Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


 • dubrava

  Ima ih više u školi Dubrava da se pridruže tom treneru

  avatar

  12.09.2011. (21:51)    -   -   -   -  

 • A JE TO

  Ivec za svoj rad i loše rezultate krivi djecu i govori im da ne znaju igrati nogomet, e sad je pitanje: A) jesu li oni ikad znali igrati ? B) jesu li imali sreće s rezultatima od prije ? C ) jesu li ih prijašnji treneri ičemu naučili ili su dobili novac za svoj rad na lijepe oči ? D ) zna li Ivec raditi svoj posao kako treba ? Ž ) ništa od gore navedenog.

  avatar

  14.09.2011. (10:01)    -   -   -   -  

 • Krešimir Prpić

  I imao je ludu sreću što je osvojio dva naslova prvaka s različitim godištima?! A niti jedan trener u Zagrebu, osim Dinama, od kada se igra liga zagića i limača, to nije uspio. Obzirom da neki slabo pamte, neki su zavidni, a neki nisu u većoj mjeri pratili nogač klinaca, pobrojati ću neke rezultate trenera Josipa Palića:
  1. osvojeno prvo mjesto s 1999. godištem u zagićima (uspjelo još HAŠK-u i Ponikvama)
  2. osvojeno prvo mjesto s 1998. godištem u limačima - uspjelo samo NK Dubravi
  3. na polusezoni prvo mjesto, na kraju sezone treće mjesto s 1997. godištem (samo 6 bodova manje od prvoplasiranog Dinama)
  4. peto mjesto na polusezoni a sedmo na kraju sezone ZNL-a (drugi dio sezone nisu igrali Malkoč, Palić, Prpić) u ulaznim mlađim pionirima 1998. godišta. Te godine su nam otišli Soldo i Babić a Markić je slomio gležanj. Ljubanović i Vrdoljak su tek došli u klub i ušaltavali su se prvi dio sezone. U klubu tada nije bilo slijedećih igrača: Čulo, Dubravec, Majer, Milić, Novokmet, Olujić, Šandrk - obzirom da ih 4 započinje u prvoj momčadi a 3 redovno ulaze s klupe možemo zaključiti da su svi pojačanja (i uistinu jesu). A ta je liga puno jača od HNL- Središte Zagreb.

  Rezultate treba uspoređivati uzimajući u obzir kako vlastiti mogući izbor igrača tako i jačinu protivnika. Nije samo bitno koje je mjesto na tablici nego i bodovna razlika između tebe i prvog, drugog, trećeg.

  VODEĆI '97. i '98.GODIŠTE, u vrijeme navedenih rezultata, "neradnik" Palić RADIO JE S VIŠE OD 90 DJECE, A VODEĆI '98. i '99. GODIŠTE RADIO JE S VIŠE OD 85 DJECE (tek je u četvrtoj godini rada s tolikim brojem djece dobio pomoćnog trenera). Igrači koji nisu igrali prvenstvene utakmice redovno su igrali prijateljske utakmice - kasnije Omladinac. Mi sada u obje generacije zagića i limača nemamo sveukupno 80 djece.

  Očito je imao ludu sreću što se tiče rezultata a za brojnost je zaslužan daleko veći natalitet prije dvije do šest godina. Bilo bi interesantno vidjeti organizaciju treninga nekog radišnog trenera s 42 ili 54 djeteta u jednoj generaciji.

  Sve navedeno ne znači da se treneru Paliću treba klanjati ili dizati spomenik, treniranje je njegov posao, ali nije niti u redu laprdati ili lagati.

  avatar

  14.09.2011. (10:15)    -   -   -   -  

 • treko

  99,to govori jer mu Palić ne dozvoljava,da sastavlja momčad i da manipulira njime kako je to
  s drugim trenerima

