dina, koja je do nedavno ostavljala vrlo mirne komentare bez kritika, nekako sada možda prevršila za točkicu granicu pristojnosti, ali hej, nećemo zamjerati jer znam da nije mislila ništa loše. :)
    Zahvaljujem Damianu, i samom su mi slične misli prošle kroz glavu, i nije baš u redu od Dine da hvali samu sebe na način da tako javno iznosi tezu da je njen vokabular širi od Damianovog. Dokazi?

    avatar

    09.10.2011. (13:32)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    opći rat komentara, rekla bih. :D

    okej, ovaj post mi je super sjeo. nostalgičan božićni ton u trenucima buđenja i boli koje starz tek postaje svjestan.
    imam više misli o napisanome, ne znam otkud točno početi - činjenica da su goblini odali bezjacima sve o čarobnjačkom životu i njihovim napadima iz straha mi uopće nije loše sjelo, možda jer je to stvarno diskutabilno. magija je u praksi posve nepoznata bezjacima pa mi nije čudno što bi se pobunili protiv toga ili makar htjeli srušiti sve što djeluje moćnije od njihova svijeta. inače nikada nije ni bilo nekih ratova između bezjaka i čarobnjaka (osim, naravno, poznatih spaljivanja vještica i sličnih događaja) pa ne možemo sad ni pouzdano tvrditi kako bi se bezjaci borili i kakvi bi napadi bili. stoga, bravo na otvaranju nove teme, to je nešto novo u svakom slučaju. jedina stvar koju te želim u vezi toga pitati da mi pojasniš jest - goblini su također magična bića. kako to da se bezjaci nisu okomili i na njih ?

    i situacija između damiana i starza mi je skroz okej bez obzira na to što se dogodilo. damian nije glup i zna da je zeznuo, o tome je li zaslužio onakve batine o tom potom, ali trenutno je vrijeme kaosa i svjesni su kako neće nitko uspjeti preživjeti ukoliko nisu složni i nemaju povjerenja. malo rowlingičinog štiha:). naravno da će i dalje biti podjebavanja i škrgutanja zubima, ali vrijeme traži promjene.
    eto, tako sam nekako to sve shvatila.:)
    dalje, molim. :D

    p.s.
    @ dina & damian - vrijeme vam je za post, zato stfu i pišite, mig.

    avatar

    09.10.2011. (21:54)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    p.s. i da, nadajmo se stvarno da ti para neće početi ići na živce, ima ih par koji ga obožavaju pa da mi se ne počnete haslati u komentarima, hahahah :D.

    avatar

    09.10.2011. (22:19)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    navikla sam da glasnici nekako uvijek najebu :D.

    avatar

    10.10.2011. (15:43)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    natipkano evanđelje.
    i ono što sam ti odavno zaboravio reći. tvog lika za sada koristim kao pomoćnog ali se zapravo još uhodava. zato ne pokazuje puno karaktera,još nije trenutak da pokaže što je. nema veze,vidjet ćeš što to znači (zvučim sam sebi čudno dok to pokušavam objasniti).

    sincerely

    avatar

    11.10.2011. (16:07)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Znam da kasnim, ali gimnazija me ubila. Ozbiljno, kako oni očekuju da ja u jednom tjednu naučim za 2 kontrolna i 8 ispitivanja?

    Rat u komentarima ftw. Da se zna da sam se nasmijala, neću sada kome i čemu i na čijoj sam strani - nebitno je, a ne želim baš da rat opet počne.

    Upitnik nad glavom zbog šatora, al valjda su i to našli u tom čarobnjačkom selu, samo što mi ne ide u glavu zašto se nisu nekome lipo ubacili u kuću - sama JKR zna da je u tim 'selima' velika većina čarobnjačkih kuća bliže vilama. To su mi neki negostoljubivi čarobnjaci, ccc.

    Slažem se sa Damianom u vezi Snapea, nekako mi se čini da će on svaki čas stupiti na scenu. A Dumbly se nadam da će nekim čudom oživjeti, sada ne znam jel baš imaju njegovo tijelo ili što već. Čudno što nisu skontali da će ih bezjaci napasti, nije baš da im je lagano sakriti da se po cijelom svijetu traže ti vojnici i piloti i ostali. Ali ako uspiju sakriti vanzemaljce i Bin Ladene (živ je on, vjeruj mi), onda valjda mogu i to. Politike i sranja. Nije da se previše kužim u to, al ono.
    Mislim da ću ovdje stati jer je već sada ovaj komentar prešao u nešto daleko od normalnog komentara.

    avatar

    11.10.2011. (20:53)    -   -   -   -  

  • BellHoran

    Nekako ne mogu zamisliti da bi obična ljudska artiljerija mogla dokrajčiti Dumbledorea, ali s obzirom na element iznenađenja :O
    Jako mi se sviđa Chad, muca mala draga, ma nije mu ni brat loš, ali u Starza sam zaljubljena to je amen, James Lafferty je bog i još sa Starzovom osobnosti :D
    brzo novi post i sorry što nisan prije komala :)

    avatar

    12.10.2011. (20:57)    -   -   -   -  

  • Laura

    Novo ! :D

    avatar

    13.10.2011. (19:22)    -   -   -   -  

  • Faith

    war is easy and love is hard

    avatar

    15.10.2011. (14:49)    -   -   -   -  

  • Laura

    Dobra večer,Starz.
    Sam si objasnio ono što sam ja planirala: nije ovo gotovo, ali bilo me ..strah pisati detalje i puno postova o nečemu s čime se nisam jako puno susretala. Netko će možda reći da zašto sam pisala onda o tome i odgovor je da ne znam. Ali sad kad sam počela,odgurat ću ga do kraja.
    Daa, crvenokose su cure uvijek blijede, nekako. *Misli na Izi,svoju prijateljicu. Baš mi se priča..*
    Anyways, da te utješim, crvenokosa je nebitna. Samo to nemoj reć Tei (Bianci), ona ima fetiš na crvenokose,ali ne želi priznat. I već si mogu zamislit da ona misli da je crvenokosa jako bitna, ali nije. Diana je. *smješak*
    U vezi domaćih radova,oh znam kako je,vjeruj mi. Ne zamjeram radi 'čekanja' . Jedini razlog zašto sam promijenila dizajn je bio da prvim klikom vidim koliko imam komentara, ali zaboravih da bloghaer uvijek šteka. Nadam se da si uživao danas popodne :P
    Sad me ispričaj, fizika me zovee. (hmm. osjećam se bolesno...)
    Pozdravi!

    avatar

    17.10.2011. (20:52)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    pardon my french ali o čemu vas dvoje uopće pričate...crvenokose žene su vikinške boginje :D shirley manson,emma fucking stone eej!
    jedino ronald mcdonnald kvari statistiku,jezivi klaunovski gad. :S
    u biti sam došao javiti za post (yep,opet,a nije prošlo ni mjesec dana).

    sincerely

    avatar

    21.10.2011. (19:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...