Komentari

sjenovitastranamoguma.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Soliloquia

    Postavila si retoričko pitanje :o)))). Odgovor imaš i smatram da je više nego dobar! (Eh, znam da je lako biti pametan drugima jer i sama sam toliko puta trebala izuti cipelu, znala sam da to trebam učiniti pa ipak nisam uvijek uspijevala. Moram jedino priznati da nisam požalila kada sam ju izula, bilo iz straha da nije dobro hodati ili nametnutog mišljenja kako je to jedina cipela koju imam na raspolaganju. Nije to baš jednostavno i učiniti). Zato...hrabro! :))

    avatar

    26.09.2011. (15:47)    -   -   -   -  

  • golden age

    "nagrada" za prilagodbu nekoga je obično da ga svi zavole osim sam sebe,
    a zvuči kao floskula ali je činjenica da stupanj prilagodbe može ići samo do granice - gubitka Sebe...

    avatar

    26.09.2011. (16:01)    -   -   -   -  

  • Brianna

    Slična pitanja muče i mene...pola života nosim tijesne cipele, i doslovno i metaforički...nekad izbjegnem žuljeve, a nekad ne...možemo jedino krenut u potragu za onima čija cijena neće uključivat i žuljeve i nadat se da će potraga bit uspješna...

    avatar

    26.09.2011. (16:02)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Ja bih izuo tijesne cipele, bez puno dvoumljenja.
    Nasmješio sam se rečenici "Nisam loša ko osoba..." :)... Ne znam zašto. Ima nešto simpatično u njoj.
    Logičko zaključivanje i intelektualno razumjevanje neće puno pomoći. "Iscjeljenje" je izvan toga. I ono nije, barem po mom iskustvu, neka eksplozija koja se dogodi u jednom prekrasnom trenutku i traje od tada na dalje. Moguće da kod nekih ljudi i je u igri takav scenarij.
    Oslobođenje i olakšanje dolaze upravo onda kada u sebi osjetiš kako nema nikakvog razloga da se prilagođavaš okolini. Ako je tvoj blog dobrim djelom odraz tebe (a rekao bih da je), onda mislim da ti i nisi osoba koja je stvorena za prilagođavanje. To što se osjećaš staro, ne zvuči mi uopće čudno. Naprotiv, logično mi je. Ti i jesi stara, tj. stara nije prava riječ. Možda je bolje reći [I]umorna [/I (umorna od pokušaja usklađivanja s nečim što ti očito nije blisko).]Tvoje potrebe s jedne strane, i ono što okolina očekuje od svojih ovčica s druge strane, to su dva različita svijeta. Zbog te razlike nastaje sukob. Sukob prvenstveno u tebi, a onda i sukob s okolinom. Prvi korak prema olakšanju situacije je odustajanje od prilagodbe. Sretno. Bit će bolje.

    avatar

    26.09.2011. (17:19)    -   -   -   -  

  • tajanad

    izuj cipele..
    definitivno :)))

    avatar

    28.09.2011. (00:00)    -   -   -   -  

  • wendy.tanja

    Cipele nadasve trebaju biti udobne..Cipele svoga "Ja" ne trebaju pratiti modu, niti ih treba uopće navlačiti ako žuljaju..Metafora ali i istina..Bolje hodati bos, makar te proglasili prosjakom,ali ostati dosljedan sebi, nego u očima drugih biti bogataš a trpiti bol.. Osjećam da si unatoč svojih relativno malo godina, stara duša,,Koja tek počinje otvarati pretince svojih sjećanja..Drži se titravog sjaja svjetla iz svjetionika, i tvoja barčica se neće razbiti ni na jednu stijenu..Pozdrav tebi...

    avatar

    28.09.2011. (05:56)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    oči duše su osjetljive i gledaju drugačije, nego oči ljudi

    avatar

    28.09.2011. (08:10)    -   -   -   -  

  • Padawana

    nije lako izuti pretijesne cipele koje dugo nosiš. nekada, jer si ih toliko dugo nosila, čak ne znaš kakve zapravo cipele želiš obuti, koje će ti pasati. ali nema smisla unaprijed razmišljati o tome. daj si vremena, izuj tijesne i pusti da polagano shvatiš (a hoćeš) kakve ti zapravo pašu.

    avatar

    28.09.2011. (09:30)    -   -   -   -  

  • Aya

    I ja sam se često pitala zašto se toliko trudim uklopiti s drugima. A onda sam zaključila da to nema smisla. jer se nitko od njih me trudi prilagoditi meni. Pa sam jednostavno prestala. Moglo bi se reći da sam se na svadbi pojavila u tenisicama... i nitko nije ništa komentirao, jer su previše bili zauzeti vlastitim žuljevima. :D

    avatar

    28.09.2011. (19:09)    -   -   -   -  

  • ksenija

    Sviđa mi se tvoja toplina i iskrenost:Mislim da u životu ne postoje prave cipele.Sigurna sam da trebaš probati jako puno para raznih...starki,štikla,gojzerica...Svaki par će odgovarati neko vrijeme.Znaš kako ide i kod djece...prerastu:))) tako i mi.Svaki par je u svom vremenu odgovarao kad nije bacila si ga u smeće bez previše živciranja.Ti jesi slobodna(jako se smiješim) pokušavati,isprobavati,pogriješiti...To i jest čar.Ne vjeruj u laži...krivnja,forma...Jedino ti i tvoje zadovoljstvo,ispunjenost se računa kad se crta podvuče.Budi nježna prema sebi.Jako nježna.Ti ne moraš znati odgovore,ne moraš u nekom trenutku biti svjesna.Ti u svom paketu si visoko iznad toga.Nježno s puno ljubavi prema sebi.Kad osjetiš krivnju...to je signal da griješiš prema sebi...Koliko voliš sebe toliko popravljaš svijet oko sebe.

    avatar

    30.09.2011. (20:47)    -   -   -   -  

  • Lucky

    Interesantno.

    avatar

    07.10.2011. (04:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...