Komentari

teeja.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • UterusBicornis

  Koji dan prije saznala sam da sam trudna i tako sam posljednji put bezbrižno otišla skakutati na taj koncert...

  avatar

  29.09.2011. (18:29)    -   -   -   -  

 • (L) Lawliet

  Svi veći tj. većina rockeri Jovi-a i smatraju šminkerom i ne vole ga baš (pod to smatram slavne). Ne mogu reći da je Jovi loš, jer ima zaista odličnih hitova, ali moglo bi se reći da djelim mišljenje s tobom. No vjerujem da se na njegovom koncertu ipak može lijepo izdivljati i nauživati (što je uglavnom i bit koncerata). Vjerujem da nije bilo loše, no moram priznati da baš nisu izabrali najbolju pjesmu za početak, no bis je svakako bio odličan odabir. Moram pohvaliti post, s užitkom sam ga pročitala :)

  avatar

  29.09.2011. (19:28)    -   -   -   -  

 • Mystic Falls

  Ja sam zagriženi Bon Jovi fan :) , ali hvala Bogu da sam normalna i da znam cijeniti svačije mišljenje :P Ja sam također bila na tom koncertu, nije bilo šanse da me netko uopće zaustavi, jer slušam ih 11 godina i najdraži su mi rock bend ikad. Iskreno ja ih ne smatram šminkerima, nisu to nikada bili , možda sada jesu ali nisu prije...
  Što se tiče tvog mišljenja o njihovim novim albumima slažem se, ali što se tiče live nastupa ne. Jer oni imaju najveće, najjače live nastupe na svijetu po mom mišljenju, najbolji su live izvođači i ako imalo poznaješ njihovu glazbu emocije kada izvode neku od svojih pjesama, potpuno te uvuku u doživljaj tog koncerta, kao da je to nešto epsko... Tako sam ja imala osjećaj kada sam bila 08.06.2011. okružena svim tim fanovima :)
  Ali to sam ja ;)

  Svaka čast za blog , i odličan dizz :)

  avatar

  02.10.2011. (20:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...