Komentari

putjednostavnosti.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • izvorni život

    Dobar san, promjena prehrane (sa "brze" na "sporiju" i kvalitetniju), svesti zabrinjavanje na minimum, jer zabrinjavanje ionako ništa ne može riješiti, uvođenje umjerenog vježbanja..., to naizgled nije nešto neizvedivo, ali opet većina ljudi tjera po starom. A prije svega navedenog potrebno je pobrinuti se za mir u glavi, koji je temelj za sve ostalo. I kao vrhunac, izuzetna je stvar ako čovjek uspije pronaći onaj posao koji ga u određenoj mjeri ispunjava. Takav život je neka vrsta emocionalnog, mentalnog i duhovnog jack pota i ni jedan novac ne može nadomjestiti zadovoljstvo koje kroz takav način nastaje.

    avatar

    29.09.2011. (08:25)    -   -   -   -  

  • Padawana

    Hm, zanimljivo mi je da mir u glavi postavljaš prije ovih ostalih stvari. On je preduvjet zadovoljstva životom, to u svakom slučaju, ali mislim da ga je vrlo teško ili gotovo nemoguće postići dok živimo ludim tempom. Prvo, rekla bih treba shvatiti da način na koji živimo nije za nas dobar (ako nam nije dobar, kome je neka živi kao i do sada). Nakon toga treba početi usporavati, manje brinuti o stvarima na koje nemamo utjecaj, početi biti prisutniji u sadašnjosti. Sve pomalo. Pa u tom malčice mirnijem životu početi nalaziti vrijeme za odmor, kretanje, boravak u prirodi, zdraviju prehranu... i tim praksama pomalo stvaramo uvijete da postignemo mir u sebi. Onda možemo u 2. krug nadogradnje ovih vrijednost. A posao koji ispunjava, a da istovremeno omogućuje i normalnu egzistenciju mi se trenutno čini kao osvajanje Mt. Everesta, ali ima ih koji i to ostvare :)

    avatar

    29.09.2011. (14:34)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Stavljam mir u glavi na prvo mjesto, jer njega, bez obzira na okolnosti, smatram primarnim. Čak i u ubrzanom ritmu, puno je lakše ako čovjek u sebi može ostvarivati određeni mir. Ali, slažem se s tobom, taj "mir" jednostavno nije dovoljan, ako čovjek nastavi živjeti u ludom ritmu, er će prije ili kasnije puknuti. Treba raditi na stvaranju uvjeta za usporavnje ritma i prilagođavanje života sebi, umjesto prilagođavanja sebe suludim zahtjevima poslodavaca i svih ostalih.

    avatar

    30.09.2011. (07:15)    -   -   -   -  

  • Bloginjoo

    Jedan dobar terapeut odnosno osoba kod koje ides izbacit svu tu negativu skupljenu u radnom tjednu može jako pomoci ....

    Kućna Njega Osijek

    avatar

    30.08.2012. (10:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...