Komentari

hidradenitissuppurativa.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Helada

    Tako mi je drago što uživaš u ljetu i kupaš se! Budući da si rekao kako se u moru osjećaš kao da nemaš nikakvih rana na sebi, cijelo sam ljeto mislila: ,,Samo da se Ivica može početi kupati!" i bila sam jako sretna pročitavši tekst ,,Prvi i jedini čovjek na Jupiteru". :)
    Znaš, nekako mi se čini da ćeš zbog svog entuzijazma i domišljatosti uspjeti izaći na kraj s bolešću, čak unatoč tome što vidim iz tvojih tekstova da bi malo tko od zdravstvenih radnika makar prstom maknuo kad se o njoj radi. Barem možeš ostalima preporučiti more, glazbu i slično. I prenijeti vedar duh. :)
    Nadam se da će se Mare opet javiti na tvom blogu kad izađe iz bolnice.
    Nego, nisam baš shvatila kakve veze čokolada ima s napisanim. :D
    Želim ti nastavak uživanja i pozdravljam tebe i Maricu!

    avatar

    11.09.2011. (05:17)    -   -   -   -  

  • Binarni kod

    I meni je drago šta se svaki dan točaš, ali da budem iskren... di je čokolada :)

    avatar

    11.09.2011. (11:59)    -   -   -   -  

  • Hidradenitis Suppurativa

    Hvala vam na lijepim željama!!!Bez obzira na stanje čovjeka,bio on bolestan ili ne,pozitivan stav i vedar duh su temelj težnji da bude barem malčice zadovoljan i sretan bez obzira na sve.Barem je to moj stav,ili moto.I ja bi volio da se Mare javi,pa da vidimo da li se promijenio stav zdravstva prema HS-u.Također bi mi bilo drago da se javi i Lilalo sa vijestima u vezi kolonoidnog srebra.Nadam se da joj dobro ide.
    A čokolada?Obožavao sam je,ali sam je se i odrekao u smislu perfekcije mog tena,a u ovoj priči me asocira na more.Zadovoljstvo za zadovoljstvo.A mora i kupanja se ne mislim odreći sve dok u Lici ne bude 35 cm snijega.Bar se nadam!
    Pozdrav i neka vam je ugodan tjedan pred nama!!!

    avatar

    12.09.2011. (01:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...