Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kad ironija postane sarkasticna

    Moram priznati da sam pročitao post od početka do kraja. Svaka čast na volji i želji za pisanjem ;). Nisam čitao ranije postove, pa ne znam jesi li spominjala ili ne,ali, jesi li ikada razmišljala napisati knjigu ili nešto slično? Mislim da bi bila bestseller cijeloga svijeta ;) Vjerujem čak da bi odlomke stavljali u školske udžbenike :D Sve u svemu, svaka čast, još jednom, što na volji, što na tome što si uspjela preživjeti sve, zbilja, netko bi se slomio nakon tolike sapunice, treba imati karakter. ;)
    P.S. Ako pogledas s pozitivne strane, bar ti nije nikada dosadno u životu :P

    avatar

    02.09.2011. (01:42)    -   -   -   -  

  • premudra

    @kad ironija postane sarkastična - dobro došao u blog svijet, vidim da si tek počeo pisati. ovaj moj blog nastao je prvo da bih se 'ispuhala' kad nemam gdje drugdje, kako bih se riješila nakupljenih misli, osjećaja i stanja koja su u meni kuhala i tražila izići, a poslije i kako bih svoje prijateljice (a kojima je stalo do mene) koje su svugdje okolo u Hr i izvan, a ja ne uvijek u njihovoj blizini (jedno vrijeme nisam bila u Hr) umjesto mailom pojedinačno obavješćivala što je sa mnom, mogla informirati gdje sam i u kojem 'filmu'. nakon povratka u Hr nastavila sam pisati i osjećam se dobro nakon svakog posta, meni je to dovoljno. puno puta su mi predložili pisanje knjige ili komentirali kako je moj život dovoljno zanimljiv za pretočiti na filmsko platno, no naravno šalili su se. a da mi nije dosadno, stvarno nije :) budeš li čitao ranije postove i sam ćeš se u to uvjeriti :)

    avatar

    02.09.2011. (09:07)    -   -   -   -  

  • madeleine

    ovakav tok misli čisti stvari - ali ti to znaš pa zato i pišeš, jel da?
    ništa nije savršeno, ljudi koji šute o svom životu i održavaju privid života-bez-izazova imaju pod tepihom i znatno nesavršenije situacije. ti bar znaš na čemu si i s čim raspolažeš, pa ako ide - ide :-))))
    teško je biti pametan ponekad .....

    avatar

    05.09.2011. (21:23)    -   -   -   -  

  • premudra

    @30 sa 10 - točno, čisti :)
    da, mudar još teže.
    ponekad pomislim da me samo ludost i neki moj prkos drže da ostanem u svemu ovome.
    izazovi, pa makar i loši, oštre te i oblikuju.
    kad bi me znala kao dijete i danas iznenadila bi se koliko sam se promijenila.
    je li na bolje ili na gore, ne znam.
    ima svega tu.
    ponekad se uhvatim kako razmišljam da je dobro što nisam muškarac jer mislim da ne bih imala granica ni u čemu.
    ako razumiješ o čemu govorim.

    avatar

    07.09.2011. (22:38)    -   -   -   -  

  • fulvus

    draga moja, prvo bih te upitala jesi li nosila i vješalice sa sobom?:))))
    glede nezavidne bračne situacije, netko površan bi rekao da ti ništa ne fali, jer si situirana. ali, iz ove priče se vidi da novac ne igra ulogu, dapače, samo kvari ljude.
    iz primjera ponašanja djece tvog supruga, vrlo je očito da su ljenguze koji su sve dobivali na pladnju. ti si stvarno izuzetno strpljiva, a tvoj muž ima puuuno posla oko čišćenja u vlastitoj obitelji. a on to mora učiniti, jer ćete teško moći naprijed s takvim utegom.

    avatar

    12.09.2011. (14:14)    -   -   -   -  

  • premudra

    pa fulvus, kakvo je to pitanje? :))))
    naravno da da, kako bih objesila suknje i hlače ako nemam one vješalice sa kvačicama za suknje ili one druge s gumicom (da ti ne skliznu hlače s prečke vješalice)? zato i imam najveći kofer koji mi čak niti ne stane u prtljažnik automobila :))
    da, točno, novac samo kvari ljude. i bezbroj puta sam mu ponovila da bih radije bila siromašnija a sretnija nego kao u tom nekom bogatstvu, a nesretna.
    na žalost, na neke stvari ne mogu baš previše utjecati, dobro si rekla, on još ima jako puno posla, samo pitanje je želi li stvarno očistiti neke 'prostore', odnose, ili tek preda mnom pokauje 'dobru volju' kako bi me smirio?
    ne znam. više stvarno ne znam.

    avatar

    12.09.2011. (18:41)    -   -   -   -  

  • poučen

    Ustat ili odustat mpitanje je sad?????????

    avatar

    06.11.2011. (15:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...