  avatar

  14.09.2011. (10:59)    -   -   -   -  

 • DDD

  Draga gospodo, pompozne parole „imamo priliku vratiti ovoga ili onoga“, „recimo dosta nepravdi i samo stručnost i znanje bla bla bla“, „taj i taj zar ti nije jasno…“, „budi g pa nas ostavi“ … puste su i prazne da ne kažem smiješne. Gunđate potiho i između sebe, anonimno i uglavnom neargumentirano blatite sve do koga stignete, dajete si za pravo spominjati i kritizirati poimence djecu, tuđi trud pretvarate u pljuvačnicu (mislim na blog naravno), a tamo gdje trebate i možete nešto reći i konstruktivno učiniti – muk, tajac, e, a, baš me briga, itd.
  Sto puta je rečeno da su vaše prilike gdje MORATE i TREBATE jasno, glasno i pristojno zastupati svoje stavove ako želite nešto promijeniti roditeljski sastanci ili još bolje Skupština kluba. Kao i svakoj udruzi građana, i ovom klubu je Skupština najviši i najvažniji organ, koji bira upravljačka tijela i od koje sve kreće i sve ovisi. Po sili zakona i naputku Saveza, htio ne htio predsjednik je mora vrlo vrlo skoro sazvati. Da biste joj pristupili i utjecali na rad kluba potrebno je samo osobno se učlaniti kod tajnika. Jedino i samo tako možete zaista djelovati ako to DOISTA ŽELITE.
  Zagađivanje ovog bloga je besmisleno i beskorisno za ikoga. Zato brišemo i brisat ćemo sve anonimce čije komentare iz bilo kojeg razloga ocijenimo neprihvatljivim, pa ako treba i ukinut ćemo mogućnost komentiranje jer što je previše previše je.

  avatar

  14.09.2011. (11:18)    -   -   -   -  

 • nogometni ekspert

  Profesore za trenere a ne limare,konobare, bravare, đikoše....

  avatar

  14.09.2011. (15:09)    -   -   -   -  

 • 97.

  daj ti koji se javljaš pod različitim imenima javi se Jurici i to mu reci u lice ako si takva frajer.
  ps.piše se đilkoš a ne đikoš.tolko o tvojoj pismenosti!

  avatar

  15.09.2011. (11:53)    -   -   -   -  

 • eeeee

  prpicu sta ti pricas kakvi limaci kakvi zagici kakvi naslovi prvaka covjece dragi treba gledati unaprijed a ne sto je bilo i to prije 5,6 godina.trener palic je trener koji moze voditi te uzraste i to dosta kvalitetno ali isto tako treba znati gdje mu je limit a mislim da je to tu.isto tako djeca se razlicito razvijaju i zato treba biti strpljiv sve do kadeta gdje se nesto mozda moze vidjeti a ne kako su neki mislili da imaju igraca u 9. godini.smirite se roditelji sve na kraju dođe na svoje mjesto kome je sudjeno biti igrac bit ce bez obzira na sve trenere i na sva guranja sa strane.
  treneru jurici jedno veliko bravo jer je ulozio puno truda i vremena i pokusava djeci objasniti neke stvari koliko djeca mogu to prihvatiti to je nesto drugo.treneru jos vise paznje posvetite igri jer tu se vidi sav vas trud.
  pozdrav svim dubravasima ma gdje god bili.

  avatar

  15.09.2011. (13:14)    -   -   -   -  

 • 97

  Rezultat sve govori a ne Juričina obećanja. Demagogija, sada bolje trče nego kod Palića.
  To mu mje izjava samo zato jer nema novaca za licencu i klub bum platili licencu .

  avatar

  15.09.2011. (16:52)    -   -   -   -  

 • Krešimir Prpić

  eeee
  Pažljivije čitaj, spomenuti su i pioniri. Opet podmetanje - to nije bilo prije prije 5,6 godina nego prije 3, pa nešto prije 5 a nešto prije 6. Što ćeš kad je ta trener dugovječan i često uspješan. Nekim trenerima je možda limit osvajanje prvenstva u malom nogometu na federe, onim boljima u malom nogometu gdje se može roštiljati; njemu ti teško možeš odrediti limit - limite postavljajmo sebi a ne drugima. Svatko od trenera ima pravo i na drugačiji stav ali bi bilo poštenije i bolje za svakoga da pogleda u vlastito dvorište.

  Apsolutno se slažem s tobom kako treba biti strpljiv, kako u kadetima tek stvari počnu sjedati na svoje mjesto. ALI to ne znači da se nečiji uspjesi mogu vrednovati tek od kadeta i pljuvati nečije nedvojbene rezultate.

