Komentari

3010.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    Ja, mali provincijalac, dolazio sam u Zagreb povremeno i nisam bio skoro nicim tako impresioniran kao tom knjizarom i time da ih je tako blizu jos nekoliko. Vec su mi tada govorili: bit ce od tebe nesto s knjigama, poslije: znali smo da ces ti nesto s knjigama, a danas: ti si trebao biti nesto s knjigama, a ja...Ja, mali provincijalac, dolazio sam u Zagreb povremeno i nisam bio skoro nicim tako impresioniran kao tom knjizarom i time da ih je tako blizu jos nekoliko. Vec su mi tada govorili: bit ce od tebe nesto s knjigama, poslije: znali smo da ces ti nesto s knjigama, a danas: ti si trebao biti nesto s knjigama, a ja...

    avatar

    10.09.2011. (09:13)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    Proljetos sam gledao Priču o konju, predstavu Zagrebačkog kazališta lutaka po Tolstojevoj priči, i bio prezadovoljan aktualnošću priče i uloženim trudom glumaca koji su dali sve od sebe da ožive lutke i riječi. Uopće ne mislim da je glumcima lutkarima lakše nego običnim, čak mislim da imaju i dodatni teret jer je lakše nešto uprizoriti svojim tijelom nego nekom statičnom lutkom.

    avatar

    10.09.2011. (17:19)    -   -   -   -  

  • Tristia

    Ti rijetki divni trenuci na koje često nismo spremni,
    pa znamo samo pobjeći...

    avatar

    10.09.2011. (18:08)    -   -   -   -  

  • Brianna

    Nikad nisam gledala lutkarsku predstavu, al zamišljam koliko je divna bila i onda zamišljam tebe kako bježiš poput Pepeljuge u ponoć :) Kako li si samo mogla... :)

    avatar

    12.09.2011. (11:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...