Komentari

neptunka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • golden age

    Grm zadrhti kad ga preleti ptica, a srce zadrhti kad mu se sjećanja zavuku...
    (Sándor Petöfi)

    avatar

    06.09.2011. (10:09)    -   -   -   -  

  • madeleine

    sviđa mi se usporedba sjećanja i strine ... ma ponekad i dođe tako, u navratima i nenadano, pa te iznervira, a na kraju ti drago :-)))

    avatar

    06.09.2011. (10:18)    -   -   -   -  

  • minijature

    ovo sa strinom je premoćno, utješno je što je sjećanje šareno, a ne blijedosivo.... jako lijepo

    avatar

    06.09.2011. (14:14)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Volim sareno i kada je sjecanje sareno, ali ne volim ringispile. Oni starinski s konjima su mi bili prespori, a kada sam stasao za one "lancare", nisu mi bili zanimljivi. Nije strah, jednostavno ne volim stvari na kojima nemam (pokusavam imati, svejedno) kontrolu, na kojima nista ne radim. Ne volim one vlakove za vristanje, a letjeo sam paragliderom, strmoglavim se biciklom, a ne volim bangee jumping, ne kupujem flasirana mjesana pica, a sam si smuckam, ne volim lutrije za koje se ceka izvlacenje, ne volim bonove za mobitele koje treba sastrugati, jer uvijek se bojim sto pise ispod... Uh, ovo je sve posljedica sarena vrtuljka sjecanja, nisam navikao na vrtuljke. Volim sareno i kada je sjecanje sareno, ali ne volim ringispile. Oni starinski s konjima su mi bili prespori, a kada sam stasao za one "lancare", nisu mi bili zanimljivi. Nije strah, jednostavno ne volim stvari na kojima nemam (pokusavam imati, svejedno) kontrolu, na kojima nista ne radim...Volim sareno i kada je sjecanje sareno, ali ne volim ringispile. Oni starinski s konjima su mi bili prespori, a kada sam stasao za one "lancare", nisu mi bili zanimljivi. Nije strah, jednostavno ne volim stvari na kojima nemam (pokusavam imati, svejedno) kontrolu, na kojima nista ne radim. Ne volim one vlakove za vristanje, a letjeo sam paragliderom, strmoglavim se biciklom, a ne volim bangee jumping, ne kupujem flasirana mjesana pica, a sam si smuckam, ne volim lutrije za koje se ceka izvlacenje, ne volim bonove za mobitele koje treba sastrugati, jer uvijek se bojim sto pise ispod... Uh, ovo je sve posljedica sarena vrtuljka sjecanja, nisam navikao na vrtuljke. Volim sareno i kada je sjecanje sareno, ali ne volim ringispile. Oni starinski s konjima su mi bili prespori, a kada sam stasao za one "lancare", nisu mi bili zanimljivi. Nije strah, jednostavno ne volim stvari na kojima nemam (pokusavam imati, svejedno) kontrolu, na kojima nista ne radim...

    avatar

    06.09.2011. (15:17)    -   -   -   -  

  • missillusion

    "noćas je sjećanje radilo samo za mene.
    četvrta vožnja bila je gratis."


    I za mene, eto baš noćas.

    Potpisala bih @sredovječnog, ne volim ih ni ja, barem ne one prave, volim ih na slikama.

    Ne volim ni one emotivne- e tu lažem, itekako lažem, te volim najviše, također na slici, u riječima ih volim. U stvarnosti su mučni. Osim kad si blizu neba, s grčem u želucu za kojeg vjeruješ da je prekrasan leptir. A najvjerojatnije je onaj tamni, kakvih se bojim.

    avatar

    06.09.2011. (18:35)    -   -   -   -  

  • Volupta

    cijelo morsko ljeto ne mogu komentirati preko moba.. ali te čitam draga.. uljepšavaš moje mirne trenutke..
    ostavljam pozdrav

    avatar

    08.09.2011. (11:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...