  I slažem se s tvojim pohvalama treneru Jurici. Vjerujem da će (mislim da već jesu) djeca prihvatiti njegov stil rada.

  avatar

  15.09.2011. (20:48)    -   -   -   -  

 • roditelj

  Pa Prpiću, reko si da ti Ribery nikada ne bih trenirao dijete.

  avatar

  16.09.2011. (07:07)    -   -   -   -  

 • Krešimir Prpić

  Netočno. Ne bih imao ništa protiv.
  Razni treneri su trenirali moju djecu a samo je jedan kome više nikad ne bih povjerio svoje dijete.
  Sa svakim bi trenerom dijete nešto pozitivno naučilo (moja i jesu). Pitanje je samo koliko i da li smo (i ja osobno) time zadovoljni ili smatramo da bi s drugim naučilo puno više.

  avatar

  16.09.2011. (09:25)    -   -   -   -  

 • 2ip

  Bravo indijanci(zag,lim), pružili ste dobar otpor Dinamu , samo tako dalje.....

  avatar

  16.09.2011. (09:36)    -   -   -   -  

 • 98

  Ma otiđi ti za njim. A u koji ono klub?

  avatar

  16.09.2011. (10:31)    -   -   -   -  

 • kajeee

  eeeee
  ako je sve to točno što ti kažeš o tom treneru zašto ga onda tvoj prijatelj Ivec nije postavi za trenera zagića i limača ? odvrato je to što vi treneri samo blatite jedan drugoga umjesto da se primite posla!

  avatar

  16.09.2011. (11:35)    -   -   -   -  

 • Krešimir Prpić

  eeee
  A sada ćeš nam ti navesti par imena trenera koji su osvojili prvenstvo kadeta ili juniora a da nisu iz Dinama ili Zagreba. A kada ti nitko ne padne na pamet onda ćeš nam navesti nekog koji je osvojio pionirsko prvenstvo. I opet nitko, jel da?! Ali to treba učiniti Palić pa da ga se cijeni a istodobno drugi to ne trebaju učiniti?!

  Obzirom da imam priliku razgovarati s trenerima drugih klubova kada predaju popis igrača ili potpisuju zapisnik mogu reči da oni daleko više cijene navedeno osvajanje prvenstva '98. godišta nego mi (zaboravio sam bio spomenuti da je '98. bio i prvak HNL - Središte Zagreb na turniru svih prvaka Središta i doprvaka Hrv. Dragovoljca). Velika većina njih to smatra čudom i kaže kako mi nismo svjesni toga. Zašto? Pa zato jer u prve do najkasnije tri godine, Dinamo i Zagreb gotovo sve poberu.

  avatar

  16.09.2011. (11:55)    -   -   -   -  

 • 98

  gdje je Ivec

  avatar

  16.09.2011. (15:12)    -   -   -   -  

 • 98

  Gdje je nestao čovjek ?

  avatar

  17.09.2011. (13:03)    -   -   -   -  

 • sused

  SVI NA TEKMU DANAS U 16:30 SVI KOJI VOLE NK DUBRAVU.
  da vas vidim koliko vas je.
  IDE IDE IDE DUBRAVA

  avatar

  17.09.2011. (14:27)    -   -   -   -  

 • sused

  SVIM RODITELJIMA PJESMA OD BALASEVICA DRAGO MI JE ZBOG MOG STAROG KO MOZE SLOBODNO POSLUSA

  avatar

  17.09.2011. (14:46)    -   -   -   -  

 • 98

  Veliki bod prof. Iveca protiv Ponikvi.
  Čestitamo.
  Majer najbolji.

  avatar

  17.09.2011. (18:02)    -   -   -   -  

 • 2000

  Kak je odigralo 2000?

  avatar

  17.09.2011. (18:53)    -   -   -   -  

 • 98@

  Zezas za bód ili?

  avatar

  17.09.2011. (19:01)    -   -   -   -  

 • fakat

  Sa naaaaaaajboljim pojačanjima iz 99 izgubilo 1-0

  avatar

  17.09.2011. (19:03)    -   -   -   -  

 • 98@

  Neznan šta da kažen.

  avatar

  17.09.2011. (19:12)    -   -   -   -  

učitavam...